Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 106
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    ClaY_MorE,

Urime per temen.....shume e bukur,shume prekese !

Kam pare nje film qe me ka lene mbresa " SWEET NOVEMBER"!

!
    Nje film vertet mbreselenes...te ben te zhvishesh nga c'do lloj egoizmi...perpiqem te imagjinoj si do ishte nje bote ku njerezit te dinin te vleresonin si duhet mundesite e tyre
    dhe mbi te gjitha,te dinin ti jepnin peshe dashurise..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o shoku tanku ku je se na ke mungu
    sa per temen mas i rafte ne hise kuj se boll e rande asht
    JO SEKS PARA MARTESE

Sapo lexova temen dhe mua i njejti filem me erdhi nder mend "Sweet November"

Larg qofte te isha ne nje situate te tille, po nqs ashtu do ishte shkruar do jepja gjithcka qe kisha vetem ti qendroja prane njeriut qe dua. Eshte ne keto momente kur ti e kupton se sa vertet te duan. Nuk them se do mundohesha, se nuk do e beja me mund por me gjithe shpirt gjithcka me plote kuptimin e fjales, qe ajo kohe qe i ka ngelur nga jeta te ishte realizimi i endrres se tij. Te isha prane cdo frymemarrje te tij, cdo rrahje te zemres, cdo buzeqeshje, cdo lot ... plus qe nuk do lija asnje qender kerkimore pa aplikuar per te pare nqs do kishte ndonje kure per ate lloj semundje. Do mundohesha me mish e shpirt ti zgjasja jeten te pakten nje vit ... sa per ti dhene lumturine me te madhe ... te shihte te vinte ne jete femija i tij.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Nqs do zbuloja qe kishte nje semundje fatale do nderprisja lidhjen por do i qendroja prane deri ne ditet e tij te fundit.

Kjo per arsyen se une kam nje te ardhme, dhe nuk mund te harxhoj as edhe 1 dite e impenjuar me dike qe s'ka prespektive...pasi mund te humb dike tjeter gjate ketij procesi.

Po edhe prane do i qendroj nqs ma lejon, sepse ndjenjat nuk shuhen tak tuk. Thjeshte nuk do rrija e impenjuar ne nje lidhje.
    Nese ti e dashur flet me nje menyre te tille, ne rradhe te pare tregon egoizem, dhe moskokcarje... Ti flet per ndjenja me lart, por per ndjenjat e kujt flet, per te tuat apo per te atijat??? Sepse ta siguroj qe nese ndjen dashuri per nje person, nuk ka njeri ne bote te te beje ta harrosh tak fak... Por deri diku te kuptoj, sepse ndoshta asnje here ske provuar te biesh ne dashuri me te vertete!
    Por nje gje tjeter te siguroj, qe nese do beje nje sjellje te tille, ne nje situate te tille (sic eshte tema) do ishe ti qe do vdisje perdite perbrenda mbas vdekjes se tij, vetem nga ndjenja e fajit, qe edhe ate cast qe pati nevoje per ty ti i ktheve kurrizin...
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengesa. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    A do ishit të zotë ti qëndroni afër deri në frymëmarrjen e tij/saj të fundit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!

Citim :
    L'Amore è sempre paziente è gentile, non è mai geloso... L'Amore non è mai presuntuoso o pieno di sè, non è mai scortese o egoista, non si offende e non porta rancore. L'Amore non porta soddisfazione per i peccati degli altri ma si delizia della verità. E' sempre pronto a scusare, a dare fiducia, a sperare e a resistere a qualsiasi tempesta. (Firma e ClaY_MorE e marr nga nje filem i mrekullueshem) dhe qe eshte permbledhja e sakte dhe e bukur e nje ndjenje ... !

Komplimenta per temen.
    Per mendimin tim,eshte magjike qe nje njeri te ndryshoje teresisht per ate qe do,si nje engjell i zbritur nga qielli qe te hyn befas ne jete dhe te ndryshon existencen.Kjo e ben ate nje njeri unik dhe qe nuk do ta zevendesonit me njeri tjeter.
    Dikush qe di vertet e doje dhe ne zemren e tij/saj ka vertet dashuri nuk do ta braktiste kurre para asgjeje.Sepse te duash nuk do te thote te jesh egoist ...Cfare do lloj gjeje te ndodhe mes 2 njeresve qe duhen,ndermjet tyre ka nje fill te padukshme magjie qe e kthen kohen pas dhe ben qe dashuria e tyre te jete e perjetshme.

Uroj qe kjo cka thene ClaY mos ti ndodhe askujt ... nqs do me ndodhte mua them se jo vetem do te qendroja me te deri ne frymen e tij te fundit,por do t'a beja te kuptonte sesa shume e doja dhe sesa shume do ta dua. Nqs nje gje eshte e shkruar nuk mund te ndryshohet e ndaj duhet pranuar.Ai te ikte i bindur se e doja shume dhe une e qete se ai e di kete.Ti shtrengosh fort doren,ta perqafosh qe te ndjeje dashuri,ti peshperitesh se e do shume ne ate moment kur shpirti po i iken ... eshte dashuri e paster e sinqerte,dashuri qe nuk te braktiskurre ... te duash pa kushte dhe perfitime,te japesh vete jeten per ta pare ate te lumtur .... Kjo eshte te duash.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Clay MorE urime per temen

Per fat te keq nuk mund te filloj te shkruaj me ‘nese ai do ti kishte ditet e numruara’ ose ‘sikur ai qe e doja me shume ne kete bote…..’
    Ai qe ishte jeta ime u diagnostifikua me kancer kur ishte 32v. Ta braktisja??!! Jooooooo nuk me ka shkuar kurre nder mend. A me ka ardhur keq? Jooooooooo. Kur e do nje njeri nuk te vjen keq per te por vuan bashke me te. Per 17 muaj nuk I jam ndare as per nje sekond, e braktisa vajzen e vogel, e braktisa punen, I braktisa te gjitha por jo ATE. U bera hija e tij, ai ne kimioterapi une bashke me te, ai ne salle te operacionit une rrija e ngujuar te dera, ai flente ne spital une flija ne spital. Kur ecnin gjerat mire qanim nga gezimi, kur dicka nuk shkonte vuanim bashke dhe qanim bashke. Kur une kisha frike ai me thonte ‘mos u mberzit te premtoj se do tia dalim,une ty kur ste le vetem’ Kur ai kishte frike une I thoja ‘une do te jem aty dhe sdo te le te ikesh’. Asnjeri nga ne nuk mundi ta mbaje premtimin.
    Ai iku dhe une nuk kisha fuqi ta ndali. Por iku i bindur se nje grua e don me gjithe shpirt dhe do te jetoje vetem per ta kujtuar ate. Eshte dhurata me e bukur qe mund ti behet nje njeriu gjate jetes se tij.
    Nuk kam bere ndonje heroizem vetem I kam qendruar prane nje njeriu qe e doja cmendurisht dhe qe me deshi deri ne frymen e tij te fundit.
    Ai nuk do ta kishte bere ate qe kam bere une por do te bente shume shume me teper. Une e quaj veten me fat sepse VETEM NJE GRUA NE BOTE KA PATUR FATIN TE KETE NE KRAH NJE NJERI SI AI.

Te dashur ju uroj shendet dhe kurre mos e provofshit te jeni ne lekuren tone.
    Pershendetje
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga arjeta3 : 27-12-2007 më 20:50
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Citim :
    L'Amore è sempre paziente è gentile, non è mai geloso... L'Amore non è mai presuntuoso o pieno di sè, non è mai scortese o egoista, non si offende e non porta rancore. L'Amore non porta soddisfazione per i peccati degli altri ma si delizia della verità. E' sempre pronto a scusare, a dare fiducia, a sperare e a resistere a qualsiasi tempesta. (

Dashuria eshte gjithmone e durueshme,nuk eshte asnjehere xheloze,dashuria nuk
    eshte asnjehere mendjemadhe ose e sigurt ne vetvete,ajo nuk eshte asnjehere e paedukate ose egoiste,ajo nuk zemerohet dhe nuk mban inat.Dashuria nuk kenaqet me te keqijat e te tjereve po thote gjithmone te verteten.Dashuria nuk kenaqet me te keqijat e te tjereve po thote gjithmone te verteten.Dashuria eshte gjithmone gati per te falur,gati per te dhene besimin dhe gati per te shpresuar ne cfaredo lloj stuhie...

Kjo eshte dashuria...
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 27-12-2007 më 21:00
    "Carpe Diem"

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kam pare nje film qe me ka lene mbresa " SWEET NOVEMBER"!
    Eshte nje nga filmat e mi te preferuar

Per temen.

Do i rrija prane der ne fund,pasi ndryshe nuk do ishte dashuri.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 27-12-2007 më 21:22
    "Carpe Diem"

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga arjeta3 Lexo Postimin
    Clay MorE urime per temen

Per fat te keq nuk mund te filloj te shkruaj me ‘nese ai do ti kishte ditet e numruara’ ose ‘sikur ai qe e doja me shume ne kete bote…..’
    Ai qe ishte jeta ime u diagnostifikua me kancer kur ishte 32v. Ta braktisja??!! Jooooooo nuk me ka shkuar kurre nder mend. A me ka ardhur keq? Jooooooooo. Kur e do nje njeri nuk te vjen keq per te por vuan bashke me te. Per 17 muaj nuk I jam ndare as per nje sekond, e braktisa vajzen e vogel, e braktisa punen, I braktisa te gjitha por jo ATE. U bera hija e tij, ai ne kimioterapi une bashke me te, ai ne salle te operacionit une rrija e ngujuar te dera, ai flente ne spital une flija ne spital. Kur ecnin gjerat mire qanim nga gezimi, kur dicka nuk shkonte vuanim bashke dhe qanim bashke. Kur une kisha frike ai me thonte ‘mos u mberzit te premtoj se do tia dalim,une ty kur ste le vetem’ Kur ai kishte frike une I thoja ‘une do te jem aty dhe sdo te le te ikesh’. Asnjeri nga ne nuk mundi ta mbaje premtimin.
    Ai iku dhe une nuk kisha fuqi ta ndali. Por iku i bindur se nje grua e don me gjithe shpirt dhe do te jetoje vetem per ta kujtuar ate. Eshte dhurata me e bukur qe mund ti behet nje njeriu gjate jetes se tij.
    Nuk kam bere ndonje heroizem vetem I kam qendruar prane nje njeriu qe e doja cmendurisht dhe qe me deshi deri ne frymen e tij te fundit.
    Ai nuk do ta kishte bere ate qe kam bere une por do te bente shume shume me teper. Une e quaj veten me fat sepse VETEM NJE GRUA NE BOTE KA PATUR FATIN TE KETE NE KRAH NJE NJERI SI AI.

Te dashur ju uroj shendet dhe kurre mos e provofshit te jeni ne lekuren tone.
    Pershendetje

Me ke mallengjyer! Zoti mer ne krah te tij engjejt me te mire. Lum si ti qe ke gjetur nje dashuri te tille dhe llum si ai qe kishte ne krah nje femer te mrekullueshme si ty. Zoti te dhente fuqi dhe kurajo per te ecur perpara. Ai eshte ne qiell e te sheh.te mbron,kujdeset per ju. Beje qe te jete krenar.E deshe aq shume,sa te donte dhe ai ... me ke prekur vertet shume me rrefimin tend.
    Te pakten ti kishe fatin ta mbaje afer por jo te gjithe e kane....

Kush do e braktiste njeri e zemres per nje arsye te kille thjesht nuk e ka dashur kurr ... thjesht ka perfituar , e ka shfrytezuar e kur vjen momenti qe jeta e tij/saj eshte ne rrezik largohet e thote ku te kam pare .. do shof jeten time.
    Jam shume dakort mety ,Te duash do te thote te vuash se bashku me te, e jo te ndjesh meshire.Meshira eshte perbuzje per dashurine !

Vertet kurre mos e provofshin ne lekure te tyre pasi ateher do e kuptonin sesa dhemb ... je i pafuqishem ndaj gjithckaje e ndaj te gjitheve ....
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Më do apo s'më do, si do të vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •