Dua tju bej nje pyetje ha ju kujtohet
ne kohen e atij xhaxhit Enver kur
egzistonin aranxhatat aju ka mar madhi
ti keni perseri dhe ti pini
dhe do e linit konjakun apo rakin apo biren per
ate pije qe ka qen e mbrekullushme ne ate kohe
te atij xhaxhit![]()
Dua tju bej nje pyetje ha ju kujtohet
ne kohen e atij xhaxhit Enver kur
egzistonin aranxhatat aju ka mar madhi
ti keni perseri dhe ti pini
dhe do e linit konjakun apo rakin apo biren per
ate pije qe ka qen e mbrekullushme ne ate kohe
te atij xhaxhit![]()
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
E bejne akoma... jo tamam po i ngjan shume edhe ne ngjyre edhe ne shije... jane ca firma te vogla qe e prodhojne me duket po ne shishe plastike... eshte edhe me e lire se te tjerat nja 40 lek 500ml po eshte problem origjina dhe pastertia... LoL
Meqe ra fjala... po vapikun kush e mban mend?
Aranxhatat edhe une i mbaj mend edhe pse kam qen icik e vogel ne ate kohe, me vone i provoja te beja vet se kishim shum trendafila ne shpi, dhe me petalet e tyre beheshin nam fare![]()
oh ai shurupi me trendafila behej shume i mire me verte. une pija te halla si ai... sa gjera jane harruar..![]()
Po e vertet esht po e keqa esht se spo e
perdorin me
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
ore po ato bananet ngjyre roze neper pasticeri mo?![]()
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Une kur shkoj ne Shqiperi,shkoj nga Shkupi se e kam me afer vendlindjen.Dhe gjithon ne Diber ose ne Gostivare pi aranxhata dhe boza,ose akullore ne gote te bozes.ne vere eshte shume e shijeshme.
Aranxhata si ato nuk kam provuar, po fundja futi nje Cola...te verdhe dhe ec. Po akullore si ato te asaj kohe, me ka marre malli po nuk behet fjale te gjesh. Ka akullore te mira, po si ato jo.
Vapiku. Hahahahah. Kur hanim vapika mundohesha t'u mbushja mendjen shokeve qe Vapik dmth Vape Ik. Nuk ua mbushja qe nuk ua mbushja dot. Nejse, me pejashtim te pak gjerave nuk jam nostalgjik.
-
Krijoni Kontakt