Dashuria ne virtual eshte nje opcion i mundur tashme, por jo nje rrugezgjidhje e mire per nje lidhje te gjate dhe te shendoshe.
Mendoj qe po..
Mendoj qe jo..
Dashuria ne virtual eshte nje opcion i mundur tashme, por jo nje rrugezgjidhje e mire per nje lidhje te gjate dhe te shendoshe.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Mos ja fusni kot dhe ju ... s'po njohim njerezit qe i kemi kaq kohe afer ne realitet e jo me keta te virtualitetit ca jane keto muhabete kshu pfffffffff.
Jam dakort me mendimin e grifshes![]()
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Njeri Ne Chat Ka Then Nje Shprehje Te Bukur Qe Mua Me Eshte Fiksuar Dhe Me Ka Pelqyer Gjithashtu :
Dashuria Ne Chat Si Ferrari Ne Fshat
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Kjo teme eshte njera nga temat me te rrahura jo vetem ne FSH.com, por edhe ne gjithe forumet shqiptare e boterore. Une personalisht, ne keshtu tema jam pergjigjur disa here, por nuk hezitoj qe te postoj nje tekst te shkruter ne lidhje me 'dashurine ne internet'.
Afėrsia dhe interneti nuk shkojnė bashkė!
Njohja pėrmes internetit mund tė duket mė intensive dhe tė ndodhė shumė mė shpejt sesa qė do tė ndodhte me mėnyrėn klasike tė flirtimit. Megjithatė afėrsia dhe dashuria e vėrtetė nuk vijnė pėrmes mesazheve. Afėrsia dhe interneti duket qė megjithatė nuk shkojnė bashkė. Veronica M. Scott terapiste familjare dhe kolegėt e saj nga University of Central Florida, kanė konstatuar se, personat tė cilėt i afrohen njėri-tjetri drejtpėrsėdrejti (nė jetė tė vėrtetė) kanė dukshėm mė shumė sukses nė fushėn e dashurisė dhe afėrsisė, sesa ēiftet tė cilat “kalojnė” pėrmes internetit. Pos kėsaj njerėzit tė cilėt mbėshteten nė komunikim nėpėrmes teknologjisė kanė rezultate tė dobėta, sa i pėrket afėrsisė, nė tė gjitha marrėdhėniet ndėr-njerėzore. Tė kesh monitor, e jo fytyrė tė njeriut para vetes, mund tė zbus merakun, andaj disave iu duket mėnyrė mė tėrheqėse e njohjes me persona tė ri, mirėpo personat tė cilėt luftojnė me tė gjitha fazat e afrimit me tė tjerėt, zhvillojnė aftėsi pėr tė marrė dhe mbajtur afėrsinė.
Telegrafi.com
My silence doesn't mean I am gone!
teme interesante vertet ,
Una jam nga ata qe besoj se njohjet zhgenjejne ne ate reale dhe virtuale, ne njohjet virtuale eshte e rendesishme qe te kesh nje durim,........... te dish cfare po kerkon, dhe te mendosh se je njeri prej mishi, .......................
kam pase rast te njoh shume femra virtualisht, nje pjese e tyre kane qene shume te mira, me te cilat akoma dhe sot kam lidhje shume te qendrueshme, dhe jemi miq te mire, ka pase prej atyre qe nuk jemi perputhur, ........por nese nuk eshte tipi yt njeriu kupton dhe menjehere distancohet.............dmth nuk ke pse pret te zhgenjehesh kur ti e kupton dicka qe do te ndodhe.
Une besoj tek virtualiteti, duke njohur karakterin tim dhe duke menduar per derrasen e kalbur qe mund te shkelesh ..........
NUk jam zhgenjyer asnjehere ne virtualitet sepse kam duruar dhe asnjeher enuk kam vrapuar per te marre zhgenjimin, pra kam duaruar te bind veten dhe te marr vesh se me ke po flas
Ju uroj te gjithe juve te keni kohe te mire ne jeten virtuale dhe ate reale,,,,,,,,,,,,,
Miq mund te gjesh ne cdo cep te globit, sa keq !!!! Globi eshte i rrumbullaket !!!!!!!
AuGuStKjo eshte normale dhe mund ti ndodh cdo chatisti jo vetem nje maniaku kur nje chatist ka ore te tera qe nuk ben nje bisede dhe kur kjo bisede i prishet per shkak te nje aresyeje nga pala e femres do iritohet
Di_Ana me ke gjetur te pa pergatitur sot pasi kam qe mbreme ne msn int chat pune ...etj gjera personaleProvo nje here do tia dalesh me mua ne prv te mire pres ne privatin tim Di_Ana .
Me respekt AuGuSt
Ka shume loje chatis_tesh qe ndahen ne disa kategori
1: Kalojne kohe (kane mare vesh qe ekziston nje menyre per te komunikuar ne menyre virtuale dhe terhiqen)
2: Ata qe flasin ne main Kjo kategori permbledh me teper adoleshente qe duan te jene ate cfare nuk jane ne realitet dhe chati u jep kete mundesi
3: Punonjes te ndryshem neper zyra : Keto kalojne kohen e lire dhe nese ve re kan nje moshe mbi 23-25 vjec dhe pyetja e pare qe mund te te bejne eshte Sa vjec jeni .
4 : Maniaket (ata qe nuk kan mundesi qe te njihen me nje femer ne realitet) Cahti dhe ketyre u jep mundesine te fshihen mbas monitorir te pc dhe te jene ata qe nuk jane ne realitet dhe kan nje pervoje qe eshte jeta e rruges dhe ne nje fare menyre jan te "pjekur" dhe dine te trajtojne nje kategori femrash qe i kam hasur dhe ne hi5 qe duan vetem te bejne lojra ose s** virtual
5: Jane ate qe e kan Hobi kan kohe qe meren me chat dhe nuk shkepusin dot lidhjet me "miqesite" qe kan zene ne chat.
6: Une (aresyeja per cfare futem une megjithese abuzojne me nick name tim)
Me respekt AGuSt
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 13-01-2008 mė 10:16
AuGuSt_
Te me falesh edhe nje here po karakteret e germave tu ndryshuan perseri nga une ne postim.
Vleresoj postimet e tua por do te lutesha te shkruaje normalisht,pasi bie ndesh me rregullat e forumit.
Respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt