Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 26 prej 28 FillimFillim ... 162425262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 276
    i/e regjistruar Maska e jesy
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Postime
    639
    dashuri nga interneti kam 3 raste qe i njohe une vete..... dhe jane shqiptare mbasi kan biseduar ne internet mbas pak koheve jane takur.... dhe kane shkembyer paswortet qe te krijonin me shum besim tek njeri tjetri........ dhe tani te 3 rastet jane bashke dhe te martuar

une te jap nje medim i pakapshem...te takohesh sa me shpejt me kete vajze dhe te bisedoni nga afer
    HESHTJA ESHTE FLORI

FJALA ESHTE ARGJEND

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    Xhenet djali eshte i vendosur edhe rrugen e vet e ka te lire....ka besim ne vetvete dhe ne ate qe thote edhe e ben per kete si frigohet imtesirave si pasava e ketyre gjerave ....po tregon besueshmeri qe shume pak sot e tregojne....
    Gabim e keni i nderuar,nuk eshte pune besimi ketu por hetimi,Une per vete jo nje mikut apo te dashurit po as bashkshortit kur ta kem nuk do ja jepja pasvordin tim ,jo per gje por e kam inat kur eshte puna sepse ka dyshime ne mes vete.E sa per ate qe thua djali ka besim,nuk i frigohet imtesirave kjo nuk i jep te drejt te kerkon te njeten nga personi tjeter,si dhe nuk me duket e logjikshme te fitosh besimnin vetem e vetem qe ndan pasvordin ,sespe mundesh te kesh dy pasforda dhe te manipulosh te tjeret .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 27-12-2011 mė 19:33
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Toni nuk eshte ne pyetje nje imtesi por tani dalin shume imtesira,kupton?
    Per mua nuk eshte sakrific te humbesh kohen me nje person qe per te qetsuar xhelozin e vete me kesi lloj provash,Per dashuri do sakrifoja shume gjera por kur jeten time dhe humbjen e kohes duke ju arsyetuar apo pranuar cdo gje qe kerkon nga une.
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ky djaloshi, i dashnise eshte dashtur me ditur se vajzat qe jane lindur dhe rritur ne shtetet e EUSE kane nje kultur krej tjeter nga ata te kosoves,dhe ky djaloshi paska kujtue si e kontrollone edhe per mese Iternetit por ajo vajza paska qene shum itelegjente dhe ajo ka menduar po ky zoteriu kerkon te me kontrolloj ne ket menyre po kur te martohemi si dotja dal me kontrolle etij. !!!!
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Prap gabim e keni,sepse si ne besim ashtu edhe ne tradheti dy gjinit jemi njesoj.
    Kur ka te sinqert meshkuj ka edhe femra,dhe keta persona deri ne vdekje jetojn bashk.
    Kur ka tradhetar meshkuj ka edhe femra sepse po mos te ket femra si do te tradhetonin djemt?
    Agim Metbala"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2011
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    67
    Dashuria nuk mund te linde nga njohja ne internet, eshte e pamundur, e shumta qe mund te arrihet, ca here sex.
    Dashuria lind kur njihesh live, spontanisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ti as nuk e ke takuar dhe as nuk e ke grua dhe ben "demands" te tilla, mire ta beri qe sta dha passwordin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Per cfare te duhet passwordi ty njehere?! Qenke tip xheloz. Eshte kollaj te jepet passwordi nese ke dhe adresa te tjera lol. Fakti qe ti i jep tendin nuk tregon domosdoshmerisht qe je tip i sinqerte e ja vlen te te besosh. Une kam burre e sja jap passwordet ti pretendonke qe nje e panjohur te besoje deri ne ate pike. Ne fakt burri as mi ka kerkuar passwordet lol. Duhet te kete nje limit nderhyrjeje te patnereve ndaj njeri- tjetrit. Kane nevoje te dy per pak "space". Nese ti si beson, apo je tip qe deshiron te kontrollosh jeten e partneres , as njohja e passwordit nuk zgjidh gje. Sa "naiv"i kemi meshkujt e forumit! Lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 27-12-2011 mė 21:56
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Pfffft rinia e sodit..
    Ti djali i mire, ndegjo kur te flet plaku, se thone ku prek plaku del gjaku.

Me dukesh i sinqerte, por prioritetin e kerkesave dhe profilin e ke gabim. Se pari duhesh te ndrrosh nofken, jo ta besh i-pakapshmi tzzz, vajzat duan dic te kapshem si lepurushi, arushi, xembla etj, se po te donin dic te pakapshem do vraponin pas aeroplanit. Pastaj ate maske te FBI nuk shko, vajzat kane frike dhe largohen prej agjenteve duhet te vendosesh ndonje zemer, ndonje lule, ndonje fotografi te ndonje superstari aktual si si BratPiti, etj.

Rreth kerkesave, si i kerkon nje vajze pass-in, gjojen ma t'vlefshme ne jeten moderne pa e pare e prekur ndonjehere?

Se pari duhesh te takohesh me te, si nje xhentelmen me trendafila te kuq, lulet jo te hapura shume, duhet te jene sa kane filluar te dalin nga gongjet, te tregoje se edhe dashuria juaj eshte duke u hapur nga gongjet, detajet e vogla kane rendesi te medha, kur i dhuron lulet beje nje hap prapa kinse don te rrezohesh, ajo vrapon ti zere lulet mos bien ne toke se i dhimbsen me shume lulet, e ti pastaj nxiton dhe e puth ne faqe ose ku t'mundesh edhe kuqesh pakez e i thua qe te vjen keq se bere me qellim.

E ka puna pune, duhet me i kerku shum gjona tjera, e jo pass-in.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga I-pakapshmi Lexo Postimin
    Pėrshėndetje tė nderuar miq !

Sot po e hapė njė temė pėr tė cilėn kam nevojė qė tė marr kėshilla nga ju tė Dashur Forumist tė F/SH.

Mua mė ka ndodh njė ngjarje pėr tė cilen dua tjua them pa pritesė.

Kam njohur njė vajzė e cila Jeton dhe Punon ne CH.
    Jemi njoftuar pėrmes njė webfaqeje nė Internet,
    kemi ndėrruar msn-tė Tel. etj,
    Biseda ka ecur shum mirė
    U pamė nė kamera filluam tė Dashurohemi,
    Biseduam pėrmes Tel. njė kohė tė gjatė,
    po thuajse u bėnė gati njė Vitė tė Plotė
    Nuk jemi takuar asnjėher !...
    u Dashuruam shum me njėri tjetrin kjo ishte njė Kėnaqėsi e madhe.
    Por gjithnjė kam dyshu se kjo vajzė nuk ėshtė e Paqtė ( nė Karakter )
    Njė dit vendosa tia kėrkoja Passwordat dhe tia Jepja tė miat pa problem.
    Sepse unė nuk kam mbajtur gjė fshehur nga ajo vajzė sepse Njeriu kur po Dashuroke po i lėke anash disa punė tė tjera.
    Ia kėrkova Passw. ajo menjėher filloi me fjalėė

" Pse smė Beson, unė nuk mbaj msheft asgjė nga ti, pėrse po bėhesh i keq?, Unė ty tė Besoj!, kjo smė duket e drejt "

dhe kėtu filloi Zėnka nė mes ne dyve,
    Unė kam dyshuar qysh nga fillimi por kam thėnė se ndoshta po gabohem.
    Dhe vendosa qė patjetėr ti Shkėmbejmė Passw.
    Kėmbėngula dhe i thash, nė qofse ti nuk mban msheft nga unė asgjė,
    nqofse ti je e paqt pėr nga Karrakteri,
    nė qofse mė ke Dashur me zemėr dhe nė qofse mė don Ende,
    ti shkėmbejm passw. dhe ti largoj kėto mendime Negative nga koka.
    Ajo vendosi qė mos tmi jepte dhe kėtu pėrfundoi Biseda jonė.

Jam nė Hall se qfar tė bėj, Vėrtet kėrkoj ndihmėn e Juve tė Dashur miq !

Dua qė nga tė gjithė tė mėsoj tė paktėn nga njė fjalė.
    Kujtone se ju ka ndodhur juve dhe Komentoni me Zemer se qfar ndjehni ju dhe po tju ndodhte juve kjo ngjarje si dot kishit Vepruar, cfar dot kishit bėrė ?

Mė falni ndoshta ju kam lodhur, por vėrtet unė po ēmendem nga kjoo qė mė ka ndodhur.

Ju Flm.
    - Mergim
    Njohja ne internet eshte ne mode kohet e fundit dhe une nuk shikoj asgje te keqe ketu.
    Ajo qe gjykoj une tek njohja juaj eshte periudha e gjate kohore prej nje viti duke komunikuar me dike pa u takuar. Kjo gje me duket shume e egzagjeruar si kohe ndaj mendoj se ti dhe shoqja jote jeni me teper te obsesive ndaj te komunikuarit online sesa te pasurit deshire per ta pasur live njeri-tjetrin ( ndryshe do ta kishit gjetur ose menduar takimin me njeri-tjetrin.

E dyta , eshte budallalleku me i madh qe ti ke bere duke i kerkuar paswordet ( jo nje adrese por disa , mesa kuptova nga postimi yt) Si ke guximin ti kerkosh dikujt dicka te tille kur dihet shume mire qe e-maili ka gjera shume persona , bank accounts , karta kriditi, informacione personale si dhe familjare qe une nuk ia besoj qofte dhe gruas time.

I pakapshem je plotesisht gabim ne ate qe kerkon ( ndoshta ti nuk ke se c'ofron dhe c'humb me dhenien e paswordit por dikush ka vertete se c'humbe. Nese akoma vazhdon kontaktet me ate vajze dhe vertete e doni njeri-tjetrin shko kerkoi falje dhe me pas kerkoi takim se le name 1 vit njohje me dike dhe akoma se ke takuar.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •