E kam thene njehere mendimin tim mbi dashurine ne internet.. Njelloj sikur t'i marresh ere trendafilit brenda nje kavanozi me tape. Keshtu dhe dashuria ne internet
Mendoj qe po..
Mendoj qe jo..
E kam thene njehere mendimin tim mbi dashurine ne internet.. Njelloj sikur t'i marresh ere trendafilit brenda nje kavanozi me tape. Keshtu dhe dashuria ne internet
Dashuria ne internet edhe mund te linde por virtualiteti me ralitetin ndryshon shume.
Ne virtualitet mund te prezantohesh ashtu sic do kishe dashur te jesh por ne fakt sa me teper qe je ne lidhje virtuale me ate person aq me teper gjera meson dhe cka eshte me e rendesishmja, duhet te jesh shume e shkathet qe ta zbulosh personin virtual.
Une personalisht skam pasur ndoni eksperience te tille por kam degjuar nga te tjeret per lloj lloj mashtrimesh, keshtu qe duhet pasur teper kujdes, kontrolloni emocionet mire e mire para se te bini "brenda", te jeni mjaft te rezervuar...
Nuk e kam provuar dhe nuk mund te flas dhe te votoj , dashuria nuk eshte dicka qe mund ta marresh me mend si do shkoje , keshtu qe le te flasin ata qe e kane provuar , une mendoj se pak e rendesishme eshte se ku njihet njeriu , por varet si shkon lidhja.
Ju pershendes.
Mund te dashurohesh ne Internet?
http://www.segnalidifumo.it/public/4381vign.jpg
Nje pyeteje qe shume prej nesh mund ti japin pergjigje duke u bazuar nga eksperiancat e tyre ne rrjet.
Neper forume chate MSN te bie rast te njohesh shume njerez interesant, por edhe zgenjime, pa perjashtuar edhe rreziun qe mund te sjelle njohja virtuale.
Por kurioziteti, zbulimi i sa panjohures na shtyn shpeshhere te thellojme nje njohje vrituale madje pse jo edhe te bihemi ne dashuri...
eshte e mundur nje gje e tille:
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Pse jo.. Te biesh ne dashuri sdo te thote qe ka nje vend te caktuar, ku eshte shenuar me shkumes "Takime dashurie" !
Ne dashuri mund te biesh kudo, ndaj edhe interneti nuk perjashtohet.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Per mendimin tim nuk mund te dashurohesh ne net vetem duke folur me tjetrin
ku e di un qe ai nuk eshte genjeshtar ose ndonje maniak??
eshte shum e veshtire
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
Apollyon thui he thui mos ki turp qe jemi dashuruar ne ineternet ne te dy hahahaha
tani serjozisht....
po ka njerez qe jan dashurua dmth jan njoftur ne internet jan dashuruar jan martu kan dhe fem sonte(po jan takuar nji her pastaj jan dashuruar tamom se keshtu vetem me te shkrujtme mhhhhhhhhhhh pak si e pa besushme mendoj une)...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt