Duke qene se jam e martuar dhe me femije mundohem te mos shpenzoje shume per veten time,por dua qe ate qe blej ta kem te sakte .
Shpenzoj...jam dorėlėshuar!
Kursej....nuk jap kollaj!
Duke qene se jam e martuar dhe me femije mundohem te mos shpenzoje shume per veten time,por dua qe ate qe blej ta kem te sakte .
Te dyja i kam, edhe shpenzues edhe dore leshuar.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Isha betu mos me i lexu shkrimet e tua chere compatriote por po e boj si puna e qenit ene un.Shpenzoj,po shpenzoj e vras paren, e mys fare, e sakatoj e derrmoj fare e shperfill e perbuz e harrxhoj, ja mor frymen fare.Pse?Osht shum e thjesht, vrite i cik menjen tate.Ca osht parja i her?Zot?Moral?Shkence?Ndjenje?Familje?Shoqni?Ner?B urrni?Virtyt?.....
Osht i merde qe me "aromen" e vet te vecante t'bon qi t'harrosh jo vetem kto qi permen une ma nolt por ene bab e non.Un si Murikus Albanikus nuk vej paren para mrrokllave qi permena ma nolt.Ti do thush qi paskam pi una sot e po ja fus n'tym.Po t'thom se je gabim me filozofin tate gjenetike.O goc po thiri i cik menjes o goc ca gjenetik leshi po na thu?Robi i shkret nuk osht i pavdekshem.Shpenzojeni at *** lavire qi quhet pare sa jini gjall, n,boten tjeter nuk vlen ma shum se hallva qi boni mjes per mjes.Ua, u habite e?Mos u habit ic fare po ta thom una Murikus Epirotikus se filozofia e tepert na ka lon mrapa ne goce.Sidoqoft, i got do ta pi per shnetin tat.N'fun t'funit ca kuptimi do kishtre ky forumi jon pa i cik filozofi agresive.Puisse Dieu te benisse.A bientot ma douce.
Shpenzoj goxha shume dhe nuk para kursehem.
Gjithmone mendoj sa me mbeten ,para se te shpenzoj .Kjo menyre menazhimi me ka bere qe ne cdo situat dhe ne cdo kohe te kem pare.
nje test te thjeshte fare ,duke mare veten tone si "biznes" ku te kuptosh si do menaxhosh kete biznes(te ardhurat e tua)
sa ke, sa mer,sa harxhon,sa mbeten ,e keshtu me radhe , kjo do ju bej mire te gjithve qe asnjer te mos mendohet sot per sot ,por sot per neser![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 11-02-2008 mė 05:45
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
shpenzoj ate qe kursej![]()
per te kursyer jane Gjirokastritet, ne te tjeret u bejme naften parave,
nje pjese e mire shkojne per veshje, te dashurat, udhetimet...
shpenzoni sa te keni dhe kur nuk keni mos kurseni :P
Miq mund te gjesh ne cdo cep te globit, sa keq !!!! Globi eshte i rrumbullaket !!!!!!!
kursej per te shpenzuar
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Ne radhe te pare nuk besoj qe te jesh shpenzues apo kursimtar eshte gjenetike dhe keshtu brockullash,une per vete te dy prinedrit i kam kursimtar ne max,por vete lol ca te them,mesi i muajit me kap pa lek jo fundi hehe,asnjeher nuk kam dash t'ja di per leket edhe nuk besoj se do dua t'ja di ne te ardhmen!
p.s Ha pi dhe kalo mire se ca do mbajme mend nga kjo jete,gje nuk do marrim me vete jo
^^^Nje nder motot e mia![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
leje fare mos te kisha burrin qe kujdeset pak do kisha dal te lyp tani se e leshoj shume doren...mua kur me pelqen dicka e blej pa e par sa kushton..shum keq keshtu edi dhe mundohem pak tani te kursej dhe po permisohem.... po me thojn te gjith eh kur te behesh me femi do ndryshosh ja shife...kujdi une e shkreta ja te shikojm a do jet ashtu tek une.........me duket se i kam ngjare mamit, se babi esht kursimtar
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 22-03-2008 mė 18:31
Shpenzoj... por edhe kursej kur eshte e nevojshme.
DarkAngel
Krijoni Kontakt