Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 276
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-12-2009
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    23
    aaaaaa interneti kjo bishe e eger, hahaha.., po me duket, me thene te drejten, i ēuditshem ky diskutim, mga ana e dikujt qe internetin nuk e ngaterron me termet. Ju lutem mos me keqkuptoni, po interneti, si e dime te gjithe, eshte nje mjet teknik i fuqishem i komunikimit, dhe si ēdo mjet tjeter, i ka "aftesite" qe ia jep perdoruesi. Eshte i jashtzakonshem nga gjith mjetet e deritashme, po si e dime, se ka mvehtesine, keshtuqe, me u dashuru o jo "me internet"?!!, logjikisht, ka pake kuptim, aktoret e ketij veprimi jane gjithnje te njejtit, nderrron vetemse mjeti, qe i ka disa veti te posaqme, te cilat japin mundesi p.sh. me u paraqite ashtu si nuk je, me u shpreh ashtu qe ne realitet me siguri rrale kush kishte me u shpreh, me siguri per kete edhe eshte i gjith ky kamuflim, gati askush s'paraqitet me emer te vet, e te shumte edhe ata qe s'e thksojne gjinine, o vendndodhja, NE BOTE, ASKUND, GJITHKUND, be edhe si fantazi, pake si e zbehte.
    Po te behej nje perdorim paksa me "i zakonshem" te them, atehere inerneti sot, eshte sikuse letrat dikur, o ne disa vende te ashtuquejturat "serenata" te dritarja, o shamijat qe binin per toke te kroni i fshatit, .. o kush e di ndonje tjeter? Si po duket, veshtire qe do te marre nje rrjedhe te tille,(perdorim "te zakonshem"), po ņka kemi te bejme, po them ndoshta, duhet t'ia parashtrojme secili vetevehtes, per ēfare arsye i gjith ky ngurim, athua eshte mosbesim o ēka, dhe a eshte i kufizuem vetem nder ne?
    Ju pershendes

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une personalisht nuk perdori chate apo programe qe kane si qellim njohjen me persona te ri.
    sidomos te seksit tjeter.
    mendoj se vetem ato te lodhurit fare hyjne neper chate e programe me qellim per te njohur njeriun e zemres, apo edhe thjesht per te patur nje mardhenie...
    ata qe ne jete reale jane vetem L O S E R S...
    sdq jane gjera qe edhe mund te ndodhin...
    mua dy here me ka rastisur te dal me vajza te njohura ne facebook...
    Vasudhaiva Kutumbakam

ι ραкαρѕнєм Maska e I-pakapshmi
    Anėtarėsuar
    18-12-2011
    Postime
    36

Dashuri nė [ Internet ! ]

Pėrshėndetje tė nderuar miq !

Sot po e hapė njė temė pėr tė cilėn kam nevojė qė tė marr kėshilla nga ju tė Dashur Forumist tė F/SH.

Mua mė ka ndodh njė ngjarje pėr tė cilen dua tjua them pa pritesė.

Kam njohur njė vajzė e cila Jeton dhe Punon ne CH.
    Jemi njoftuar pėrmes njė webfaqeje nė Internet,
    kemi ndėrruar msn-tė Tel. etj,
    Biseda ka ecur shum mirė
    U pamė nė kamera filluam tė Dashurohemi,
    Biseduam pėrmes Tel. njė kohė tė gjatė,
    po thuajse u bėnė gati njė Vitė tė Plotė
    Nuk jemi takuar asnjėher !...
    u Dashuruam shum me njėri tjetrin kjo ishte njė Kėnaqėsi e madhe.
    Por gjithnjė kam dyshu se kjo vajzė nuk ėshtė e Paqtė ( nė Karakter )
    Njė dit vendosa tia kėrkoja Passwordat dhe tia Jepja tė miat pa problem.
    Sepse unė nuk kam mbajtur gjė fshehur nga ajo vajzė sepse Njeriu kur po Dashuroke po i lėke anash disa punė tė tjera.
    Ia kėrkova Passw. ajo menjėher filloi me fjalėė

" Pse smė Beson, unė nuk mbaj msheft asgjė nga ti, pėrse po bėhesh i keq?, Unė ty tė Besoj!, kjo smė duket e drejt "

dhe kėtu filloi Zėnka nė mes ne dyve,
    Unė kam dyshuar qysh nga fillimi por kam thėnė se ndoshta po gabohem.
    Dhe vendosa qė patjetėr ti Shkėmbejmė Passw.
    Kėmbėngula dhe i thash, nė qofse ti nuk mban msheft nga unė asgjė,
    nqofse ti je e paqt pėr nga Karrakteri,
    nė qofse mė ke Dashur me zemėr dhe nė qofse mė don Ende,
    ti shkėmbejm passw. dhe ti largoj kėto mendime Negative nga koka.
    Ajo vendosi qė mos tmi jepte dhe kėtu pėrfundoi Biseda jonė.

Jam nė Hall se qfar tė bėj, Vėrtet kėrkoj ndihmėn e Juve tė Dashur miq !

Dua qė nga tė gjithė tė mėsoj tė paktėn nga njė fjalė.
    Kujtone se ju ka ndodhur juve dhe Komentoni me Zemer se qfar ndjehni ju dhe po tju ndodhte juve kjo ngjarje si dot kishit Vepruar, cfar dot kishit bėrė ?

Mė falni ndoshta ju kam lodhur, por vėrtet unė po ēmendem nga kjoo qė mė ka ndodhur.

Ju Flm.
    - Mergim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga I-pakapshmi : 27-12-2011 mė 18:21
    ˙ ˙ʇɥsdɐɹqɯ ɹnʇظɐnɹʞɥs ǝ ǝʇǝʇɹǝʌ ǝʇɥsǝ oظʞ odɐ ǝun ǝɹıd ɯɐʞ . . .

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Sa mir e sa le zet dashni ne inernet

Phaa aman mundesia eshte shume me e madhe se sa ne jeten reale qe ta njohesh diken sepse prapa monitorit se dijm kush fshehet.

Ketu na pelqejn njerez qofshin femra apo meshkuj qe ne realitet ndoshta as qe do i shikonim leje ma te kerkonim te futemi ne biseda me ta/to.
    Kete te mire e ka interneti sepse ata ato persona qe nuk kan aftesi te bejn per vete ne realitet dike, ata kan aftesi qe ta bejn kete me ane te gishtave shkronjave dhe faap pa prit pa kujtu ua marrin mend pala pales.

Pra menjehere dashuri nuk egziston as qe ka ketu kete ua them une dhe jam i sigurt 200% Ketu ka vetem mundesi me te madhe qe ta njohim dikend e me interesimin e te dy paleve mund te vazhdojn tutje...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    tybe djalosh po te them diqka ....problem bre djale ....duhet te kesh kujdes ne aspketin qe fill paske filluar te lendohesh ...te kuptoj plotesisht....ama nuk dua ta zgjas shume edhe me bindje po ta them edhe kuptoje mire sido qe do behet mbeshtetu tek arsyeja.......

Ne qoft se edhe ajo eshte dashuruar sikur ti dije qe nuk te largohet aq lehte por ne qoft qe aq lehte iken dije qe ska qene fare e dashuruar ...edhe u kry kjo pune......ti e ben ate tenden e ne qoft se nuk e ben ajo e shkuar ehste ashtu keshtu....edhe pse une te uroj qe te kthehet ajo....

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    te admiroj se si e paske marre guximin t'i japesh paswordin nje femre.
    une nuk do e kisha bere kurre. nejse.
    po nje gje nuk e kupetove une. mire qe keni nje vit qe njiheni, po ne jete reale a jeni takuar ndonjehere?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Mergim nuk e them per te ofenduar apo kritkuar,por kjo qe ke postuar mua me befasoj.
    Nen 1: Si mundesh te kerkosh Pasvordin dhe te japesh tenden?
    Per mua kjo eshte apsurde,add per komunikim ok,por pasvordin eshte personale nuk ke drejt te kerkosh nje gje te tille.
    Nen 2: Nuk egziston dashuri per mes internetiti,sote veshtir te dashurohesh ne realitet e ku me ne virtualitet.
    Te deshiroj fat ne realitet
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

ι ραкαρѕнєм Maska e I-pakapshmi
    Anėtarėsuar
    18-12-2011
    Postime
    36
    Citim Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Mergim nuk e them per te ofenduar apo kritkuar,por kjo qe ke postuar mua me befasoj.
    Per mua kjo eshte apsurde,add per komunikim ok,por pasvordin eshte personale nuk ke drejt te kerkosh nje gje te tille.
    Nen 2: Nuk egziston dashuri per mes internetiti,sote veshtir te dashurohesh ne realitet e ku me ne virtualitet.
    Flm Xhenii.

E di qe passw. osht sekret. por per disa raste nuk mahet sekret.

Shembull ne mesin e dy te dashuruarve ose te Martuarve ne qofse Bashkjetojne me nje Banese apo Shtepi, dhe kane Dyt Kontonumra te Bankave, ata duhet ti din passw. pa tjeter.

por nuk e perjashtoj as faktin e passw. te msn, po si do qoft, lidhjes time i dhash fund, Qysh nga sot jemi vetem miq dhe asgje ma shum. edhe po tmi jipte tash te gjitha, nuk dot pranoj dot asnje kthim mbrapa,,, Buka qe thehet nuk ngjitet me...

Eshte e vertet se nuk ka Dashuri permes Net-it, por sido qet jet do behet mire ndonje her....

T`pershendes edhe un ne Realitet
    ˙ ˙ʇɥsdɐɹqɯ ɹnʇظɐnɹʞɥs ǝ ǝʇǝʇɹǝʌ ǝʇɥsǝ oظʞ odɐ ǝun ǝɹıd ɯɐʞ . . .

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga I-pakapshmi Lexo Postimin
    kerkoj te falum paskam harruar te citoj aty qe sjemi takuar asnjeher.
    po kur ka besim njeriu ne dikan, pse mos tia jap passwordin. po qti bejsh.
    jo jo. nuk e kisha tek puna e besimit.
    thjeshte te admiroj pasi nuk paske me te vertete asgje per te fshehur.
    them qe une nuk do e kisha bere nje gje te tille pasi ato qe fsheh mjaftojne per te shkruar nje triologji.

sdq nga menyra se si e shtjellove ceshtjen, dhe sidomos nga menyra se si qenke sjellur ti, do mendoja qe ajo nuk eshte ne nivelin tend te sinqeritetit.
    kete e them ndoshta ngaqe kam si difekt te mos i ze bese njerezve.

e vetmja keshille qe mund te te jepja, nese me lejohet, eshte qe ta takosh kete person dhe te flasesh sy per sy (jo sy per webcam).
    uroj qe mos te jetosh larg zvicres. pastaj ku i dihet. nese e sheh ne jete reale nuk te duket me aq e bukur (bej shaka).

p.s. hej. se mos te shkoje nder mend qe nje dite, per t'i provuar sinqeritetin, t'i japesh edhe paswordin e llogarise bankare... lere ma kaq. i ke dhene prova te mjaftueshme
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Xhenet djali eshte i vendosur edhe rrugen e vet e ka te lire....ka besim ne vetvete dhe ne ate qe thote edhe e ben per kete si frigohet imtesirave si pasava e ketyre gjerave ....po tregon besueshmeri qe shume pak sot e tregojne....

Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •