Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe virtualiteti eshte po aq i sakte sa realiteti?

Votues
236. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj qe po..

71 30.08%
  • Mendoj qe jo..

165 69.92%
Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 276 prej 276
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin

cte keqe ka nqs partneret kane paset e njeri tjetrit ,do te thuash ti ka nevoj njeriu per i cik privacy .Nese dy persona vendosin te lidhen me njeri tjetri per mua keto gjera duhet te jene te kufizuar...Nje nga shkaqet e divorceve qe po vihet re ditet e fundit eshte interneti kete besoj se e di me mire se une ti .Per mua dhenia e pasit nuk ka asnje gje te keqe ,ndoshta ketu luan rol sinqeriteti i cdo njeriu dhe prandaj krijohen keto jo me duhet pasi ,jo sme duhet pasi .Ca do me thene privacy ,se vertet nuk e kuptoj ,nga cfar duhet te fshihem une nga imailet se nga cilet/at me vijne ?!Besimi eshte gjeja kryesore ne nje lidhje ...
    Mire qe me kujtuat pa ti marr edhe une paset sot dhe ti bej shkrimet carcaf se sme kishte shkuar ndonjehere ne mendje ..
    besoj se me ke keqkuptuar, pasi me duket se jam ne nje mendim me ty

Citim Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Atehere nuk qenkeni i gatshem te dashuroheni nje here,e sa pe prone e dikujt kete e dini edhe vet se asnje mashkull nuk e mendon veten si pron,por jeni te lindur me mentalitetin qe femra eshte prone e juaja.
    ke te drejte. nuk jam i gatshem te dashurohem nje here, por shume here.
    une te shoh femren si prone? bah. as nuk me shkon nder mend nje gje e tille...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Me pelqen kjo qe postuat.
    Por do te shtoj edhe diq,deri sa mos te luani rrolin e dominuesit kontrolluesit,cdo femer shqiptare do ju sjell vetem lumturin dhe me kalimin e kohes do te kuptoni se nuk jan gjera te perbashekta ndarja e pasit apo ku shkove me kend shkove cka te tha cka i the,pse te shiqoj pse e shiqove,por toleranca ndaj njeri tjetrit punet e perbashketa familjare shoqerore dhe prijektet per ardhmerin.

Xhenet, sa i perket kesaj eshte e vertete qe shqiptaret e ne pergjithesi meshkujt e ndjejn veten me te fort fizikisht ndaj femres edhe pse ndoshta shumica jan me te dobet ndaj mendjes dhe duan te jen dominues e pranoj kete fakt ( ky nuk jam une )

Por sa i perket asaj kontrolluesit une do te thoja keshtu mendimin tim prap. Supozojm e dashura ime (edhe pse njeher ejam free alone solo i lire beqarm) .
    punon dhe pas orarit te punes ka nje ftese nga shoqja per kafe te qajn halle femrash... per mua do te ishte me mire te me lajmronte qe do te vonohej dhe se do te takohej mem shoqen per kafe pse them keshtu... jo qe dua te jem dominues apo kontrollues ne kete rast , por te gjithe e dijm qe mendja shkon vetem aty ku eshte keq e une thjesht do te doja te me tregonte qe te mos me lente hapsire te mendoj tutje....Sepse nqs ajo do dilte me shoqe per kafe une i di orarin e punes dhe ajo eshte vonu me shume se herave tjera, a e din qka mendoj une ? Besoj qe e dijm te gjithe. Kjo gja duhet te shkoj ne menyre reciproke dhe mashkulli duhet ta bej te njejten gja, jo vetem te marr e mos te jep.

E ndodh edhe tjetra qe ka raste ndoshta te dashuren apo te dashurin e therrasin shoqeria per kafe me dal ... ne rast se e shef qe me shume ka nevoj per ty me shume se qdo here tjeter leje shoqerin se ajo nuk humbet thjesht tregoju qe si ke punet...sepse dashuria eshte si nje Lule ne saksi po e ujite i ndenje gati i jep ndriqim te mjaftueshem ajo shkelqen , po i ndale ujin, ndriqimin dhe kujdesin... ajo mund te perballoj, pa uje ndriqimm dhe kujdes vetem 1 jave dhe pas 1 jave fillon , zbehet,rrudhet vyshket dhe thahet.

