Po deshe e shikon me webcam. I degjon dhe zerin po deshe. Sa para ka ec teknologjia!
Mendoj qe po..
Mendoj qe jo..
Po deshe e shikon me webcam. I degjon dhe zerin po deshe. Sa para ka ec teknologjia!
Feelings change - memories don't.
Mund te ndodhe por shuuuum rrall...
Nqs ne realitet dyshon per sinqeritetin e robit tjeter,ne virtualitet dyshon 10 fishin me shum
Un per vete su besoj ktyre lloj "takimesh dashurore"
Really Dude... Get A Life!!!
Ju lutem permbajuni temes.Per diskutime personale keni mundesine e MP.
Flm per mirekuptimin.
"Carpe Diem"
Me thene te drejten ende jam ne nje eksperience te tille.
Edhe pse eshte jashtezakonishte veshtire , nga largesia , plus jam ne fakulltet duhet koncentrim i madh , por me nje durim te madhe besoj qe jam tu ja arrit te dyjave
Nga ana tjeter perveq mungeses se saj nje problem tjeter eshte edhe qeshtja a meriton ti besohet apo jo ??
Ne kete aspekte ka shum gjera qe duhet shikuar dhe besimi fitohet e nuk lind vetvetiu e nese personi ne largesi mundohet me zemer te tregoj qe nuk te tradhton une mendoj qe ja vlen mi besu .
Per mendimin tim nuk ka knaqesi me te madhe se kur te vie edhe i kaloni ato javet bashke![]()
Eshte e kote xhamia te mundohesh te ruhesh nga dashuria pasi ajo vjen papritur dhe pakuptuar dhe asnjeri nga ne nuk eshte i pajisur me arme te fuqishme per tu mbrojtur kunder te keqes.
Me kohen mesojme shume gjera.....Mesojme por edhe pesojme.
Ps: Ne rastin tend te uroj qe dashuria juaj te zgjasi perjete.
Gjithashtu edhe per ty dea_07.
Respekte
"Carpe Diem"
eshte e pamundur te dashurohesh ne internet kur qe te duash dike me te vertet duhet te pakten ta njohesh ate ne sjelljen e tij/saj te perditshme dhe te gjykosh me te jo vetem tema siperfaqesore te lindura ne cast dhe qe mund te zgjasin po aq.dashuria eshte nje lidhje e forte dhe e sinqerte ndjenjash mes dy njerzve qe kane kohe qe njihen dhe nuk eshte e vertet qe vjen papritur perkundrrazi ajo paralajmeron me ze te forte per ata qe dine te degjojne .zeri i saj jane rrahjent e zemres qe nuk kane gjasa te ndodhin duke pare dike ne webcam apo thjesht duke folur me te ne msn apo cdo llooj forme tjeret komunikimi ne net.respekte te gjithve.
Krijoni Kontakt