Tema u pastrua nga postimet qė nuk kishin lidhje me tė.
Kėtu diskutoni mbi dashurinė nė internet, pėr tu dashuruar pėrdorni mp ose msn.
Mendoj qe po..
Mendoj qe jo..
Tema u pastrua nga postimet qė nuk kishin lidhje me tė.
Kėtu diskutoni mbi dashurinė nė internet, pėr tu dashuruar pėrdorni mp ose msn.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Uh sa kisha pa shkruar ne keto tema, por me beri pershtypje ky djali.
Ti djale me duket sikur enderron me sy hapur.
Nga shkrimi yt del ne pah qe ty do te pelqente me teper nje genjeshter e bukur se nje realitet qe mund te te hap syte.
Dhe e ke shume gabim nese mendon se robi e ben vet fatin ne keto raste. Dhe jo vetem ne keto raste por ne pergjithesi eshte fati qe ndikon ne keto gjera.
Persa i perket temes, eshte mese normale te njihesh me dike nepermjet internetit, por gjithmone nese kjo njohje vazhdon ne realitet. Nese mbetet brenda kufijeve te ekranit te pc, per mendimin tim eshte humbje kohe, iluzionim ndenjash, shkaterrim vetvete.
"The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."
nga dole ne keto perfundime moj vajze?
po une fatin e bej vet se nuk i marr per baze fare lidhjet e virtualitetit prandaj,
kenaqem me batuta ketu ne forum, me muhabet ne msn, dhe shendet.
Problemi i madh qendron tek ata qe e marrin virtualistanin (siē thote Lioness) shume seriozisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 27-01-2008 mė 23:05
As qe e ve ne diskutim ate qe thua ti, por nuk e kuptoj cfare ka ne shkrimin tim, qe te beri ty te kthesh kete pergjigje. Po e lexoj e sterlexoj dhe me te vertete nuk shoh ndonje gje te komplikuar. Anyways...
xfiles, cfare te te them une ty. Ta shpjegova pak a shume si i mendoj une keto gjera. Por ty bravo te qofte qe paske fuqi ne komandimin e ndjenjave, qofshin keto ne virtualitet apo ne realitet, ndjenja mbeten.![]()
"The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."
Shof qe ketu tema eshte bere pak lemsh dhe pyetja e ka vete pergjigjen brenda. Nuk mund te kete dicka tjeter me te sakte se realiteti e kurrsesi virtualiteti(komplet e kundert me saktesine). Gjithsesi shpresoj qe ata qe jane pergjigjur "Po" ta kene kuptuar pyetjen gabim, e ata qe jane pergjigjur "Jo" mos jene vetem te zhgenjyerit e virtualitetit.
p.s. DI_ANA duhet te vish ne chat te besh ca trajnime per vajzat e reja qe mos bien pre e maniakeve
MaChO
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Tani ta kapesh tamam tamam, vetem ne virtualitetin shqiptar diskutohen keto gjera, pasi neper vendet e huaja, virtualiteti ka pak a shume te njejten magji si realiteti. Mund te rrine me vite ne virtualitet dhe i thone vetes te dashuruar (personalisht nuk e konceptoj dot) dhe vjen nje dite qe martohen edhe gezojne njeri tjetrin ne vite me rradhe.
Perfundimisht ne jemi shume shume shume te mbrapsht ne mendime dhe me e keqja eshte se sa me i mbrapsht te jete nje person, aq me shume e quan veten te zgjuar. Sa keq...
p.s Macho tani e kapa ate pyetjen une![]()
po ka mundesi dhe ka shum raste qe jon martue per mes internit dhe ju ka pri fati dhe qeshtu spo di qka me than tjeter![]()
Nje lidhje ne net mund te jet me e lehte , por nuk eshte si ne realitet. (asnjihere)
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt