Jam shume shpenzuese per gjera personale me shume.Prinderit e mi jane shume kursimtar.Por me shume keto kohet e fundit shpenzoj me shume per gjera kosmetike.
Shpenzoj...jam dorėlėshuar!
Kursej....nuk jap kollaj!
Jam shume shpenzuese per gjera personale me shume.Prinderit e mi jane shume kursimtar.Por me shume keto kohet e fundit shpenzoj me shume per gjera kosmetike.
Hemmmmm per cfare do pune qe bej mbaj leke ne xhep (perjashto ato qe kam ne banke) nuk e di por nuk mund te ri me 10.mije leke ne xhep dhe rrogen kur e mar e mbaj me vete nuk le asnjehere leke ne shtepi.Mbase ndonje dite do te me humbin leket dhe ..nuk e di cfare do bej hem e gjeta do vete tek banka me e afert .Shpenzoj shume per Kostume mbas nje periudhe te gjate shkeputje me kostumet perseri jam kthyer .
Jem te dyat , veq nashta pak me shume kursimtare ... mire eshte ti rujsh paret veq per veti nuk kam qejf mi harxhu palidhje ( kur te del nje mode e re, nuk iki vrap ta blej ), per naj send se sja vlen.
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Nuk dua te shes mend qe jam doreleshuar qe te dukem garip apo kavalier ,por jam si gjithe shqiptaret ne Shqiperi qe mezi presim rrogen e muajit tjeter.
Dija eshte injorance e mesuar.....
Shpenzoj shum, me shum shpenzoj per veshje![]()
♥I love INTER♥
Jo vallaj, une jam doreshtrenguar sepse me kane mesuar qe ne moshe te vogel qe ta shikoj mire vleren e lekut. Kuptohet qe si cdo njeri vishem e ushqehem, por jo me ekzagjerime! Nuk i dihet kurre jetes, e nje lek me teper nuk ben keq...
La vita č bella...
Jam doreleshuar,kam fituar shume dhe kam shpenzuar shume,por nuk kam ngelur kurre pa para,do ishte shkaterrimi im.................harxhoj shume para me udhetimet,kam shkuar ne te gjitha vendet e europes perendimore pa perjashtim.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
doreleshuar, i kam xhepat me vrima.
dhe me e keqja eshte se as nuk i harxhij leket kurre per te dale e per te bere qef, as per te blere rroba,
vetem me ushqime dhe me gjera elektronike.
Vetem kur te marr grua do e shtrengoj doren une, se do leke familja pastaj.
Te dyja nga pak i kam... shpenzoj shum ne ushqime dhe "girl's stuff" e dini vet ju nje parfum atje nje lotion ketu i kam fiksim ... per rroba baah me pelqejne ne fillim sa i shoh dhe pastaj kur i kam ne shpi nuk me hyjne me ne sy dhe i kthej prap ( behem pishman shpejt, sa m'thon ca do besh kur te martohesh do e kthesh edhe ate)
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nyx : 13-01-2008 mė 17:30
me thone drejten lekut i vij hakusa e kam e harxhoj por ama di te mbaj balancen qe mos te them skam te nesermen
.
po me mire ti harxhosh sa i ke se gjithone nuk rin me lek :d
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
Krijoni Kontakt