Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 106
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Kot nuk them une qe jane egoiste meshkujt, edhe se ne fakt duke lene shakate, varet nga individi... Gjithsesi, qe femrat jane me te dhimbshme, nuk do as men e as kalem!
    La vita è bella...

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Normal se nuk ka me egoiste se meshkujt......

Por eshte fakt qe femrat jane me te dhimbsura dhe mendojne me shume per te tjeret se per veten......

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Normal se nuk ka me egoiste se meshkujt......

Por eshte fakt qe femrat jane me te dhimbsura dhe mendojne me shume per te tjeret se per veten......
    Me pak fjale i bie te jemi budallaqe: duhet ndrequr kjo pune, atehere! :PpPpp
    La vita è bella...

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Me pak fjale i bie te jemi budallaqe: duhet ndrequr kjo pune, atehere! :PpPpp
    Po pra duhet rregulluar kjo gje se nuk eshte mire keshtu.....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nje historie e vertete
    ishte nje djale rreth te 32 vjec , intelektual ,pune , familje , grua te bukur nuk i mungonte gje.
    Nje dite prej ditesh peson nje aksident , dikush e perplasi me makine, me pas ky mbeti i paralizuar nga gjysma e djathte e trupit.
    Qendronte vetem spitaleve dhe qendrave te reedukimit per levizjet, nderkoh e shoqja e la.
    Ndersa ky shoku , me kurajo bente ushtrime dhe sikur filloi dale e ngadale te rimerrte vetveten dhe kur nje dite ra ne dashuri me mjeken qe e kuronte dhe u martuan se bashku dhe kane 2 djem dhe jane te lumtur.
    Morali....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 25-11-2009 më 18:28

dolce & gabi Maska e nihilist
    Anëtarësuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengesa. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    A do ishit të zotë ti qëndroni afër deri në frymëmarrjen e tij/saj të fundit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!

larg qofte !!!!!!!!!!!!!!!!!

mund te them qe eshte nje situate ku vertet ke mundesine ti tregosh njeriut te zemres dashurine qe ndjen per te (pa pasur nevoje per fjale). Aty mund ti vertetojme atij/asaj dhe vetes se sa shume apo pak e paskemi dashur..

shpresoj qe kurren e kurres mos te gjendem ne nje situate kaq te rende, por sidoqofte jam e bindur se kurre nuk do ta braktisja sado rende te ishte gjendja e tij. Do ti falja te gjith dashurine deri ne frymen e fundit qe te ikte i lumtur qe ka qene dikush ne kete bote qe e ka dashur me gjith shpirt!!!
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengesa. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    A do ishit të zotë ti qëndroni afër deri në frymëmarrjen e tij/saj të fundit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!
    Eshte gjeja me e paket qe mund te beje per ate person dhe pse do ta beja me gjith dashuri.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    nje historie e vertete
    ishte nje djale rreth te 32 vjec , intelektual ,pune , familje , grua te bukur nuk i mungonte gje.
    Nje dite prej ditesh peson nje aksident , dikush e perplasi me makine, me pas ky mbeti i paralizuar nga gjysma e djathte e trupit.
    Qendronte vetem spitaleve dhe qendrave te reedukimit per levizjet, nderkoh e shoqja e la.
    Ndersa ky shoku , me kurajo bente ushtrime dhe sikur filloi dale e ngadale te rimerrte vetveten dhe kur nje dite ra ne dashuri me mjeken qe e kuronte dhe u martuan se bashku dhe kane 2 djem dhe jane te lumtur.
    Morali....
    C'do gje e keqe e ka nje te mire nga mbrapa. Pas shiut do dal dielli. Gjithcka ndodh per nje arsye. Ne kete rast aksidenti e tij e ndihmoi te shikonte sa e donte gruaja, dhe gjeti dashurine e vertete. Me nje fjale e mira nuk i dihet nga te vjen. Ji optimist.
    Feelings change - memories don't.

...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378
    Edhe pse skam qen deri sot e dashuruar tme dilte nje njeri per para qe dot mundja ta dashuroj shum,dhe tme kishte ndodh kjo gje vec se dihet se dot kisha qen pran tij deri ne fund do te mundohesha siecila second ti dukeshte sikur ai esht ne parajse ti haroj te gjitha dhimbjet sdot kisha dasht ta shoh keq asnjeher,sic kan permendur edhe me lart te kisha me me premtonte koha kujtimi me i mir nga ai do ishte nje femij..me preku kjo tem
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    do te kujdesesha per te deri ne fund por nuk do te leja pa ber nji sigurim te jetes $1 milionsh

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Më do apo s'më do, si do të vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •