EE perse rrine pa u martuar??? sepse pejanet nuk ua vlersojne bukurine qe kane ,Di shume raste qe shume djem nga Peja shkojne marrin vajza ne GJakove e pergjigjen e kesaj pytje e kerkoj nga ndonje djal nga peja sepse edhe une jam kurreshtare te di perse kekrojne diku tjeter ,kur kane aq shume vajza te bukura ne peje??
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
Ndersa ( pejanet) djemte thone se kane shume pretendime dhe shumica duan Prishtinen ose Tiranen , Gjermanine, Hollanden, Belgjiken, Zviceren, thashetheme jane keto ne fakt bukuria ka vlere vetem ne Perendim. Pra nuk kane faj djemte ato e kane fajin qe presin Princin prej larg, t'i marre . Ndoshta eshte rast i vecante ky qe di une. .... dhe te them nje dicka: Pa martuar kane per te ngelur me kete mendje. Prandaj:
Pejane pejane dil ka dera shtpis
Nuk ke pse i trembes fare bukuris.
.Jon t'mira dreqkat.
Gezuar!
Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 27-01-2009 më 01:15
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Paska llogari me ble ni kalë të bardhë![]()
Jane te mira por kerkojne shume ,gjithe jeten e kalojne para pasqyres ,por mos harro se kan edhe shume kopmlekse ,e vertete eshte qe e presin princin me kali te bardhe ,por princit i ka humbur kali motiiiiii....nese deshiron me shume info per bukuroshet nga peja te jap serish .....ok te pershendes
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
mendoj se gjakova
Prishtina :P
Të gjitha qytet i kanë njësoj. Është absolutisht e pakuptimtë të dallohen vajzat në Kosovë apo në ndonjë shtet çfarëdo. Çdokush i konsideron vajzat e qytetit të vet si më të bukurat.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Krijoni Kontakt