Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 15 prej 28 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 276
    Po si tja bejme ne hallin qe kur jemi dashuruar ska pasur internet, te futemi perseri ne internet te dy ndoshta do te ri dashurona.

Eshte pak me veshtire te shprehen ndjenjat ne internet, sepse ndjenjat nuk shprehen me gishta.

Passion Maska e Lida54
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Francė.
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Tigrimelara Lexo Postimin

Eshte pak me veshtire te shprehen ndjenjat ne internet, sepse ndjenjat nuk shprehen me gishta.
    Kudo eshte bere veshtire ne ditet e sotme dhe jo vetem ne internet.
    Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    per mendimin tim dashuria ne internet ose dashuria virtuale eshte veq nje akumulim i epshit seksual ose zhvillim i imagjinates seksuale ,krejt kjo ndodh pershkak te mungeses se kontaktit fizik ....................
    Po pertoj me shkrujt ma shume
    Kyqem me vone prap
    kaloni bukur

Jam une dhe vetem UNE
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    4

Dashuria ne Internet

Pershendetje ne rradhe te pare

Dashuria ne Internet mund te ndodh sic mund te ndodh njohja ne cdo fushe apo aspekt te jetes. Gjithmone behet shkas dicka apo dikush qe ne te njohim dike, por Interneti sherben vetem per kaq...njohje , pas njohjes ne Realitet , gjerat rrjedhin normalisht.

Them se ne internet ke me perparesi ne njohje, pasi njihesh ne ate menyre qe ne realitet te privohet ose anashkalohet...anen shpirterore.

Megjithate asgje nuk eshte absolute, cdo gje rrjedh, ndodh, sepse ne e duam!!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Dashuria ime fundit ishte nepermjet internetit dhe ndonese u njohem dhe u takuam shume here,qelloj qe ajo te ishte shkaterruese per mua,si nga ana psikologjike ashtu dhe nga te tjerat!
    Kurre mos dashuroni nepermjet internetit se mund te ndesheni me djallin me fytyre engjelli!
    Kurre nuk do zgjidhja me dike nepermjet internetit...
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    E dashur Diana!Ashtu si kam thene me perpara,me pelqejne temat qe hapni, por ketu po te shoh kontraditore me veten.Pasi na fut ne kete teme qe ne te japim mendimet tona ne se duhet apo jo te dashurohemi nepermjet internetit,pasi na shtyn ta mendojme kete pune,pasi na shpjegon te mirat e te keqiat,befas ne ben thirrje qe te mos krijojme lidhje nepermjet internetit.

Te pershendes

Besoja

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    E dashur Diana!Ashtu si kam thene me perpara,me pelqejne temat qe hapni, por ketu po te shoh kontraditore me veten.Pasi na fut ne kete teme qe ne te japim mendimet tona ne se duhet apo jo te dashurohemi nepermjet internetit,pasi na shtyn ta mendojme kete pune,pasi na shpjegon te mirat e te keqiat,befas ne ben thirrje qe te mos krijojme lidhje nepermjet internetit.

Te pershendes

Besoja
    Edhe? Cilin Ligje na e paska shkelur Diana? Njehere ka menduar se eshte(ashtu si mendoj unė tash) por tash qe u nda ka ndėrruar mendim. Ishalla s'me ndodh dhe mua kėshtu. Por s'ka asgjė te keqe kėtu, pėr cfare arsyeje i hidhesh ne qafe njeriut?

ps: Me vjen keq pėr ty Diana.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin

Te pershendes

Besoja
    Gabimi eshte njerezor apo jo?Ka trajte njerezore....
    I besoja ne momentin qe hapa kete teme pasi isha e dashuruar dhe e verbuar,por ja qe ne fund kuptova qe jo vetem interneti eshte mjeti me i gabuar per tu lidhur me dike,por dhe largesia vete...
    Nuk i besoj me lidhjeve virtuale pasi besojme ate qe na thone,mashtrohemi dhe nje dite hidhemi ne plehra si pa te keq,pasi nepermjet po atij interneti ai/ajo qe deshem ka gjetur dike tjeter me interesant....
    Une bej thirrje pasi pesova dhe humba shume,dinjitetin,karakterin,besimin ne vetevete,fitova dhimbjen dhe harrova te qeshja sic beja me pare....
    Sot eshte e vertete qe vuaj nga ndarja po jam liruar te pakten nga zinxhiret e shthurur te mashtrimit dhe shtiresise...
    Dua ta njoh afer ate qe do dua neser dhe dua ta kem prane ēdo moment...Dua te kaloj ore me te duke shetitur dhe dashuruar ne real dhe jo neper faqe msn_je!
    Nuk dua me te pres dike me ore te tera me shpresen qe do vije apo jo,me shpresen se do me doje akoma apo jo!
    Nuk jam as qorre as sakate dhe meritoj shume me mire se ēpata.....dhe dua te dashuroj perseri mbasi te sherohem,por kete do ta bej vetem ne jeten reale...

Gjithe te mirat dhe shpresoj se ta dhashe pergjigjen!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin

ps: Me vjen keq pėr ty Diana.
    Sa do rrosh do mesosh dhe do pesosh miku im....
    Ndoshta sot ndihem e vrare dhe kokeulur,por e di qe neser do ta kuptoj qe asgje nuk bera te keqe per te prishur dashurine!
    Perkundrazi e ushqeva biles me teper se ēduhej....Dhe kur e ushqen aq shume zogjte perfitojne dhe te shkelin me kembe.
    Une nuk jam e humbur mik dhe ska pse te te vije keq.....Une vuaj pasi di te dashuroj dhe me vjen keq per ata qe luajne me zemren e tjetrit....Une fitova nje eksperience ne dashuri dhe pse ishte zhgenjim!
    Ata jane per tu ardhur keq....Une kam fituar ndoshta fillimin e nje dashurie tjeter tek e cila jam e bindur qe nuk do gaboj me sepse do kem kohen dhe eksperiencen qe mora per ta njohur dhe dashur deri ne pafundesi...
    Kam besim te dashuria.....por te interneti nuk kam me!As te ata qe jetojne me mijera larg,pasi per fat te keq na shikojne ne qe jetojme jashte si "nje gjah te majme"!
    Ne Shqiperi disa meshkuj gjuajne neper internete dhe ne qe e kemi neper shtepira mundohemi te krijojme njohje dhe besojme fjalet e tyre boshe...
    Nga interneti kam zhgenjimin me te madh te dashurise dhe me te tmerrshmin qe pesova ne jeten time...Sja uroj askujt....Njihini mire njerezit para se te lidheni me ta....Dhe mos besoni te asnje pervec te vetja juaj...
    Duheni veten me shume se tjetri,pasi askush nuk ka vlere aq te madhe sa te harrojme veten tone dhe ta groposim dinjitetin tone.
    Doni nepermjet dashurise por mos mashtroni nepermjet internetit!!

Respekte dhe flm mik
    "Carpe Diem"

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    [QUOTE=DI_ANA;1996920]
    Perkundrazi e ushqeva biles me teper se ēduhej....Dhe kur e ushqen aq shume zogjte perfitojne dhe te shkelin me kembe./QUOTE]

Po mja me ,cjane gjithe keto qe thua,edhe sot qe ke ditelindjen se,sduhen kujtu fare te kaluarat.
    Wild and crazy can't be lazy

Faqja 15 prej 28 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •