Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 276
    i/e regjistruar Maska e iniciator
    Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Postime
    57
    Une mendoj se eshte shume mundur . Disa nga arsyet jane keto :

Njeriu permes internetit i hap letrat me shlirshem , pastaj edhe e njeh me mire brendesine e njeriut qe takon. Ndryshe nga disa qe dashurohen vetem me pamjen fizike. Une per vete kam hasur ne te njejtin rast . Pastaj natyrisht terheqja fizike e ka kompletu ate lidhje.
    T'ia besosh fshehtėsinė gruas,ėshtė njejtė si t'i fshehėsh paratė nėn xham.

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Kur s'ke pulen do hashe sorren, i thojne nje llafi
    Gjithesesi, duhet thene gjithashtu, qe ne internet me te shumtit e me te shumtat jane shumtaraqe, qe s'i hyn ne pune as dreqit

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    per dike eshte rrezi e perdike jo varet prej personit ai qe eshte i sinqert me zemer ku do qe te jet ne internet ne kafene ne rrug ne shtepi ne luft ai do jet i sinqert sepse ai eshte i edukuar te jet i till

ndersa ai qe eshte mesu me mashtrime kudo qe te jet do jet i till

per veten time nuk e shoh rrezik sepse jam i till qe nuk muj me demtu askend dhe jam i aft te mbrohem nese tenton te me lendon dikush per mu eshte 0% e perdikend mund te jet edhe 100% sepse sot ka shum pak njerz qe kan zemer sepse shumica jan te interesuar ti knaqin vetem epshet e tyre dhe nuk ju intereson per te tjeret se a i lendojn

ju pershendes klm

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    ej pse nuk e hapni nje teme,per ata/ato qe te dashurohen ne nete...
    tema : "komuna e forumit shqiptar" qe keshtu te mundena..ku e dish....me bo puna vaki...
    dhe shkojm tek ajo tema vendojm kurore .... (shaka)

te u tregoj nje ngjarje:

para shume kohe ketu ne nje vende ne afersi te fshatit time,nje djal me nje vajze ishin njoftuar,kan rene ne dashuri,dhe jan martuar...
    pas ca kohesh divorcohen...
    dhe nje plake ka shkuar tek shtepia e djalit sepse ka qene e afermja e tyre,dhe kane biseduar per kete raste....dhe ajo thote : e c'ka te beshe nuse termeti....ne vende se te thote interneti....hahah....

jeta e tille eshte...mund te ndodhe gjithc'ka...
    sa per rrezik...nuk e di...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Une njoh nje rast te fresket.Nje shok Shqipetare nga Kosova,eshte njohur me nje vajze kosovare nga Kosova ne Gjermani,jane njoh nepermjet internetit dhe jane shume te lumtur.

Natyrishte qe mundesh te dashurohesh nepermjet internetit.Ne kujturen gjermane (Europe) eshte bere e modes kjo oune.
    nje shok shqiptar nga kosova me nje vajze kosovare nga shqiperia, ku ka si interneti
    , rrofte interneti
    te gjithe dalim nga anonimati i jetes se perditeshme

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Munde te ndodhe dhe mendoj qe eshte nje gje e mire.
    Keshtu qe fillon me biseda duke simpatizuar dhe ne fund nese dashurohesh je me e sigurt ne takimin e pare.Por mua sme ka ndodh tani per tani edhe pse kam plot add te msn qe me propozojn familja nga vendlindja...
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk dij si mund te dashurohet njeriu ne ,,shkronja''te tastieres?!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mund te ndodh qe sapo te zgjohesh ne mengjes mendja te shkon tek fjalet e fundit qe shkembeve mbreme ne chat ose ne forum me "ATE"dhe ne fakt mezi pret sa te ndizet kompjuteri me shpresen se "AJO"/"AI" te jete online dhe ti urosh i pari mengjesin
    ndoshta shpesh qe do doje te flisje me gjate me"ATE",por s'do qe te tjeret te lexojne ato qe ti shkruan dhe..........e le per me vone kur te jeni online vetem ti dhe :"AJO"/"AI" shpesh ndodh qe do doje ta njihje,te pije nje kafe me te....
    a mund te shkohet ne dashuri ne kete menyre???

mendimi tim
    Eshte nje menyre...po nuk eshte zgjidhje...shpesh eshte menyra me e mire per te fshehur pasigurite dhe ndrojtjen qe shume njerez e kane kompleks...

Nuk dua te pragjykoj njeri por te dashurohesh dhe te hapesh pc me shpresen se do gjesh ate eshte njecike e ekzagjeruar... te njohesh njerez qe jane interesante eshte shume normale, te bisedosh me ta, te krijosh nje mardhenje miqesore, por dashuri... sbesoj se mund te lind ne internet. Qe te biesh ne dashuri, duhet ta takosh kete njeri, te dalesh me te. mbase ne internet mund te lind nje interes qe e kalon njecik shoqerine, por asgje me shume......

Cdo budallallek eshte i rrezikshem. Te dashurohesh nepermjet internetit do te thot budallallek.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    te biesh ne dashuri ne internet nuk besoj , me duket absurde per vete faktin se ate njeri ne shumicat e rasteve as nuk e takon fare . ah te shkembesh biseda dhe te flasesh per gjera argetuese dakort por gjithmone brenda kontekstit te virtualitetit .

pastaj kjo teme ka shume pika qe duhen sqaruar varen dhe rethanat e te dy personave .
    Cfare ka absurde? Pse nuk i takon? Gjithcka varet nga ju te dy. Po te doni takoheni dhe e beni lidhjen serioze.
    Vellai im npm internetit ka gjetur gruan qe ka sot. Jam e sigurt qe mundesite te gjente nje vajze te tille, ne vendin ku jetonte e punonte jashte i kishte te pakta. Vajze me shkolle, shume e e sjellshme dhe e respektueshme. Shkojne shume mire bashke qe prej tre vjetesh. Familja ime dhe familja e goces jane te kenaqura me kete lidhje, edhe pse ne fillim e pane me dyshim, duke u nisur nga fakti se u njohen ne internet.
    Me te rrezikshme per mua jane mbleserite ku vajzes dhe djalit i vishen tiparet me te mira, dhe kur e takon te behet sikur te bie rrufeja ne koke, nga zhgenjimi.
    Prishet disi miqesia midis familjes qe te nderhyn, rritet zhgenjimi dhe mosbesimi te mbleserite.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Mua me duket normale qe te pelqehen dy persona nepermjet internetit.Dashuria pastaj edhe mund te vije edhe smund te vije varet ka autobus apo jo.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •