mir e ke gjoksin moj beb.. mo e luaj..
............. OPs.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Para 2 javesh teksa ecja me bikini ne backyard I erdha ca anash grilles qe dikush ( lol) e kish lene hapur, dhe as vete se mora vesht sesi cakita krahun dhe Ouchhhhhhhh! Nje derr vije e gjate . Omg me vrap ne farmaci. Sot shoh qe eshte zhdukur vija e djegur. Sa u gezova, se kisha vendos te beja plastike. Pu pu pu gabime te tilla te kushtojne lekuren. Dhe une si bebi me lart , other than kete scar qe e rregullova jam perfect kshu. Lol
Po ti Pink, ça doje me bikini ne oborr apo doje me bo xheloze komshijen ???
![]()
![]()
![]()
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Banjo dielli mo! Lool
te lumt beb..
vajza.. larg nga tundimet me plastikue cica e trup..
duajeni vehten si ju ka ber mamaja.. mfal.. sic ju ka bler mamaja ne mapo..
eshte e palezetshme.. e pa pelqyshme.. e ndjenja-pordhese.. ne se i dashuri.. te ledhaton gjoksin.. e ne mendje i vete.. nje mendim i tille.. iii kjo (e dashura) nen kte lekure.. ka nje qese me lend plastike qe qendron e huaj barbarisht mes atyre te ngratave mijra inde e qeliza e fijeza muskuloze natyrore.. dhe ...ftohet cdo ndjesi.. pra dhe pordhet..nje dashuri..
kte mo e harroni..
ka then xha andoni..
ne fakt e mira do ishte te na jepte eksperiencen e vet ndonjera qe tashme e ka bere kete nderhyrje ne gjoks...
jam shume kurioze te di opinionin e atyre qe tashme "e kane kapercyer ylberin", dua te di nese ndihen mire, ndihen keq, jane bere pishman...
sme pelqejn me bukur duket kur eshte natyrale
p.sh Zanfina Ismaili mu kujtua tash menjher pas nderyrjes qe beni tek buzet per ti fryer eshte be katastrof fare sme pelqen hic as nuk shikohet si majmun i duken
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
po natyrale eshte me mire....po qka me ba me ja nis disa kane nevoje edhe koken me ja gdhend hahahah
Krijoni Kontakt