Keshtu eshte dhe lidhja mendoj une.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    E para
    Ki me shume besim tek e dashura jote , nqs jo hiq dore akoma pa u trash muhabeti -

E dyta
    E dashura mund te hapi nje msn te ri dhe te jep passin e msn aktual ku flisni ( sa me te te bere qefin ) dhe piji lengun Passwortit :-D

E treta
    Varet si ja ke kerkuar passwortin , ne menyre urdheruese as qe behet fjale lol.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

ι ραкαρѕнєм Maska e I-pakapshmi
    Anėtarėsuar
    18-12-2011
    Postime
    36
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    o i-pakapshmi mos te hift mendja e keqe se turk qe e ndal s'ka.

Ka njerez te ndryshem ka njerez qe inatin e kan te njejt dhe per ta kthyer situaten aty ku ka qen duhet patjeter njeri te leshoj pe... ne kete rast tu kisha drejtu ty te leshosh pe ti kerkosh te falur dhe mos harro se ajo ndoshta edhe pak te ka provoku se provokimet nuk mungojn ne nje lidhje vetem sa per te matur xhelozine te se cilees shkalle e ke
    Po pergjigjem pak si me shaka por eshte e vertet...
    Pram e kom nshu Peenin dmth, i kom dhan fund lidhjes tone,
    Tash jemi vetem Miq asgje me shum,,, ndoshta ajo mendon se un po behem kishe nuk kthehem tek ajo, por sinqerisht ka marr fund kjo pune,,, ne E-mailin qe e ka pas, ja kam zbulu edhe nje E-mail tjeter per te cilen sum ka tregu asniher. por edhe ne shum Forume e Regjistrume te cilat vet ia kam zbulu, dhe prap ajo mu eshte arsyetu, Pse sme ke pyt. Dhe me ka thene Nqfs je i pajtimit do ti fshij te gjitha per ty,,, po jom mundu mos mu ba piss e i keq, i kom than Jooo mos e ban qatahen... mas nje kohe lindi dyshimi dhe ja ketu perfudnoi tash....
    ˙ ˙ʇɥsdɐɹqɯ ɹnʇظɐnɹʞɥs ǝ ǝʇǝʇɹǝʌ ǝʇɥsǝ oظʞ odɐ ǝun ǝɹıd ɯɐʞ . . .

Me sa ja kuptoj une ti ja ke kerkuar sepse je i dyshimte, nuk ke besim tek ajo, mendon se po te fsheh dicka, dhe kur fillon me dyshime dije se do te fiksohet ne tru dhe aty do te mbetet.......biles, edhe nese ajo te jep password e msn

nuk ka perse ti kerkosh password, se nuk je i martuar me te
    dhe menyra se si po e ben, eshte si me deturim
    une ta dhash ty, tani ma jep ti mua
    dhe kur nuk ta jep, duket sikur po fsheh dicka, duket si e pabese

edhe nese ta jep, kjo nuk verteton nese eshte e pabese apo jo

Mergim nuk e them per te ofenduar apo kritkuar,por kjo qe ke postuar mua me befasoj.
    Nen 1: Si mundesh te kerkosh Pasvordin dhe te japesh tenden?
    Per mua kjo eshte apsurde,add per komunikim ok,por pasvordin eshte personale nuk ke drejt te kerkosh nje gje te tille.
    Nen 2: Nuk egziston dashuri per mes internetiti,sote veshtir te dashurohesh ne realitet e ku me ne virtualitet.
    Te deshiroj fat ne realitet
    perderisa nuk jane te fejuar/martuar
    ska perse ti kerkoje password
    edhe po mos te jene fejuar/martuar, keto pune varen nga te dyja palet
    ca e japin, ca nuk e japin

dashuria permes internetit eshte e mundshme, dhe ekziston
    eshte dicka qe ka ndodhur, ndodh, dhe do te vazhdoje te ndodhi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 28-12-2011 mė 17:59
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mo zini dashuri shum larg..

mir eshte te gjeni afer.. njeri jatrin..

si ka then tasha lako..

20 qindarka te flas me ty..
    30 qindarka te vij tek ty..
    e 50 leka te fle me ty..
    e te ham bashk nje pastasy..

.

Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •