Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 106
    DI_ANA faleminderit per kete video hon.......e kam pare ate film dhe vertet te ben te qash. Nuk ka me keq se kur e di qe ai person do shkoj diku tjeter, larg dhe ti nuk mund te besh asgje qe ta ndalosh. Por te pakten ato kohe qe kane ngelur i le atij personi te kuptoj qe eshte cdo gje per ty dhe do jete gjithmone me ty, ne enderra, ne kujtime, ne mengjes kur hap syte dhe fillon diten, ne afshin e ngrohte qe te ledhaton floket, ne pikat e shiut qe te bien mbi buze, ne buzeqeshjen tende dhe ne lotet e tu, ne ate dashuri qe ti edhe pse nuk e sheh e ndjen ne gjithe qenien tende, sepse eshte pjese e zemres dhe e shpirtit tend, eshte pjese e asaj cka je ti.

Respekte hon
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 10-01-2008 më 02:39

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Do ti qendroja pran , sdo ta lija as nje çast vetem , sepse me shum se asnjeher tjeter do kishte nevoj per ngrotesin time .
    Jufka ime ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Nqs do zbuloja qe kishte nje semundje fatale do nderprisja lidhjen por do i qendroja prane deri ne ditet e tij te fundit.

Kjo per arsyen se une kam nje te ardhme, dhe nuk mund te harxhoj as edhe 1 dite e impenjuar me dike qe s'ka prespektive...pasi mund te humb dike tjeter gjate ketij procesi.

Po edhe prane do i qendroj nqs ma lejon, sepse ndjenjat nuk shuhen tak tuk. Thjeshte nuk do rrija e impenjuar ne nje lidhje.
    jo i pashpirt po tregohesh ajo ka kush ti qendroje afer per meshire se meshire per te do tregonte cdo kush se edhe per nje qen e mace ke meshire jo me per nje njeri ne kulmin e rinis.ku endrrat dhe deshirat gurgullojne pa pushim.ajo ka nevoje per dashurine tende deri ne fund.ajo/ai vdes i/e qete.por ti sduhe te tregohesh aq i keq sepse cdo njeri duhet te vihet ne poziten e atij tjetri.une personalisht larg qofte po te isha ne nje pozicion te tille do qendroja me te deri ne fund te jetes duke ia plotesuar te gjitha deshirat sidomos sikur e kishte dicka nga pjeset e trupit tim si zemren un do ja jepja qe ai te jetonte dhe un te nderroja jete.sepse e di se edhe ai do ta bente per mua sepse ma ka treguar gjithmon por ma ka thene qe cdo gje qe te ndodhi ti me jetu se mu pa ty sme duhet gja jeta mka thene gjithmone.do te me beje te vuaja shume sikur ti ta besh nje gje te tille.por do beja nje femije dhe do jetoja me familjen e tij.gjithmon qe mos ta ndjeja larg..do jetoja per femijen tim qe do me kujtonte gjithmon ate..mos na rafte ishalla kurre
    Ndryshuar për herë të fundit nga `JM` : 13-01-2008 më 14:01

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Clay_MoRe faleminderit per temen. Vertete nje teme e dhimbshme, por qe te jep shume mesazhe.
    Histori te tilla ka cdo dite ne jeten reale... s'jane vetem ne filma. Nese partneri im do ishte ne nje situate te tille (uroj me shpirt qe mos i ndodh asnjehere nje gje e tille...), do jepja piken e fundit te gjakut per te dhe s'do ta lija per asnje cast vetem, do ta doja deri ne fund, do isha mikja e tij, keshilltarja e tij, forca e tij. Do behesha shpatulla ku ai te qante, kraharori ku ai te mbeshteste koken ne momente deshperimi. Gjithcka do ta beja me dashuri. Dashuria e ndihmon njeriun te ece perpara... meshira vret e te lendon me teper.

arjeta3 per nje vajze si ti mund te kesh vetem respekt. Jeta te ka sjelle shume stuhi, te ka marre shume. E vetmja gje qe mund te them eshte kurajo mike... ti qe dite te dhurosh buzeqeshje mes dhimbjes... ti qe dite te japesh shprese mes trishtimit, ti qe dite te duash deri ne fund, pa u lodhur dhe duke luftuar me njeriun e zemres tende, duhet te jesh krenare per ate qe ke bere dhe mbi te gjitha per ate qe je. S'ka dashuri me te madhe se te japesh jeten per ate qe do dhe ti e bere kete. Zoti te shperblefte per gjithe te mirat dhe gjithe dashurine qe ke dhuruar dhe i lehtesofte sadopak dhimbjet e tua...

Respekte
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Duke lexuar kte teme, tani e tutje do sigurohem qe kur te lidhem me nje person, te jete ne gjendje te mire shendetsore.

Sa per temen, pa e provuar sdi cte them, por mos e provofsha kurre qe tju jap nje mendim timin, ishalla ju lenca pa mendimin tim ne kte teme.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

@hermes Maska e Avduli
    Anëtarësuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    Sa keq kur mendojme vdekjen eshte gje e Trishtuar , te gjithe do vdesim nje dite kjo eshte e sigurte , per sa i peket temes normal qe eshte e dhimshme qe te shofesh personin e zemres qe po vdes , une do mundoesha me te gjitha forcat qe mos ta ndjeje nje gje te tille , do ti perkushtohesha me shume do te jepja maximimin do ta beja te lumtur me te gjithe gjerat qe ka deshire , te gjithe nje jete kemi dhe nje Dashuri po ashtu .

Dija eshte Pushtet

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Kur njeriu martohet premton nder te tjera ......

Derisa sa vdekja te na ndaje ...... vertete e trishtueshme por kjo eshte jeta.
    Shpresoj mos te me ndodhi kurre pasi dhimbja te çmend aq me pak kur e shef te vdesi cdo dite apo apo qe shpirti ti dale prej trupi ne krahet e tu.
    sigurisht qe do i qendroja prane e jo per meshire por per dashuri . Nqs eshte njeriu qe une kam zgjedhur per te lidhur jeten atehere eshte jata ime e dyte dhe pashke me te vdes nje pjese e imja qe gjithmone do te mbese e tij ....

Pupuupuppupupu mos o zot !!!! Nuk ja deshiroj askujt !!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga arjeta3 Lexo Postimin
    Clay MorE urime per temen

Per fat te keq nuk mund te filloj te shkruaj me ‘nese ai do ti kishte ditet e numruara’ ose ‘sikur ai qe e doja me shume ne kete bote…..’
    Ai qe ishte jeta ime u diagnostifikua me kancer kur ishte 32v. Ta braktisja??!! Jooooooo nuk me ka shkuar kurre nder mend. A me ka ardhur keq? Jooooooooo. Kur e do nje njeri nuk te vjen keq per te por vuan bashke me te. Per 17 muaj nuk I jam ndare as per nje sekond, e braktisa vajzen e vogel, e braktisa punen, I braktisa te gjitha por jo ATE. U bera hija e tij, ai ne kimioterapi une bashke me te, ai ne salle te operacionit une rrija e ngujuar te dera, ai flente ne spital une flija ne spital. Kur ecnin gjerat mire qanim nga gezimi, kur dicka nuk shkonte vuanim bashke dhe qanim bashke. Kur une kisha frike ai me thonte ‘mos u mberzit te premtoj se do tia dalim,une ty kur ste le vetem’ Kur ai kishte frike une I thoja ‘une do te jem aty dhe sdo te le te ikesh’. Asnjeri nga ne nuk mundi ta mbaje premtimin.
    Ai iku dhe une nuk kisha fuqi ta ndali. Por iku i bindur se nje grua e don me gjithe shpirt dhe do te jetoje vetem per ta kujtuar ate. Eshte dhurata me e bukur qe mund ti behet nje njeriu gjate jetes se tij.
    Nuk kam bere ndonje heroizem vetem I kam qendruar prane nje njeriu qe e doja cmendurisht dhe qe me deshi deri ne frymen e tij te fundit.
    Ai nuk do ta kishte bere ate qe kam bere une por do te bente shume shume me teper. Une e quaj veten me fat sepse VETEM NJE GRUA NE BOTE KA PATUR FATIN TE KETE NE KRAH NJE NJERI SI AI.

Te dashur ju uroj shendet dhe kurre mos e provofshit te jeni ne lekuren tone.
    Pershendetje
    arjeta3 me vinka vertet shume keq per fatkeqesine qe te paska ndodhur,por mendoj se ai ka qene njeri shume me fat qe paska patur prane nje njeri qe e deshi shume deri ne momentin e fundit.
    Ne raste te tilla njihet njeriu ,se per gezime te gjithe te duan.
    Respekte te vecanta nga une.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Kure je e/i martuar ndryshon ( vec ndjenjes se dashurise,i detyrohesh me shume per ti qendruar pran deri ne minuten e fundit,per shume shume arsye,,,,,,,,,,,,,,,)Nese do isha e martuar patjter qe do i qendroja prane deri ne fund.
    Kure je i/e dashur ,,,, vetem ndjenja e dashurise eshte ajo qe mundet te mbaj afer ,por ske asnje lloj detyrimi per ti qendruar pran........Nese do isha e dashura do i qendroja prane ,por me e kufizuar nga vet pozicioni ,sa per tu martuar ne ate moment kure ai eshte teper semur ,do e fyja me nje propozim te tille(pra nuk behet fjale per martese).
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    nje firme nje celebrim nuk ndryshon asgje ne kete situate qe ka parashtruar hapesi i temes !!!thjesht mund te iki i lumtur ai qe ka semundjen se te pakten endrra iu realizua !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Më do apo s'më do, si do të vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •