Close

Rezultati i Sondazhit: Si e kuptoni thelbin e lëvizjes 'Vetëvendosja' së Albin Kurtit?

Votues
68. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Referendum për pavarësi të Kosovës

10 14.71%
  • Referendum për bashkim me Shqipërinë

9 13.24%
  • Referendum për bashkim të të gjitha trojeve shqiptare

33 48.53%
  • Nuk më intereson

16 23.53%
Faqja 17 prej 40 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 400
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ne duhet te jemi krenar per albin kurtin

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Kto fjale dalin vetem prej nje keqedashesi Shqiptar.

Llapush ku ishin miqte tone Amerikan kur i ndane trojet tona, apo kur greket sulmonin Shqiperin dhe bombardonin shkollat tona me ndihmen e "miqve tone amerikane"?
    Kam mendimin tim edhe pse ty tu duket gabim .
    Amerikanet kane qene ku jane edhe tash neper toka te veta , pse mos kan pasure borgj me ardhe mena ndimu neve , apo i kemi lindure ne shpi na qe te kudesen per neve?

une flas per tani per kohen e sotme qe ne i kemi kerkuar Amerikant te vine te na ndimojn sepse ne nuk jemi te zot qe ta largojm serbin , dhe tani ta mbajm shtetin sepse nuk kemi armatim nuk kemi asgje dhe prandaj jane "miqt" tane qe na dolen ne ndime , kurse Albin kurti ka politik te babuar ne kohe te gabuar sepse politika e tije nuk sjell asgje te mire vetem konflikte si deri me tane , edhe diqka pse Albin nuk del ne zgjedhje dhe me shiku sa vota po fiton , po gjithe kto prapganda dhe asgje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

flora82

Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Kam mendimin tim edhe pse ty tu duket gabim .
    Amerikanet kane qene ku jane edhe tash neper toka te veta , pse mos kan pasure borgj me ardhe mena ndimu neve , apo i kemi lindure ne shpi na qe te kudesen per neve?

une flas per tani per kohen e sotme qe ne i kemi kerkuar Amerikant te vine te na ndimojn sepse ne nuk jemi te zot qe ta largojm serbin , dhe tani ta mbajm shtetin sepse nuk kemi armatim nuk kemi asgje dhe prandaj jane "miqt" tane qe na dolen ne ndime , kurse Albin kurti ka politik te babuar ne kohe te gabuar sepse politika e tije nuk sjell asgje te mire vetem konflikte si deri me tane , edhe diqka pse Albin nuk del ne zgjedhje dhe me shiku sa vota po fiton , po gjithe kto prapganda dhe asgje.
    oj flora albin kurti nuk i bashkohet korit te hajnave siq mendon ti te dal ne zgjedhje dhe mos harro nese albin kurti don mu pasuru aj ket ka mundesi te futet ne parlament ka votues te mjaftueshem
    por ky ka qellime me mathore e jo te tel ne vota se kush po e voton
    edhe mos harro ne kosove ska pas konflikt por luft
    kurse setuata e tanishme i konvenon veq debilave dhe te korruptuarve
    kurse albin kurti esht nder qe e kemi edhe dote jemi deshmitar kur edhe ju si punajeuaj qe jeni skeptik dote bindeni

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    albin kurtin kemi fat qe e kemi ne ket koh por fatkeqesi qe i kemi kta qe po na udhheqin ish titistet dhe komunistet njeria endrron stafeten e titos njera an endrron dreqin e mallkuar

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Albin Kurti i ka do ide te mira

po fatkeqsisht ai nuk ka asni zgjidhje per to.

perderi sa nuk patem byth me e cliru vet kosoven, tash per tash duhet me ju bind atyne qe na clirun.

gjelosh kot per kuriozitet me te pyt cpun ka amerika me ndarjen e tokave shqiptare ne 1913? se se mora vesht. Edhe ca borxhi i paten shqiptarve qe erdhen e i nimun ne 1999?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    pse ja fut kot or i mjer po ti jo qe sdi sen per albin kurtin por e ke nga gjelozia albin kurti esht njeri i madh mendje preht dhe i shef gjerat shum me me laret e kush e pa gun albin kurtin ti smunesh me dit o debil albin kurti nuk shitet aj esht nje patriot dhe atdhetar i madh ti duhesh te jesh krenar per albin kurtin
    une e njof besoi abinin ma mire se ti
    siq thot nji fjali edhe zorrt ne bark ja njof
    per fat te keq eshte ashtu si them une
    nji mendje madh nji shkurt pames
    nji njeri qe e ka ne gjak rragjen tollovit problemet
    por per fat te ti te keq
    te gjitha keto po i tregon ne dem te shtetit te Kosoves
    nji her siq e dim te gjith ishte kunder planit te Ahtisarit se bashku me shkie sepse ai plan e sillte Shtetin ton
    pastaj beri demostrata se bashku me shkie nji dit me heret shkiet demostruan ne Mitrovic kunder keti plani e kunder pavarsis
    albini te nesermit ne Prishtin demostroi kunder paktit e pavarsis
    duke kerkua kinse referendum
    po qfar referndumi kur ne e shpallum drejt per drejt nepermes kuvendi shtetin dhe menji her na njoften shtetet kyqe
    pra albini nuk ka ide se qfar te bej a si te sillet
    veq ata bosat qe e paguejn ja lan planin si te veproi e qka te bej e deri te edhe qka te haj e pin
    keshtu une e njof albinin e UNMIK-ut siq e thrrasin ne Kosove
    keshtu balit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    duhet te jemi krenar qe kemi nje lider si albin kurti aj edhe kur ben protesta te duket qe je ne ndonje kryeqytet europian protestat e levizjes vetvendosje ma kujtojn kohen kur kam qen ne perendim ne gjermani identike por ne gjermani ka nje dallim aty nuk ka viktima nga protestuesit kurr nje ilustrim fakte gjdo vit me 1maje ne berlin ka protesta bile shum te dhunshme aty perdoret dhun nga protestuesit por vuiktima kurrr jo lendime po edhe nuk quhen protesta kunder shtetit e do bala ne kosove ni protest mu bo kqyri kta jan kunder shtetit jo bala jo ju jeni shum larg nga demokracia ju jeni ne sistem te neokumunizmit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Cfar mendoni per VETVENDOSJEN ?
    ...un mendoj se ne VETVENDOSJE, ka njerz te krymbur aty.......
    - kete qe e thash , po e tregojn per q'do dit antaret e Vet Vet n'Dosjes , ketu ne forum , me ane e te shprehurit te tyre , tregojn se qfar pasqyre kan si vetvendosje...
    - prandja un nuk i shoh si te paster...

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Në Kosovë edhe nj¨her po dëshmohet se numri i atyre që e dëshirojn lirin e vërtet dhe përparimin kombëtar e shterorë të Kosoves dhe shqipatrëve ëshë i vogël.

VETVENDOSJE! është oraganizata e vetme kombëtare në Kosovë që vepron legalisht.

Kjo organizat mbledh rreth veti diku reth 10000 njerëz .

Kjo është pak!

Duke e ditur se në Kosovë politika që udhëhiqet është një politik pankomuniste , me element anikombëtarë dhe me moton "rrena është ajo e cila na qon përpara" , ku korrupcioni , padija , keqpërdorimet dhe të gjitha të zezat tjera të ngulfatin, është edhe më vështirë të veprohes se sa nën okupimin e shkijeve.

Kjo klikë politike e përdor të njëjtin sistem të shpifjeve dhe kufizimeve të tjera ndaj kundërshtarëve të vet, duke përdorur luftë speciale , vetëm e vetëm mos të bie nga pushteti.

Kosova , nuk është më mirë se Kolumbija, Libani, Serbija e disa vende të tjera që udhëhiqen nga politikan idiot mediokrit e të pafytyrë.

VETVENDOSJE! , jo vetëm si organizat , po edhe vet procesi i vetvendosjes janë i vetmi shpëtim për elementin shqiptarë në Kosovë!

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...un mendoj se ne VETVENDOSJE, ka njerz te krymbur aty.......
    - kete qe e thash , po e tregojn per q'do dit antaret e Vet Vet n'Dosjes , ketu ne forum , me ane e te shprehurit te tyre , tregojn se qfar pasqyre kan si vetvendosje...
    - prandja un nuk i shoh si te paster...
    topi si luen keto fjal
    mjafton vetem ketu ne forum ti shiqosh se kush e perkrah keta trimat e rrugve te vetfundosjes dhe mjafton sduhet koment hiq haaaaaa
    dhe dita dites po mbesin te vetmuar keta trima te rrugve se ashtu keshtu kurr keta skan pas perkrahes as nji autobus me e mbush
    e veq kan fillue te vajtoin si dikur qe bente i dashuri i tyre rugovna te xhumave
    edhe keta mezi po presin me e dhan nji shkrim per shtyp
    te shkretit UNMIKU i q-iu e i la vejushka qashtu do te veproi
    nji dit edhe serbija e keta sdo te ken as vend me jetue
    as buk per te ngran ne Republiken e Kosoves
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 17 prej 40 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Lec Kurti, kompozitori dhe diplomati i shquar shkodran
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 16:13
  4. Vlerësimi për Luftën Nacional Çlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •