Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 80
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Personalisht sbesoj se do beja ndonje operacion plastik , ne medyshje jam thjesht tek buzet qe hyn te riparimet e trupit ,
    por dhe kete si e thash e kam dhe po dhe jo ..
    Per mua i nenshtrohen nje operacioni njerzit qe ndjehen inferior ,me besim te dobet ne vetvete,
    dhe sndjehen te kenaqur me ate cka ju eshte dhuruar , skam asgje kunder njerzve qe bejne operacione plastike ,
    nuk i gjykoj as me bejn pershtypje ,gjithmone brenda normave flasim sepse kto te ekzagjeruarat me duken shum vulgare ,
    gjera qe me doemos kerkojne terheqje vemendjeje dhe qe seshte aspak e bukur ,
    dhe jam totalisht kundra kesaj gjeje ,qe me pas kalon ne diskutim te njeriut jo per bukuri por per antipati..

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Per mua i nenshtrohen nje operacioni njerzit qe ndjehen inferior ,me besim te dobet ne vetvete,
    Pse për shembull i goc që e ka hunën si kazëm ose veshët si saç s'duhet t'i boj operacion plastik që t'i rregulloj? Përderisa ekziston si mundësi s'ka naj gjo të keqe që njerëzit ta aplikojnë. E kam fjalën për difekte që ndikojnë në jetën e njeriut: psh një femër që ka vesh ose hund të madhe, ose ndonjë difekt që duket e që ia bo jetën sterr. S'shoh naj gjë të keqe. Për ato operacionet e tjera, ça janë ato: heqje dhjami, heqje rrudhash, të këtij tipi, jam totalisht kundra.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Per difekte fizike ne fytyre pse jo? Nuk eshte puna se ndihesh inferior pa arsye. Ti mund ta pranosh veten si je, por nuk te pranojne te tjeret. Kam, pat nje shoqe qe e kishte hunden jo te bukur, si shkabe dhe vertet e kishte problem. Te drejte kishte. Ajo hunda ja prishte goxha paraqitjen. Nje femer me difekte ne fytyre i ka mundesite me te limituara se nje me tipare te rregullta, ne cdo drejtim. Pse duhet te lejosh qe nje difekt te drejtoje jeten tende, sidomos kur ke mundesi ta rregullosh? Nuk ka ketu pune krenarie, me prano sic jam, ndryshe ik. Per fat te keq paraqitja e jashtme luan nje ndikim teper te madh ne jeten tone duam apo s'duam ne.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Pse për shembull i goc që e ka hunën si kazëm ose veshët si saç s'duhet t'i boj operacion plastik që t'i rregulloj? Përderisa ekziston si mundësi s'ka naj gjo të keqe që njerëzit ta aplikojnë. E kam fjalën për difekte që ndikojnë në jetën e njeriut: psh një femër që ka vesh ose hund të madhe, ose ndonjë difekt që duket e që ia bo jetën sterr. S'shoh naj gjë të keqe. Për ato operacionet e tjera, ça janë ato: heqje dhjami, heqje rrudhash, të këtij tipi, jam totalisht kundra.
    Dakort me kete qe ke thene ti. Po edhe per vajzat e reja qe kane "mendere" e kofshe te medhaja ne proporcion me pjesen tjeter te trupit, nuk do ishte keq nje operacion plastik, edhe se cdo gje ne proporcionin e duhur, se thone qe operacione te tilla ndonjehere kane probleme.
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Dakort me kete qe ke thene ti. Po edhe per vajzat e reja qe kane "mendere" e kofshe te medhaja ne proporcion me pjesen tjeter te trupit, nuk do ishte keq nje operacion plastik, edhe se cdo gje ne proporcionin e duhur, se thone qe operacione te tilla ndonjehere kane probleme.
    Edhe per kete jam dakort, ose me sakte per cdo difekt te dukshem qe prish paraqitjen e jashtme ne fytyre dhe trup, dhe kuptohet nese eshte e mundur te rregullohet, por nuk jam dakort qe edhe pse nuk ke difekte te kerkosh te behesh akoma me perfekte. Kryesisht kete e kerkojne ato qe e kane paraqitjen e jashtme paresore ne karrieren e tyre, apo e shohin si te vetmen mundesi per te arritur ate qe duan.

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Edhe per kete jam dakort, ose me sakte per cdo difekt te dukshem qe prish paraqitjen e jashtme ne fytyre dhe trup, dhe kuptohet nese eshte e mundur te rregullohet, por nuk jam dakort qe edhe pse nuk ke difekte te kerkosh te behesh akoma me perfekte. Kryesisht kete e kerkojne ato qe e kane paraqitjen e jashtme paresore ne karrieren e tyre, apo e shohin si te vetmen mundesi per te arritur ate qe duan.
    Po shikoja nje emision nje dite: e tani beshin operacion edhe tek dhembet: i vishnin me nje shtrese porcelani siper dhe e ngjisnin per nje fare kohe. Ketij lloj ndryshimi i ushtroheshin zakonisht ata qe kishin profesion ne lidhje me publikun e me karriere te larte si financiere, politikane, drejtues etj etj. Ndoshta ne nje fare menyre edhe kjo eshte e drejte, sepse perderisa keto vihen ne dukje vetem nepermjet komunikimit nje paraqitje me e sakte e me dhembe perfekt s'eshte ide e keqe, edhe se jane fallco
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Po shikoja nje emision nje dite: e tani beshin operacion edhe tek dhembet: i vishnin me nje shtrese porcelani siper dhe e ngjisnin per nje fare kohe. Ketij lloj ndryshimi i ushtroheshin zakonisht ata qe kishin profesion ne lidhje me publikun e me karriere te larte si financiere, politikane, drejtues etj etj. Ndoshta ne nje fare menyre edhe kjo eshte e drejte, sepse perderisa keto vihen ne dukje vetem nepermjet komunikimit nje paraqitje me e sakte e me dhembe perfekt s'eshte ide e keqe, edhe se jane fallco
    Opo dhembet silli ketu ti, po ka dhe nje tjeter qe nuk e them dot ketu, por besoj te gjithe kane degjuar..

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    belege LoL
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anëtarësuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    nuk besoj se ka ndonje person qe kur del para pasqyres nuk i gjen ndonje difekt vetes...
    ata qe e kane b.... e madhe e duan te vogel, ata qe e kane te vogel, e duan te madhe, po keshtu edhe me gjoksin...
    tani e mira dihet se kush eshte TE JESH NATYRALE, por problemi eshte kur ndjehesh keq me veten...
    ja une per veten time, e kam cdo pjese te trupit dhe fytyres pothuajse perfekte PERVEC gjoksit... ta kisha nje nr me te madh nuk do ishte keq.
    kur e diskutoj me ndonje shoqe timen kete "problem" ato me sulen dhe me thone qe e ke OK, se po ta kishe me te madh do te varej etj etj... ato le te me thone keshtu gjithe diten, por une me veten time e ndjej ndryshe...
    me qejf i isha drejtuar klinikave te tilla, POR NUK MA MBAN...

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    jam kunder kirurgjise estetike pervec se ne raste kur eshte vertet e nevojshme...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. At Gjergj Fishta, Nder i Kombit
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 24-10-2022, 18:27
  2. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  3. Mexhit Prenci
    Nga Diabolis në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-07-2012, 16:19
  4. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  5. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •