Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 27 prej 28 FillimFillim ... 1725262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 276
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    A me dashurine qe paske,vetem kjo nuk quhet dashuri ti kerkoshe edhe imtesirat qe ben ajo,jo po edhe kur te merre fryme te tregoj ty

Bashkohem me disa nga formuistat qe thone qe kerkesa eshte e padrejte. Une nuk kam asgje per te fshehur ne emailet e mia por passwordin nuk ja jap askujt. Vete di passwordet te disa personave te afert, ama passwordet e mia nuk i jap. Kjo s'do te thote qe kam gje per te fshehur por thjesht nuk dua qe te lexohen disa gjera personale.

Psh mund te kem emaile te shoqeve qe me kane treguar ndonje gje personale, e pse duhet ta lexojne te tjeret? Ose ndonje email nga familjaret qe shkruan dicka shume private, pse duhet te ma lexojne te tjeret?

Nuk ke pse e merr si mungese sinqeriteti nga ana saja, edhe une po te isha ne vendin e saj nuk do i jepja passwordet. E juaja eshte nje lidhje 1vjecare larg, e thjesht lidhje mbetet, as takuar nuk jeni ndaj mendoj qe eshte paksa e tepruar nje kerkese te tille nga ana jote.

La vita non si spiega, si VIVE!

ι ραкαρѕнєм Maska e I-pakapshmi
    Anėtarėsuar
    18-12-2011
    Postime
    36
    Citim Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Gabim e keni i nderuar,nuk eshte pune besimi ketu por hetimi,Une per vete jo nje mikut apo te dashurit po as bashkshortit kur ta kem nuk do ja jepja pasvordin tim ,jo per gje por e kam inat kur eshte puna sepse ka dyshime ne mes vete.E sa per ate qe thua djali ka besim,nuk i frigohet imtesirave kjo nuk i jep te drejt te kerkon te njeten nga personi tjeter,si dhe nuk me duket e logjikshme te fitosh besimnin vetem e vetem qe ndan pasvordin ,sespe mundesh te kesh dy pasforda dhe te manipulosh te tjeret .
    Xhenii une jam i ri ne forum dhe ju konsideroj si miq te mire pa marr parasysh se nuk njihemi mire dhe as nuk jemi par ndonjeher me asnje Forumist nga F/SH.

Por kam respekt per te gjith...

Dashuria nuk shkon me inat, ne qofse ti Dyshon se i dashuri yt po e lun bishtin me tjera, por nuk je e sakt ne ket drejtim, at`her ke drejt me lyp pass.. e ne qofse Dashnori yt nuk ti jep at`her ksaj pune i thojn se aii po mban dic fshehur, dhe ketu lindin dyshime edhe me te mdhaja dhe lidhja vjen deri tek Ndarja... Nese vertet dy Persona duhen ata patjeter duhet te jen me" Nje Fjalė " te Bashkuar dhe te vendosin dyt njesoj... po siduket ketu ose eshte inati nga ajoo,,, ose mban fshehsina nga un,,,
    ˙ ˙ʇɥsdɐɹqɯ ɹnʇظɐnɹʞɥs ǝ ǝʇǝʇɹǝʌ ǝʇɥsǝ oظʞ odɐ ǝun ǝɹıd ɯɐʞ . . .

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga I-pakapshmi Lexo Postimin
    Xhenii une jam i ri ne forum dhe ju konsideroj si miq te mire pa marr parasysh se nuk njihemi mire dhe as nuk jemi par ndonjeher me asnje Forumist nga F/SH.

Por kam respekt per te gjith...

Dashuria nuk shkon me inat, ne qofse ti Dyshon se i dashuri yt po e lun bishtin me tjera, por nuk je e sakt ne ket drejtim, at`her ke drejt me lyp pass.. e ne qofse Dashnori yt nuk ti jep at`her ksaj pune i thojn se aii po mban dic fshehur, dhe ketu lindin dyshime edhe me te mdhaja dhe lidhja vjen deri tek Ndarja... Nese vertet dy Persona duhen ata patjeter duhet te jen me" Nje Fjalė " te Bashkuar dhe te vendosin dyt njesoj... po siduket ketu ose eshte inati nga ajoo,,, ose mban fshehsina nga un,,,
    Edhe une kam respekt per cdo antar te forumit si dhe per ju.
    Por kjo qe shkrova nuk ka lidhje te bej me inat por me dinjitet.
    Un ndoshta flas fjal boshe pa prova por te drejten per mua kur vjen puna te dyshimi atehere kjo pune vetem ka mbaruar,ose nga shkaku dyshimit fillon ndarja.
    Une nuk kuptoj pse kemi nevoj me shume prova se sa komunikimi sy me sy fjalet tona ne mes veti shprehja e dashuris ndenjave,nuk mjafton kjo si deklerat si besim,patjeter te luhet roli detektivit si nga femra ashtu edhe nga mashkujt?!
    kam nje kusherin,ajo kur u dashurua i dha shume te drejt atij te dirigjon jeten e saj,paramendo per te shkuar te gjyshi i duhej te kerkonte ne tel apo ne msn me pyet se a te shkon a jo
    .E dinte passin e saj ja pat be bllok shume shoqeve te saja dhe shokve qe kishte,ja ndaloj ne realitet dhe virtualitet komunikimin me te,me e keqja nga frika se do ta len a u be edhe genjeshtare pa dashje,kur dite te fqinja i thoshte ja.... Jam ne shtepi me mamin ,paramendo nuk ishte ne shtepi por genjente se kishte frik sepse ai e kishte nen kontroll,dhe me ne fund u ndan,dhe me ne fund ai te gjithve personave qe kishte ne add e kusherines ju dergonte fjal te flliqura per te.Per ate mendoj se cdo person ka drejt te ket te drejten e vet per te vendosur ...
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Gabim e keni i nderuar,nuk eshte pune besimi ketu por hetimi,Une per vete jo nje mikut apo te dashurit po as bashkshortit kur ta kem nuk do ja jepja pasvordin tim ,jo per gje por e kam inat kur eshte puna sepse ka dyshime ne mes vete.E sa per ate qe thua djali ka besim,nuk i frigohet imtesirave kjo nuk i jep te drejt te kerkon te njeten nga personi tjeter,si dhe nuk me duket e logjikshme te fitosh besimnin vetem e vetem qe ndan pasvordin ,sespe mundesh te kesh dy pasforda dhe te manipulosh te tjeret .
    e c'te keqe ka te japesh paswordin? nese nuk ka asgje per te fshehur, ku eshte e keqja e nje veprimi te tille?
    kjo eshte vetem nje prove sinqeriteti.
    une per vehte po te mos kisha gje per te fshehur, do e jepja pa problem paswordin.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Keshtu na qenka puna, ti i kerkon password sepse dyshon nese eshte ne kontakt me dike tjeter dhe do qe te vertetohesh ,ti me kete ndoshta ke dasht qe te hapeni me shume ndaj njeri tjetrit dhe qe te fitoni besimin me shume ndaj njeri tjetrit, sepse dhe ti i ke ofru pasword ne e-maill adresen tende. Eshte ok sa per te fitu nje besim pajtohem mem ty ne kete pike.

Por nuk ben patjeter qe te kembengulesh sepse me kohe vijn te gjitha... sigurisht as ti nuk e ke te vetmen femer ne Msn qe bisedon me te te pakten deri sa keni hy ne lidhje serioze me te ke biseduar edhe me femra tjera...dhe qka nese do ti ndrroni paswordat, ajo shef ne adresen tende plot femra tjera qe ti ndoshta as qe i njeh dhe thjesht ke biseduar me to, ketu lind dyshimi dhe keqkuptimi.

Edhe nese ajo do tet kishte jep passwordin ti sigurisht qe do te shihje edhe adresa te djemve te tjere dhe do vinin pyetjet... kush jan, ku i ke njoftuar a ke pas diqka me ta qe per mua keto gjana jan kot sepse ndoshta ata persona i ka njoft para teje dhe do te vini ne konflikt.

Per mua e kaluara e nje personi eshte shume shumeee e rendesishme por jo tek gjanat e imeta, mua me intereson e kaluara e nje femre se si e ka kalu kohen ajo, qfar ka bere ajo deri sa e takova une dhe a kam interes apo nuk kam te vazhdoj tutje me te.

Te gjithe ne kemi biseduar me femra , femrat kan biseduar me neve... por nuuk do te thot qe kemi pas ndonje lidhje me to thjesht kemi tentu qe ta njohim femren apoo femra mashkullin se sa jemi te perbashket.

Keshilla ime ne kete rast per ty i nderuar eshte kjo:

Kerkoj falje dhe thuaj nuk me intereson paswordi yt as nuk me intereson nese ti ke biseduar ndonjehere me meshkuj sepse siq ke biseduar me mua ke biseduar edhe me te tjere... thjesht pyete qka po te intereson ty, sa kuptova une gjat temes ty po te intereson se kjo femer a ka pas ndonje lidhje me ndonje edhe a ka pas mardhenje intime me ndokend. Nese te intereson kjo gje pyete direkt e jo me rrotulla.

Edhe nje keshille tjeter bej qmos qe te takoheni live sepse nuk thon kot larg syve larg zemres ne fillim vertet qe jeni pershtat ndoshta edhe fjalen nga goja mendimet qe thon ja keni marr njeri tjetrit dhe kjo ua ka forcuar lidhjen edhe me shume dhe keni mendu qe jeni per njeri tjetrin... Por mua me duket qe paskit kohe mjaft dhe duhet te takoheni sy me sy.

Me t'mira mire keq qeky lexuesi qysh diti e qysh mendoj e shkrujti pa ndonje filozofi te madhe.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Dashuri ne internet e pamundur po nejse secili vepron si do/di vet. Sa per kushtin qe i ke ven me duket e kote edhe me duket sikur ti je tip kontrollues. password nuk tregon sinqeritet sepse ajo thjesht mund te fshij gjithcka edhe te hapi email tjeter. Cfare do vendim qe te marresh make sure to meet each other edhe te kaloni kohe bashke qe ta njohesh mire. Sepse njeriu nuk njihet nepermjet internitet, hell is hard in real life imagjino ne internet. Good luck!
    I LOVE GOD

j&g

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

E sa per qe keni cfar te mshefni ,don te thote se nese nje femer kerkon pasin tend do vjen puna deri ne ndarje mbase ju paskeni gjera te mshefura,apo?
    Epo te une nuk ka gjera te mshefura por vetem gjesti i kerkimit me shtyn te mendoj se ky person don te me mer per pron te tij e une i kam inat keta gjera.
    99% po.
    sdq varet nga pikepamja. e perseris: nese une do isha 100% i sinqerte ndaj nje femre,
    do i jepja paswordin pa me te voglin problem dhe pa e quajtur vehten prone e dikujt.

e vetmja arsye se pse nuk do i jepja paswordin asnjeres, eshte mungesa e sinqeritetit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Pa u hallakatur shume , ky djali si shume shpejt po i kerkon ca gjera qe per mua jane te tepruara .nejse se ste dha pasin nuk do te thote qe dicka fsheh, keshtu qe gjei nje rruge tjeter me te pershtatshme per ta besuar .takohuni nqs vertet duheni pastaj cdo gje vjen vete .eshte gjynah te prishni kete dashuri dhe pse ne internet per pun pasesh

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    te admiroj se si e paske marre guximin t'i japesh paswordin nje femre.
    une nuk do e kisha bere kurre. nejse.
    po nje gje nuk e kupetove une. mire qe keni nje vit qe njiheni, po ne jete reale a jeni takuar ndonjehere?

cte keqe ka nqs partneret kane paset e njeri tjetrit ,do te thuash ti ka nevoj njeriu per i cik privacy .Nese dy persona vendosin te lidhen me njeri tjetri per mua keto gjera duhet te jene te kufizuar...Nje nga shkaqet e divorceve qe po vihet re ditet e fundit eshte interneti kete besoj se e di me mire se une ti .Per mua dhenia e pasit nuk ka asnje gje te keqe ,ndoshta ketu luan rol sinqeriteti i cdo njeriu dhe prandaj krijohen keto jo me duhet pasi ,jo sme duhet pasi .Ca do me thene privacy ,se vertet nuk e kuptoj ,nga cfar duhet te fshihem une nga imailet se nga cilet/at me vijne ?!Besimi eshte gjeja kryesore ne nje lidhje ...
    Mire qe me kujtuat pa ti marr edhe une paset sot dhe ti bej shkrimet carcaf se sme kishte shkuar ndonjehere ne mendje ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 28-12-2011 mė 14:02

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    99% po.
    sdq varet nga pikepamja. e perseris: nese une do isha 100% i sinqerte ndaj nje femre,
    do i jepja paswordin pa me te voglin problem dhe pa e quajtur vehten prone e dikujt.

e vetmja arsye se pse nuk do i jepja paswordin asnjeres, eshte mungesa e sinqeritetit.
    Atehere nuk qenkeni i gatshem te dashuroheni nje here,e sa pe prone e dikujt kete e dini edhe vet se asnje mashkull nuk e mendon veten si pron,por jeni te lindur me mentalitetin qe femra eshte prone e juaja.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Faqja 27 prej 28 FillimFillim ... 1725262728 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •