Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 276
    i/e regjistruar Maska e mistreci87
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    51
    njerzit qe dashurohen ne net jane njeres qe nuk kane besim te vetvetja dhe kane frik nga realiteti dhe kerkojne ne nje bote virtuale ne internet nje ndjenje kaq te bukur duke thene fjale te paqene thjesht per te pasur nje teme muhabeti ne kafene me shoqerine.o popull dashuria eshte e shgenjte dhe nuk duhet luajtur me te nese dashurohesh ndodh ne boten reale jo ne endrra dhe fantazira apo botera virtuale,dashuria ne boten reale eshte vete jeta eshte vete bota.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Mistreci nuk pajtohem me ty , kam patur nje mendim te njejte me ty plus kam votuar ne kete tem qe eshte e pamundur nje gje e tille , por tani komplet kam mendim tjeter sepse e kam provuar nje gje te tille.
    Me thuaj si e quan ti kete ndjenje kur qdo minut e sekond e ki ne mendje , qdo here kur ti mbyllesh syt e sheh para syve , qdo nate e ke ne enderr , sa her te flasesh me te te dridhen durt , te vlon barku e shum gjera te tjera ?

Nese nuk e ka emrin dashuri a ke mundesi te me tregosh si quhet ndryshe kjo ndjenje

Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    51
    dhe njerzit qe i shmagen ketij realiteti jane te mposhtur nga sfidat qe jeta i ka vene perpara.ndja flasin me pasjon ktu ne net per dashurine si nastradine se ne realitet jane thjesht te humbur qe smarrin ere hic nga jeta.ZGJOHUNI NGA ENDRRA DHE JETONI JETEN GJUMASHE.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga mistreci87 Lexo Postimin
    dhe njerzit qe i shmagen ketij realiteti jane te mposhtur nga sfidat qe jeta i ka vene perpara.ndja flasin me pasjon ktu ne net per dashurine si nastradine se ne realitet jane thjesht te humbur qe smarrin ere hic nga jeta.ZGJOHUNI NGA ENDRRA DHE JETONI JETEN GJUMASHE.
    Avash avash , nuk mendoj qe ke te drejte te flasesh keshtu per nje gje qe nuk e ke provuar

Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    51
    xhamia une jam nje njeri sh i dashuruar dhe besoj tek kjo ndjenje por jo ne net sepse nuk mund te dush dike qe e sheh ne enderr.apo jo?

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    xhamia une jam nje njeri sh i dashuruar dhe besoj tek kjo ndjenje por jo ne net sepse nuk mund te dush dike qe e sheh ne enderr.apo jo?
    Pse jo thjesht neti eshte nje hapesire shtes per takime , por kur kalon nje kohe pak me e gjat e bisedes te merr malli per te dhe kshtu fillon e perfundon kur te vie edhe kur te takohet dhe shihen dhe nese jane te pajtimit vazhdojne

Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    51
    dhe ndoshta ke te drejte qe une nuk mund te flas aq ashper per njerzit dhe e di qe duhet respektuar mendimi i tjetrit por mos harro qe dashuria eshte e vetmja gje qe njeriu ka te paster sot per sot dhe une ndihem i revoltuar kur degjoj njeres qe nuk dine se cfare eshte kjo ndjenje e shenjte te flasin per te sikur ajo te ishte nje loder ne duart e nje femije te porsa zgjuar nga gjumi kur ne fakt per te mbajtur nje dashuri gjalle duhen vepra duhet ndjeje dhe jo perralla dhe endrra.megjithate respekte per ty XHAMIA

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Flm

Ndegjom edhe une jam i pajtimit qe dashuria eshte gjeja me e bukur qe mund ti ndodh nje njeriu por edhe gjeja me keqe , por eshte e veshtir te spjegohet pa e provuar kete . Eshte me se e logjikshme si mund te dashurosh ne largesi por kete e din vetem ata qe e kan provu kete ndjenje .

Dashuria ne net as per se afermi nuk i afrohet dashuris gjat takimeve por edhe kjo eshte nje ndjenje e fort qe eshte fillim i nje te te ardhme .

Respekt dhe per ty

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    po sikur ai ato genjeshtra qe ti shkruan ne net ti thote edhe kur jeni balle per balle si do thoje sdo bije ne dashuri edhe ne boten reale ???
    Duhet te jete femra shuuum rob i trash ti haje ca genjeshtra edhe ne jete reale...
    Nuk genjehet aq kollaj sy per sy,kurse ne net ouuu te genjyer...
    Ne realitet sheh shum gjera,analizon veprimet,gjestet,vajtjet-ardhjet...
    Me vjen keq per ca njerez qe i besojne ksaj dashurie,o duhet te jen shum te ndjeshem,o shum naive,ose besojn shuuum te te tjeret...
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    njerzit qe dashurohen ne net jane njeres qe nuk kane besim te vetvetja dhe kane frik nga realiteti dhe kerkojne ne nje bote virtuale ne internet nje ndjenje kaq te bukur duke thene fjale te paqene thjesht per te pasur nje teme muhabeti ne kafene me shoqerine.

o popull dashuria eshte e shgenjte dhe nuk duhet luajtur me te nese dashurohesh ndodh ne boten reale jo ne endrra dhe fantazira apo botera virtuale,dashuria ne boten reale eshte vete jeta eshte vete bota.
    te folesh ne vend te huj asht te folesh me kok hava !
    ti nuk mendon qe ka njerz qe punojn teper e qe skan kontakte me njerz e qe jan teper te vetmuar qe dojn nga largesia me taku nji shqiptar e nji shqiptare ....

ti smendon per disa qe familja u perzihet e skan tjeter shanc vetem me taku dikend permes internetit e kjo jo vetem te shqiptaret po te e gjith bota po vlen .shum kan gjet fatin e tyre vetem te ne asht pak veshtir se shqiptaret vejn interesat para dashuris ....per ate nuk ec te shqiptaret .Ska sinqeritet ....

asht nji emision franqez edhe nji belg ku tregon raste dhe si kan ndodh se vertet kan gjet fatin e tyre , po franqezet slidhin dhauri per letra por kerkojn gjysmen e tyre ...per ata ktyne ju ec e shqiptarve jo...
    une kur kam taku shqiptar me kan pyet a kam kerr qfar marke a kam banes dhe qfar nenshtetsie kam.

shum te rrall jan shqiptaret e sinqert e pra ka , vetem zduhet mu dheshpru...nga disa kalamaj qe kalojn diten dhe naten ne internet .........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 08-04-2009 mė 13:11
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •