Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Larguar Maska e lone_star
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Kam qene une TA per 4 semetra gjithsej per nje laborator fizike.

Puna konsistonte shpjegimi teorik per nja 20 minuta ne derrase te zeze, pastaj demonstrimi i eksperimentit, si dhe kur kishin pyetje vinin e me pyesnin.

Me e veshtira eshte shpjegimi dhe qendrimi para nxenesve, sidomos ne fillim te pakten per mua. Sapo kisha ardhur ne Amerike dhe sado anglisht kisha mesuar ne shkolle, ndonjehere nuk i kuptoja kur me pyesnin per dicka. Kurse sa per lenden vete, meqe te kane bere TA nuk besoj se do kesh probleme, mjafton ta lexosh materialin nje here para mesimit.
    Nese do kesh eksperiment dhe nese eshte hera e pare eshte mire te shkosh nje kohe para mesimit dhe ta kryesh njehere vete ti. Nga pervoja ime e di se nuk ka gje me 'embarrassing' kur 20 veta te shikojne ne kokerr te syrit per te pare eksperimentin qe ti po ua demostron se si behet dhe as vete nuk e zgjidh dot nje problem (qe mund te jete dicka sh e vogel).

Nese do kesh ndrojtje nga e folura para nxenesve edhe ajo kalon per 2-3 jave dhe fillon e lirohet pastaj.

Per mua mesimdhenia ka qene nje eksperience e paharrueshme dhe ne mu dhente mundesia prape e beja edhe pse rroga qe me paguanin ishte skandaloze.
    E ardhmja e burrit tend varet nga ty Sibora, sa me afer meje ti aq me afer dikasterit burri yt....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga lone_star Lexo Postimin
    Kam qene une TA per 4 semetra gjithsej per nje laborator fizike.

Puna konsistonte shpjegimi teorik per nja 20 minuta ne derrase te zeze, pastaj demonstrimi i eksperimentit, si dhe kur kishin pyetje vinin e me pyesnin.

Me e veshtira eshte shpjegimi dhe qendrimi para nxenesve, sidomos ne fillim te pakten per mua. Sapo kisha ardhur ne Amerike dhe sado anglisht kisha mesuar ne shkolle, ndonjehere nuk i kuptoja kur me pyesnin per dicka. Kurse sa per lenden vete, meqe te kane bere TA nuk besoj se do kesh probleme, mjafton ta lexosh materialin nje here para mesimit.
    Nese do kesh eksperiment dhe nese eshte hera e pare eshte mire te shkosh nje kohe para mesimit dhe ta kryesh njehere vete ti. Nga pervoja ime e di se nuk ka gje me 'embarrassing' kur 20 veta te shikojne ne kokerr te syrit per te pare eksperimentin qe ti po ua demostron se si behet dhe as vete nuk e zgjidh dot nje problem (qe mund te jete dicka sh e vogel).

Nese do kesh ndrojtje nga e folura para nxenesve edhe ajo kalon per 2-3 jave dhe fillon e lirohet pastaj.

Per mua mesimdhenia ka qene nje eksperience e paharrueshme dhe ne mu dhente mundesia prape e beja edhe pse rroga qe me paguanin ishte skandaloze.

lone star, ti ke pasur eksperienc te keqe pasi ketu tek ne, TA spara shpjegojn eksperimentin (ndimojn studentet me eksperimentet qe bejn por nuk jua shpjegon 20 minuta para klases, profesori e ben ate gje!!)...

flm shume per kete postim
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Lajmėrime tė ndryshme pėr studentėt Shqiptarė:
    Nga forever nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 14-05-2011, 04:34
  2. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •