Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 111
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga jessi89 Lexo Postimin
    Cfare eshte ky qe pellet keshtu ueee tamam brain wash.Shume shume turp nqs eshte shqiptar,por sma mer mendja.
    Keta i genjenjejne popullin e vet se kinse krejt po duan t'i sulmojne myslimanet, per te nxitur frike, dyshim, urrejtje dhe per ta justifikuar ideologjine e tyre fetare te terrorit, qellimi i se ciles eshte pushtimi i botes.

Mesazhi i Bin Ladenit...
    http://www.geocities.com/porosia1/

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Xhihadi ne Amerike (para 20 viteve)

Indoktrinimi islamik para 11 shtatorit 2001

i/e regjistruar Maska e sleep
    Anėtarėsuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    mesia4ever
    Pershendetje!
    Nuk eshte e udhes qe te hapen keto pamje edhe me teper nga nje qe eshte i nje feje tjeter. E theme kete pasi vetvetiu vjen nje pyetje? Vall pse i hapin vete keto gjera? Si ka mundesi qe nuk flet kush per gjera pozitive? Ti mendon se fete e tjera jane te kulluara? Si te duket ty qe ne kulte te caktuara behen prodhunime femishe te vegjel? Si te duket ty qe mbrenda nje kulti mes klirikeve behen gjera qe edhe ti ke ndigjuar? Nuk jane akte te ndalushme? Apsulutisht qe po. Edhe aktet teroriste sic tha edhe Albo jane ne dem te te gjithve, nuk eshte problemi vetem per shqipetaret, por eshte nje problem global.
    Do ishte shume me mire qe keto pamje te mos hapen, te mos behemi edhe ne bashkepuntore per tju reklamuar punen e tyre. Me vjen me te vertet shume keq qe keto gjera lejohen ketu por jam edhe une i mendimit si raguesi i pare per Albon qe si moderator dhe pronar i serverit dhe webfaqes te mos lejohen gjera te tilla. Shikon rrushi rrushin e piqet. Nese nuk i bo gje ndonjerit mos u frigeso nuk te be gje ndokush.
    Gjithsesi une dua te them: nese do kete lute te tre boterore ajo do te vi nepermjet feve.
    Me rrespekte red_dragon

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Ai qe kendon me ate ze pederasti, dhe pederet e tjere si ai vetem la merda mund te na hajne ne shqiptareve e asgje me shume.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga sleep Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Nuk eshte e udhes qe te hapen keto pamje edhe me teper nga nje qe eshte i nje feje tjeter. E theme kete pasi vetvetiu vjen nje pyetje? Vall pse i hapin vete keto gjera? Si ka mundesi qe nuk flet kush per gjera pozitive? Ti mendon se fete e tjera jane te kulluara? Si te duket ty qe ne kulte te caktuara behen prodhunime femishe te vegjel? Si te duket ty qe mbrenda nje kulti mes klirikeve behen gjera qe edhe ti ke ndigjuar? Nuk jane akte te ndalushme? Apsulutisht qe po.
    Kur nuk hapi une kush tjeter do t'i hape, ateistet jo, myslimanet jo, ortodokset jo, protestantet jo, dikush duhet. Keto qeshtje qe i permende me lart gjithsesi jane te denueshme por a jane te denueshme edhe keto? Keta persona jane duke vrare me shume myslimane bile por edhe jo-myslimane (qafire), shiko Irakun, perse pothuajse as nje proteste nuk kemi nga komuniteti mysliman. Perse ndodhe kjo?

http://bp1.blogger.com/_utj_WiTT3tU/...by-suicide.jpg

http://kenlydell.typepad.com/islamic...sing_boy_1.JPG

A jane te denueshme edhe martesat me vajza te mitura qe ndodhin ne shtetet islami dhe qe bazohen edhe ne vet personalitetin e vet profetit te islamit? Ti mendon se ke te drejte te akuzosh nje besim te tere duke perdorur deshtimet e nje personi apo me shume, ndersa kur behet fjala per islamin ju thoni 'jane te dobta, jane genjeshtra etj. etj.

Citim Postuar mė parė nga sleep Lexo Postimin
    Edhe aktet teroriste sic tha edhe Albo jane ne dem te te gjithve, nuk eshte problemi vetem per shqipetaret, por eshte nje problem global.
    Do ishte shume me mire qe keto pamje te mos hapen, te mos behemi edhe ne bashkepuntore per tju reklamuar punen e tyre. Me vjen me te vertet shume keq qe keto gjera lejohen ketu por jam edhe une i mendimit si raguesi i pare per Albon qe si moderator dhe pronar i serverit dhe webfaqes te mos lejohen gjera te tilla. Shikon rrushi rrushin e piqet. Nese nuk i bo gje ndonjerit mos u frigeso nuk te be gje ndokush.
    Gjithsesi une dua te them: nese do kete lute te tre boterore ajo do te vi nepermjet feve.
    Me rrespekte red_dragon
    Une nuk dua qe t'i ndiqni ato, une jam kunder qe nje shqiptar dhe cdo pjesetar i nje kombi tjeter t'i ndjeke ato gjera, per kete e kam postuar te tregoj se ne cfare shkalle jemi ne shqiptaret ne indoktrinimin islamik. Sa per mua sot fshini por e keqja nuk luftohet duke fshehur gjerat dhe duke u bazuar ne genjeshtra por duke treguar gjendjen faktike.

Pershendetje dhe te gjitha te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 02-03-2008 mė 22:51

Anėtarėsuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    mesia4ever
    [QUOTEshiko Irakun, perse pothuajse as nje proteste nuk kemi nga komuniteti mysliman. Perse ndodhe kjo?
    ][/QUOTE]
    Mendoj se nuk duhet te diskutojme ne kete lloj menyre. Pasi kur kemi te bejme me lufte si une apo kushdo qofte do e mbroje familjen e tij ne cdo lloj forme. Lufta e irakut eshte nje qeshtje politiko-financiare. Pastaj cfare i duhet Amerikanit, Italjanit, Gjermanit, Francezit e keshtu me rradhe qe te futen ne Irak? Sikur ne fillim thane se ka arme te shkaterimit ne mas, ku jane keto arme, apo kan gjet tani naften edhe vazhdojme?
    Nuk duhesh qe te futesh Komunitetin Musliman ne kete qeshtje, pasi ka kush te reagoje perpara tyre. Nuk mund te thuash se pamjet qe me patedrejte per mendimin tim, jane duke u perkrahur nga Komuniteti Musliman. Edhe Komuniteti Musliman ka bere ne fak reagim te thela duke bere madje dhe botime te tera kunder terorizmit. Te keshilloj q

Anėtarėsuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    qe te kerkosh librat qe jane botuar kunder terorizmit.

A jane te denueshme edhe martesat me vajza te mitura qe ndodhin ne shtetet islami
    Tani nuk e di se nga e ke marre kete informacion, nese e ke llafin tek Profeti Muhammed dua te te them, se Muahmmedi ka bere lidhjen martesore me nje vajze te re por qe me te ka fletuer mbasi ka mbushur moshen e pjekurise.
    Ti mendon se ke te drejte te akuzosh nje besim te tere duke perdorur deshtimet e nje personi apo me shume
    Apsulutish nuk kam dhe as sdo keme pse te bej akuzime te tilla, dua te kujtoj se ju me pare permendet fjalen do na kishin hequr kokat, nuk jane fjali per tu thene. Mendoj se kur kemi te bejme me besim duhet te tregohet kujdes me fjalet qe nxisin konflikete, apo jo ?
    se ne cfare shkalle jemi ne shqiptaret ne indoktrinimin islamik
    Nje gje dua te them , nese Komuniteti Musliman dhe shkollat qe administrohen nga ky institucion mesojne akte te dhunshme ke te drejte, ne kunderten po beni nje akuze shume te rende, e theme kete se jo vetem nga ana e fese islame qe e perdorin ca per terore ka pasur, ka pase akte te tilla edhe ne fete e tjera.
    por e keqja nuk luftohet duke fshehur gjerat
    Me duket jam shprehur me siper se jam dakort me Albon se aktet e tilla jane kunder jo vetem shqipetare por tere botes.
    Me rrespekte red_dragon

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kur nuk hapi une kush tjeter do t'i hape, ateistet jo, myslimanet jo, ortodokset jo, protestantet jo, dikush duhet. Keto qeshtje qe i permende me lart gjithsesi jane te denueshme por a jane te denueshme edhe keto? Keta persona jane duke vrare me shume myslimane bile por edhe jo-myslimane (qafire), shiko Irakun, perse pothuajse as nje proteste nuk kemi nga komuniteti mysliman. Perse ndodhe kjo?

http://bp1.blogger.com/_utj_WiTT3tU/...by-suicide.jpg

http://kenlydell.typepad.com/islamic...sing_boy_1.JPG

A jane te denueshme edhe martesat me vajza te mitura qe ndodhin ne shtetet islami dhe qe bazohen edhe ne vet personalitetin e vet profetit te islamit? Ti mendon se ke te drejte te akuzosh nje besim te tere duke perdorur deshtimet e nje personi apo me shume, ndersa kur behet fjala per islamin ju thoni 'jane te dobta, jane genjeshtra etj. etj.

Une nuk dua qe t'i ndiqni ato, une jam kunder qe nje shqiptar dhe cdo pjesetar i nje kombi tjeter t'i ndjeke ato gjera, per kete e kam postuar te tregoj se ne cfare shkalle jemi ne shqiptaret ne indoktrinimin islamik. Sa per mua sot fshini por e keqja nuk luftohet duke fshehur gjerat dhe duke u bazuar ne genjeshtra por duke treguar gjendjen faktike.

Pershendetje dhe te gjitha te mirat
    a jane te lejueshme kryqzatat e juve a jane te lejueshme gjuajtja e bomabave atomike ne Hiroshim e Negasaki a eshte e lejueshme pushtimi i vendeve te huaja une e kuptoj qe ka gabime mirepo duhet te shikohet kush me shum ka bere matni pak dhe do te shihni kush me shum

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    a jane te lejueshme kryqzatat e juve a jane te lejueshme gjuajtja e bomabave atomike ne Hiroshim e Negasaki a eshte e lejueshme pushtimi i vendeve te huaja une e kuptoj qe ka gabime mirepo duhet te shikohet kush me shum ka bere matni pak dhe do te shihni kush me shum
    Pse more djal po thua te juve te neve? A je edhe ti shqiptar? Nese je shqiptar nuk mund te thuash juve demek atyre se ne nje komb jemi. E fete i kemi bash per qef, si te na pelqejne me shume.

Po lere anash kete, sepse ne te gjithe shqiptare sa jemi e kudo qe jemi nuk na kan ndare ne ata dhe ne, kurre asnje fe, e tyben mund na ndajne as sot, po c'fare i ke ato kryqezata. Sepse ato kane ndodhur ne kohen e kryqezatave dhe kryqezatat kane ndodhur ne jerusalem, pra nje toke per te cilen ata muslimanet dhe ata te krishteret kane luftuar per supremaci si per je vend te shenjte e me rendesi fetare per ta. Kjo lufte nuk u be vetem nga ata kristianet kunder vendoreve por dhe nga ata muslimanet per t'ua marrir hebrenjve vendin e tyre te shenjte qe e kishi zbuluar shume shekuj para te dy paleve dhe vet ia kishin lene namin si vend i shenjte se toke e nemur eshte.

Tani a ne shqiptareve na ka mbetur t'i shesim fillozofi njeri-tjetrit ata, keta, te dy palet kane bere krime dhe padrejtesi ne Jeusalem.

-Por c'lidhje ka kjo me ne?!!!

Po hiroshima e nagasaki vende muslimane jane?!!
    Ne emer te kristianizmit e te kryqezatave u bombarduan japonezet?!!
    jo, jo me aq sa di bota jo. Ato bomba u hodhen per t'i dhene fund luftes nacifashiste dhe i dhane. Japonia megjithate mbeti e lire dhe eshte sot nje nder vendet me te zhvilluara te lindjes se larget.

Po vendet hipotetike per te cilat po flet ti se per "pushtime" te atyre demek kryqalive kunder neve muslimaneve ku po i gjene. Sepse ato vende nuk ekzistojne askund perpos ne imagjinaten tuaj.

Te gjitha shtetet e evropes perendimore jane laike me liri te ushtrimit te cilesdo fe. Pra nuk jane shtete fetare, dhe lufterat qe behen gjate gjithe historise kurre nuk jane bere per fe, por per ar (duke mobilizuar budallenjet me ane te fese trushperlarese qe te vdesin per ta), -atehere ku i gjeni ju ato kryqezata. Kur edhe ato, (kryqezatat) jane bere per ar e pushtet te ndonje kokeqepe, e jo per fe.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e il.Padrino
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    131
    jeni teper larg realitetit, apo jeni ju qe shiti kaq patriota pjese e dezinformatave, perhapes te propagandave anti-islame.....

Mos hyni kaq fell, kaq n'detale, se po dilni teper injorante e teper t'lagur.

Sipas juve, keto video fundrrina po ndikojkan aq fell sa Amerika t'del me konstatim "shqiptaret jane armiqet tane" ????

ju ose i dini, ose n'ket rast bohi qe nuk i dini, teorite konspirative.... ka plot amerikan qe jon shnderru ne xhihad, ka teper shume amerikan qe perdit e denojn luften ne Irak....

edhe nqs nuk jon t'pagun kta persona, thjesht dalin ne internet, me i bo emen vetit, se jo qe ja u man b.... me shku e me luftu ne Irak, ose me bo noj aksion ne Kosove.
    ekzistojnė dy lloje skuadrash:

1. FC Barcelona
    2. tė tjerat

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •