Qenke fallxhor ti!
Une s'e besoj Horoskopin qekur njehere me tha se pasi te haja nje hamburger te madh, do vdisja.
Hengra hamburgerin menjehere te nesermen (ate dite u frigova), por ja ku jam. Ende s'vdiqa!
Imagjinoni te ishte e vertete.
Sot diviner s'do kishte shkruar per shenjen e Dashit, sepse te gjithe do kishin vdekur.
Gjithsesi, menyre shume e mire per te kaluar kohen!
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
AKREPI
e pergjithshme
Pasioni do tju dergoje diku larg ne mbreterine e krijimtarise dhe ekspresionit.Rizbulimi dhe vleresimi i natyres suaj pasionante do tju transformoje duke ju bere nje person me pozitiv.Munde te punoni si keshillues per kompani te medha apo ne marredheniet publike.Do te kuptoni ate qe motivon njerezit te bejne nje pune te sukseshme dhe do ta gjeni veten ne situata ku do tju kerkojne keshilla.Pikepamjet tuaja krijuese dp ta shprehin veten ne menyra dinamike dhe do te fitoni shume respekt.Keni nje sistem te mire mbeshtetes ne jeten shtepiake dhe ne karriere dhe do te mesoni se rregulli po ze vende ne jeten tuaj.Meqe karriera juaj ka pasur nje fillim te mbare kete vit, fillimi i veres do tju gjeje te perfshire ne nje marredhenie te re, te cilen keni kohe qe e mendon. Do te keni surpriza te medha dhe do te frymezoheni dhe do te frymezoheni edhe nga gjerat e zakonshme ne karriere dhe ne jeten tuaj personale. Do te shijoni udhetimet ne vendet e huaja dhe do te terhiqeni duke vezhguar idete dhe kulturat e tjera. Kete vit te ri do tju pelqeje edhe me shume studimi.Do te kuptoni se marredheniet tuaja du tju japin mjaft mundesi per te marre fryme dhe per tu kujdesur per nevojat tuaja
ka edhe per dashurine e karrieren e financat
shume fjale te mira po sbahet fjale me e shkru sonte se jane shume
plako kam lindur me 27 . 10 . 1986
ora 8 e 35
me trego per mua, nqs se ke per bezdi
po pres pergj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nyx : 29-12-2007 mė 20:33
eshte paksa e gjate , eshte edhe dyfish ajo qe shkruva, po nje korigjim nuk ka muaj te 19 siq e ke shkruar te dt e lindjes11.19.1985Postuar mė parė nga ;1787324
e kam ne gazete e jo ne kompiuter, gjithsesi te gazeta tirana observer e gjen, moj goce
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fiso : 29-12-2007 mė 21:12 Arsyeja: shtese
Krijoni Kontakt