Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    rreth 700 Euro merr prof. me grade: Asistent Profesor (ne universitet sheteror, se privat ndoshta marrin mes shume). Gradat e tjera nuk i di.

Vetem di qe pedagoget fillestare marrin rroge te ulet, gjithmone ne varesi te oreve te leksioneve qe zhvillojne.
    Nje pedagogu te thjeshte pa grada ne universitet,i shkone rroga te 450'000-500'

000 leke ne muaj,per kete jam shume i sigurte.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Cfare rroge mund tu ofrohet ketyre qe kane grada shkencore? Di njeri se sa eshte rroga e nje profesori ne universitet aferisht ?
    Me 300 leke (2.43 euro) ora do te paguhesh.

po eshte 300 mije eshte qesharake, po dhe nese eshte sic tha Jack Watson. 700 mije, prap nuk eshte ndonje gje qe te mbush mendjen per tu kthyer e per te filluar jeten ne Shqiperi.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    po eshte 300 mije eshte qesharake, po dhe nese eshte sic tha Jack Watson. 700 mije, prap nuk eshte ndonje gje qe te mbush mendjen per tu kthyer e per te filluar jeten ne Shqiperi.
    Jack-u tha 700 Euro, jo 700 mij leke.

I bie 850 mije lek.
    Life's too short to remove USB safely.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Po prandaj kjo nisme me duket si te rrahesh ujin ne havan. Ti i fton te vijne e pastaj ata s'mund ta sigurojne as jetesen me ate pune. Pastaj, kush eshte ai qe me Ph.D. do te vije ne Shqiperi per te marre ja 500-600 euro ne muaj kur mund te marre 2000-3000euro ne muaj ne vende tjera? Duhet te behemi pak realist jo te hedhim fjale ne ajer.

Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po prandaj kjo nisme me duket si te rrahesh ujin ne havan. Ti i fton te vijne e pastaj ata s'mund ta sigurojne as jetesen me ate pune. Pastaj, kush eshte ai qe me Ph.D. do te vije ne Shqiperi per te marre ja 500-600 euro ne muaj kur mund te marre 2000-3000euro ne muaj ne vende tjera? Duhet te behemi pak realist jo te hedhim fjale ne ajer.
    2000-3000 ne muaj merr me shkolle te larte si rroge fillestare ka mundsi. Me Ph.D. merr te pakten dysfish. I bie te lesh ate rroge e te shkosh te marresh 1/10 ne Shqiperi.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Hajde ishalla realizohen keto rinovime me te vertete se do rregullohemi per qef...
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    Cfare rroge mund tu ofrohet ketyre qe kane grada shkencore? Di njeri se sa eshte rroga e nje profesori ne universitet aferisht ?
    68000= (Sipas kursit ditor te valutave ketu) 472 Eura.

kujtoja llogaritarit te ndaloj taksat !

Ketyre personave qe kane arritur te marrin grada jashte shtetit u duhen ofruar ne rradhe te pare vende drejtuese ne ministrine e arsimit apo dhe ne ministri te tjera, si dhe postet kryesore neper universitete. Edhe nese rroga eshte 700, 800 e 1000 euro, prape veshtire se vjen njeri. Nuk mund t'ja lejoje vetes njeri qe ka bere 20 vjet shkolle, te marri urdhra ne Shqiperi nga ata qe kane marre postet drejtuese me miq e me diploma fallco.

Cdo gje duhet te filloje nga koka dhe kur te behet kjo atere do arrij puna te rrogat qe jane problem me vete dhe shume i rendesishem per te kthyer ne Shqiperi keta shqiptare te shkolluar jashte.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    edhe sikur te marresh 2000 euro ketu, a krahasohen ato me ato 2000 euro qe ai i merr atje ku eshte tani? A vuan ai atje nga plehra, ndotje e tmerrshme?

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •