Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 5 prej 28 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 276
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Dashuria eshte syri qe shikon
    Dashuria eshte fjala qe degjon
    Era e trupit qe leshon
    Eshte e bukura qe dashuron
    Jo nuk jam materialist
    Por dhe jo virtualist
    Dashurine e kane hak
    Ata qe e duan me mish e me gjak...............
    Dija eshte injorance e mesuar.....

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Meqe kam pervoje ne chat dhe ne msn do thoja qe njeriu "dashurohet" me femren ne rastin e meshkujve dhe me mashkullin ne rastin e femrave me ate qe ajo/ai ka ne mendje apo mendon se eshtePrinci i kalter me pak fjale dashurohemi me "imagjinaten" ne nje fare menyre dhe tjeter gje eshte se dashurohen me nje person ideal ose me sakte personi me te cilin flet "hiqet" ose paraqitet ne virtualitet ndersa eshte e kunderta ne realitet

Me respekt AuGuSt

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Meqe kam pervoje ne chat dhe ne msn do thoja qe njeriu "dashurohet" me femren ne rastin e meshkujve dhe me mashkullin ne rastin e femrave me ate qe ajo/ai ka ne mendje apo mendon se eshtePrinci i kalter me pak fjale dashurohemi me "imagjinaten" ne nje fare menyre dhe tjeter gje eshte se dashurohen me nje person ideal ose me sakte personi me te cilin flet "hiqet" ose paraqitet ne virtualitet ndersa eshte e kunderta ne realitet

Me respekt AuGuSt

Jam dakort me mendimin tuaj.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Edhe une jam i mendimit se virtualitetin duhet ta ndajme nga realiteti, pra me nje fjale nuk jane te njejte njeri me tjetrin, po te ishin te njejte ateher per cka do te nevoitej termi "virtualitet" kur eshte i njejt me realitetin, dmth vet fjala sdo te kete kuptim po te ishin te njejte, gjithashtu nje person duhet te njohesh ne realitet qe te besh gjykimet e tua reth tije.

Ne virtualitet secili mund te nxjer nje imazh te rreme nga vetvetja dhe duke u bazuar ne ate imazh ne krijojme nje personalitet te gabuar per nje x person, keshtu qe realiteti mer virtualitetin kane kodra ne mes veti.

Gjithe te mirat!
    Sui generis

...Kumi_Girl... Maska e ZaVraKja
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Vendndodhja
    CH
    Postime
    116
    Po Egziston por rall e mbajn dashurin e internetit deri ne vdekje...

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Ndoshta rrall e permall si thojn njerzit, sdi skam koment dikush e preferon e dikush jo eshte e drejte e gjithkujt te bej ne jeten e tij ate qe don vet dhe sduhet ti perzihemi askujt, sepse vjen puna edhe te gjerat me te ndryshme qe njeriu smund te vendos per fatin e tij/saj por ka zgjidhje dhe duhet te veprojme me kujdes sduhet te luajm me zjarr sepse digjemi, une per vete nuk e preferoj dhe sdo ia kisha preferu askujt/.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Per mendimin tim virtualiteti krijon nje zbrastesi ne personalitetin e njeriut sidomos tek ata te dobte nga natyra emocionale , ata qe perdorin shum internetin per arsye dashurie mendoj se me problem do te ken te thojne ate edhe ne realitet .

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Nuk eshte rasti per te kriminalizuar internetin apo chat-in pasi te mirat qe sjellin jane me shume se te keqiat. Mjafton te kuptosh mekanizmat informatike dhe shoqerore dhe pastaj te shikosh pasojat.
    Ke hapur nje teme te nxehte Diana!
    Ideja eshte e qarte ; nuk ke asnje garanci identifikimi- kushdo mund te hiqet si dikush tjeter ne internet. Per me shume ne nje chat "normal"( pa telekamera) ku nuk duket , seksi, pamja, mosha, modulimi i zerit.
    Mund te mendosh se chaton me nje braziliane te Copacabana-s kur nga ana tjeter e rrjetit eshte nje hidraulik me kanatiere , tere djerse dhe me kembe te shtrembera.
    Te chatosh me te njohur (miq, shoke) nuk eshte e rrezikshme ( pervecse ndonje "normal" rrezik informatik, si virus, apo bashkangjitje), te vesh ne internet ku chatohet midis te panjohurve ,rreziku eshte real.
    Disa "te shkathet" perdorin intimitetin fallso te krijuar nga kjo forme komunikimi per te fituar besimin
    e tjetrit dhe ndoshta per kercenuar me pas.Ka njerez qe s kane ca bejne tjeter, dhe inetrneti per ta eshte terreni ideal.
    Sidoqofte jemi ne qe e kemi situaten ne dore , jemi te sigurt ne shtepine tone, per te dale nga "muhabeti" mjafton te mbyllesh programin. Bashkebiseduesi anonim, anonim edhe ne.
    Apo edhe kur dikush nuk te pelqen , te ben pyetje teper personale ose te ve ne siklet, mjafton ta eleminosh.
    Ne fakt jane keshilla per te shmangur takime te pakendeshme ne jeten reale.Duhet te ishte keshtu, por kur jemi on-line tentojme tu besojme me shume bashkebiseduesve qe takojme ne mjegullnajen e bit-eve
    La vida es un carnaval

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    Po egziston.. une pershembull kam nje terheqje te fuqishme ndaj Darius.. s'e di pse.
    Darius T'du !

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Asiher n'bote.

Virtualiteti eshte shum i shpif.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 5 prej 28 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •