Ajo nder nr 2 me pelqeu me shume, vertet elegante.
Ajo nder nr 2 me pelqeu me shume, vertet elegante.
Sui generis
Shume faleminderit te gjitheve.Ai xhupi 1 mu duk,me i miri.Pasi lexova keto postet tuaja,sikur eshte me mire te marr nje pallto 3 cerekshe.Mbase nuk me pershtaten shume xhupat e shkurter se jam i gjate 1.84.
Gjeta nje xhup trecereksh lekure me duket i mire.
http://www.menswearhouse.com/menswea...=1198798277914
dhe disa modele trecerekshe palltosh(3/4 three quarter length) .
http://www.menswearhouse.com/menswea...=1198798277914
Po shkoj ,ishalla i gjej ne nju jork nga kanal street,aty ka pazar me cmime me te lira.
Beno?Jo!
1. Palltot 3-cerekeshe vishen kryesisht mbi kostume. Tani nese ti vesh tere diten kostume ok, ndryshe largoju.
2. Im ate i vesh te tilla. Arsye e mjaftueshme per te thene qe s'jane per moshen tende.
3. Tere ate trup, cuno, s'ke nevoje te mbulohesh ashtu.
Ato palltot qe te tregova mesiper, nje pellembe mbi gjunj, jane fantastike: emfazon trupin ku duhet, dukesh smart por in a casual way, mund t'i veshesh me jeans...Plus, mos u kurse ne pallto sepse eshte rroba e vetme qe ti do e veshesh me shpesh ne dimer.
Kujdes te marresh masen e duhur, nese s'je i sigurte, kap per krahu njeren nga ato shiteset aty![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 27-12-2007 më 21:28
Kam vetem nje limit: qiellin!
Përshëndetje Ben!
Sipas mendimit tim, çfarëdo rrobë që të blesh, blije direkt në dyqan jo nëpërmjet katalogjeve apo shitjes ne internet.
Asnjëherë nuk dihet si kalon "filingu" me nje rrobë nëse nuk e sheh dhe prek direkt. Plus varet nga prerjet. Nuk i dihet si të rri në trup ajo që ke komanduar.
Për xhupat e prezantuar në postimin e parë i bashkangjitem mendimit të Blusë. E kishte detajuar mirë ajo përsenë, kështu që s'po zgjatem shumë... Thjesht mos investo sasi të madhe në veshje sepse moda shkon e të mbetet veshja ne dollap, por merr diçka me cilësi dhe çmim të volitshëm që është aktuale tani. Të tregon më "Trendy" ( pa, pa, pa, kam filluar t'ja them nga pak anglishtes).
Përshëndetje Elna!
Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 27-12-2007 më 22:55
Pak me intereson se ca vesh piloti"yt", te te them te drejten. Mgjth i kam parasysh dhe ato kostumet e piloteve, e kote te te them qe s'hyne ne preferencat e mija.
Biles askund ne ato ca thashe, s'do gjesh fjale qe pohojne qe pilotet vishen keq gjate oreve te tyre te lira. Ajo qe thashe ishte qe nese per arsye pune apo di une se cfare eshte i detyruar te veshe diçka te tille, atehere ok, ndryshe s'jane te pershtatshem(aq me pak te modes).
Me sweet blue sky... me sweet.
Ne muhabet po bejme . Cke keshtu me nerva sot ti? S'te intereson ty piloti "im"!? Sigurisht qe s'te hyn ne xhep fare. Por mos me mbush mendjen se te intereson e te behet vone se c'xhup do bleje Beni . Ne muhabet po bejme moj vajze e gjate muhabetit do bejme edhe shaka.
Ben , do besh parjen ti ?
"Parje" thuhet kur do shikohesh me ate vajzen dhe prindet e saj. (lol)
Cfaredo xhupi qe te blesh une do e pelqej, se s'ka rendesi shume guna, por puna.....ov korsss...tek meshkujt. (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Une me nerva? Aspak! Me qetesine me te plote![]()
Mgjth, me ate lloje xhupi qe propozoi ky, I doubt qe do arrije deri tek puna. Femrat duan dhe anen vizuale.Shihe njehere ti, pastaj fol. Lol. Jam e sigurte qe do me japesh te drejte. Lol!
Krijoni Kontakt