Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 7 prej 28 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 276
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Tema u pastrua nga postimet qė nuk kishin lidhje me tė.

Kėtu diskutoni mbi dashurinė nė internet, pėr tu dashuruar pėrdorni mp ose msn.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Thanks per urimin
    Robi fatin e ben vet ne te tilla raste, preferoj dy llafe te mira te shkembyera ne anonimitet, dhe nje shendet ne fund, se sa gjithe ato komplikacione ne realitet.

Nuk e di ne me kuptove ku e kisha une llafin tek ai postimi im i meparshem.
    As une nuk besoj absolutisht tek virtualiteti, por gjithsesi e shoh si diēka te bukur per te kaluar kohen.
    Uh sa kisha pa shkruar ne keto tema, por me beri pershtypje ky djali.
    Ti djale me duket sikur enderron me sy hapur.
    Nga shkrimi yt del ne pah qe ty do te pelqente me teper nje genjeshter e bukur se nje realitet qe mund te te hap syte.
    Dhe e ke shume gabim nese mendon se robi e ben vet fatin ne keto raste. Dhe jo vetem ne keto raste por ne pergjithesi eshte fati qe ndikon ne keto gjera.

Persa i perket temes, eshte mese normale te njihesh me dike nepermjet internetit, por gjithmone nese kjo njohje vazhdon ne realitet. Nese mbetet brenda kufijeve te ekranit te pc, per mendimin tim eshte humbje kohe, iluzionim ndenjash, shkaterrim vetvete.
    "The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    E mira me e madhe e nje njohjeje ne virtualitet..

__Marredhenia ose njohja ka shkuar shume me larg se nje "terheqje fizike",personit i interesoni ju ne rradhe te pare,kerkon qe t,ju njohi sa me teper dhe jo te beje analizen e veseve ose te keqijave tuaja.
    Kushedi sa zemra te lumtura ( qe mendojne se kane arritur dicka te tille ) ke bere tani me kete perfundim.
    "The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga _DANIELA_ Lexo Postimin
    Kushedi sa zemra te lumtura ( qe mendojne se kane arritur dicka te tille ) ke bere tani me kete perfundim.
    Si kam bere une ,pasi si kam prezantuar une....jane bere vete!
    Nuk jam fallxhore..
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga _DANIELA_ Lexo Postimin
    Uh sa kisha pa shkruar ne keto tema, por me beri pershtypje ky djali.
    Ti djale me duket sikur enderron me sy hapur.
    Nga shkrimi yt del ne pah qe ty do te pelqente me teper nje genjeshter e bukur se nje realitet qe mund te te hap syte.
    Dhe e ke shume gabim nese mendon se robi e ben vet fatin ne keto raste. Dhe jo vetem ne keto raste por ne pergjithesi eshte fati qe ndikon ne keto gjera.
    nga dole ne keto perfundime moj vajze?
    po une fatin e bej vet se nuk i marr per baze fare lidhjet e virtualitetit prandaj,
    kenaqem me batuta ketu ne forum, me muhabet ne msn, dhe shendet.

Problemi i madh qendron tek ata qe e marrin virtualistanin (siē thote Lioness) shume seriozisht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 27-01-2008 mė 23:05

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Si kam bere une ,pasi si kam prezantuar une....jane bere vete!
    Nuk jam fallxhore..
    As qe e ve ne diskutim ate qe thua ti, por nuk e kuptoj cfare ka ne shkrimin tim, qe te beri ty te kthesh kete pergjigje. Po e lexoj e sterlexoj dhe me te vertete nuk shoh ndonje gje te komplikuar. Anyways...

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    nga dole ne keto perfundime moj vajze?
    po une fatin e bej vet se nuk i marr per baze fare lidhjet e virtualitetit prandaj,
    kenaqem me batuta ketu ne forum, me muhabet ne msn, dhe shendet.

Problemi i madh qendron tek ata qe e marrin virtualistanin (siē thote Lioness) shume seriozisht.
    xfiles, cfare te te them une ty. Ta shpjegova pak a shume si i mendoj une keto gjera. Por ty bravo te qofte qe paske fuqi ne komandimin e ndjenjave, qofshin keto ne virtualitet apo ne realitet, ndjenja mbeten.

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Shof qe ketu tema eshte bere pak lemsh dhe pyetja e ka vete pergjigjen brenda. Nuk mund te kete dicka tjeter me te sakte se realiteti e kurrsesi virtualiteti(komplet e kundert me saktesine). Gjithsesi shpresoj qe ata qe jane pergjigjur "Po" ta kene kuptuar pyetjen gabim, e ata qe jane pergjigjur "Jo" mos jene vetem te zhgenjyerit e virtualitetit.

p.s. DI_ANA duhet te vish ne chat te besh ca trajnime per vajzat e reja qe mos bien pre e maniakeve

MaChO
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

Citim Postuar mė parė nga Macho Lexo Postimin
    Shof qe ketu tema eshte bere pak lemsh dhe pyetja e ka vete pergjigjen brenda. Nuk mund te kete dicka tjeter me te sakte se realiteti e kurrsesi virtualiteti(komplet e kundert me saktesine). Gjithsesi shpresoj qe ata qe jane pergjigjur "Po" ta kene kuptuar pyetjen gabim, e ata qe jane pergjigjur "Jo" mos jene vetem te zhgenjyerit e virtualitetit.

p.s. DI_ANA duhet te vish ne chat te besh ca trajnime per vajzat e reja qe mos bien pre e maniakeve

MaChO
    Tani ta kapesh tamam tamam, vetem ne virtualitetin shqiptar diskutohen keto gjera, pasi neper vendet e huaja, virtualiteti ka pak a shume te njejten magji si realiteti. Mund te rrine me vite ne virtualitet dhe i thone vetes te dashuruar (personalisht nuk e konceptoj dot) dhe vjen nje dite qe martohen edhe gezojne njeri tjetrin ne vite me rradhe.

Perfundimisht ne jemi shume shume shume te mbrapsht ne mendime dhe me e keqja eshte se sa me i mbrapsht te jete nje person, aq me shume e quan veten te zgjuar. Sa keq...

p.s Macho tani e kapa ate pyetjen une

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Postime
    2
    po ka mundesi dhe ka shum raste qe jon martue per mes internit dhe ju ka pri fati dhe qeshtu spo di qka me than tjeter

Nje lidhje ne net mund te jet me e lehte , por nuk eshte si ne realitet. (asnjihere)
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Faqja 7 prej 28 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •