po si gurisht kishte kontroll ato ishin te paraslajmruara dhe ishte krejt e natyrshme e tjeter esht se se ti je kunder levizjes ajo esht e drejt e juaja
un kam qen ne perendim dhe albini te them te drejten mua me duket se esht shum paqsor per te cilen edhe e tepron ne kosove duhet te jesh me radikal
berllogu qe u hudh ishte nje mjet shum demokratik z dardan
eksese skishte as nje ato ishin nje lloj mllefi dhe as gje por ju nuk i kuptoni gjerat apo me mir te them llojet e protestave un kam then memir nje dit protest se sa nje 1ore luft e luften te jesh i sigurt kta njerz qe ti poj admiron pra kta qeveritar dota ofrojn prap
albini esht shum paqsor ne krahasim se si dote rrjedhin gjerat mos harro krizen sociale qe po kaplon kosoven ti nuk ke ide di sigurisht ke gjendjen ekonomike te mir dhe uroj te kesh te mir
por nje pjes jan ne farfri te mjerushme dhe ata dote jan me radikal
se statusi esht zgjedh apo e qeveria ska se ku te kapet
e mos ja futin kot
ksi lloj prpotestash ka ku do e di di ne berrlin mer 1maj si behet berrlini zotri apo kopenhaga brukseli jan shtete demokrstke edhe ato
e te kene behet protes per kosoven .
kur se ju pse nuk kundershtoni ne ndonje mnyr tjeter serbin pasi ju po thani se jeni me paqsor e albini shkatrrues
por ju me heshtje po pranoni hapur serbin ju nuk reagat as ndaj masakres ne vushtrri kur nje serbofashist masakroi nje ish ushtar te uqk-s ne vushtrri
pra ju hapur pajtoheni mos thuaj jo z,dardan
un nuk degjova nga forumistat nje reagim ne lidhje me ket rast pra kjo tregon sa ju jeni te vetdishem
ne protest kishte artista shkrimtar dhe njeerz te artit un kam pa me sy te mi edhe berllogu dhe urina jan shum pak per unmikun dhe qeverin qe hapur po enklavizon kosoven kjo ma kujtn vitet e 89 te autoinomis se rrahman trathtarit kur thoshin se nuk dote humbim as gje kjo po ndodh edhe sot me kosoven dhe englavat serbe ne kosove
por para sisa jave ne kufi me maqedonin sia fshatar ishin te merakosur per tokat e tyre qe maqedonia ua aneksoi ata nga paknaqsia kishin rrok armet kush esht fsajtori aty fshataret me siguri jo por prishtina pra qeveria
e kosoves
pra arma kur te kapet ajo dote shkrepet nje dit pastaj nuk dihet se kur mbaron dhe si
un ket nuk mund ta di por nje jam shum i sigurt ne mitrovic gjerat dote ndryshojne shum .
ne jemi te bashkuar vetenm kur rrezikohemi ne mnyr kolektive kjo esht nje mos vetedie ejona kombetare e pastaj bashkohemi .
te pershendes
Krijoni Kontakt