vallai me thene te drejten sikur u mesuam edhe pa drita me romantik po behemi ne shqiperi pa drita !!! hall kemi pak ujin po sa te kemi shishet 5 litroshe na marrte te keqen zhuli !!!
ne shqiperi po jetoj ne shqiperi dua te vdes !!! por kjo eshte thjesht nje deshire !!! ku i dihet ,,,!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Deshira ime esht te jetoj ne SHQIPERI![]()
♥I love INTER♥
LoL SaS te jete e vertete thua kjo puna e romantizmit?! Kur e mendon mire,ne nje familje ku femijet kane per te mesuar,hedhur batanijet ne koke dherrine shofin njeri tjetrin ne sy nen driten e qiririt ... sa bukur apo jo , perjashta 0 grade dhe nje prej femijeve eshte i semure. infermierja nuk shef ti bej gjilperen dhe ben nje ngaterrese damaresh ... pastaj femija vete ne spital ku se ze njeri me dore po nuk pati para ,po i jati/e ema jane njeres te drejte ... dhe femija (per mos te thene me te keqen) kalon ne fill gjilpere, e pse????????
Degjoni perreth se cfare po behet ne Shqiperi,jo te gjithe e kane fatin te jetojne ClaY_MorE.Shumica mezi mbijetojne !!!!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ma Keni Heq Trunin Te Gjithe.ju Thafte Goja Ca Shqiperie Thoni Mer Ju.te Gjithe Gjoja Shqiperi Kot Per Te Thane Qe Jemi Patriota.bullsh!t.nuk Eshte Se E Urrej Shqiperine Se Edhe Un Do Kthehem Nje Dite Se Me Vendin Tend Nuk Krahasohet Vend Tjeter To Be Honest.prsh Un Miss Albania Po Ai Qe Ka Hap Temen Thote Ku Doni Te Jetoni.asnjani Nga Juve Nuk Ka Pa Dokumentar Gjithe Vendet E Bukra Qe Ka Bota.un Do Kisha Fiksim Karaibet.jo Se Ktu Ku Jam Jam Keq Po Ka Shume Zezake Ktu Ajo A E Keqja.tung
Duaje atdhene si shqiponja folene,shume dakord me kete,po ne rastin kur foleja eshte cop cop.............me mire po zgjedh, atdheu im eshte atje ku me behet mire mua.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ne Londerr...enderr e kom pas gjithnje..dhe do ta realizoj![]()
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Krijoni Kontakt