Mendoj qe po..
Mendoj qe jo..
Xhenet, sa i perket kesaj eshte e vertete qe shqiptaret e ne pergjithesi meshkujt e ndjejn veten me te fort fizikisht ndaj femres edhe pse ndoshta shumica jan me te dobet ndaj mendjes dhe duan te jen dominues e pranoj kete fakt ( ky nuk jam une )
Por sa i perket asaj kontrolluesit une do te thoja keshtu mendimin tim prap. Supozojm e dashura ime (edhe pse njeher ejam free alone solo i lire beqarm).
punon dhe pas orarit te punes ka nje ftese nga shoqja per kafe te qajn halle femrash... per mua do te ishte me mire te me lajmronte qe do te vonohej dhe se do te takohej mem shoqen per kafe pse them keshtu... jo qe dua te jem dominues apo kontrollues ne kete rast , por te gjithe e dijm qe mendja shkon vetem aty ku eshte keq e une thjesht do te doja te me tregonte qe te mos me lente hapsire te mendoj tutje....Sepse nqs ajo do dilte me shoqe per kafe une i di orarin e punes dhe ajo eshte vonu me shume se herave tjera, a e din qka mendoj une ? Besoj qe e dijm te gjithe. Kjo gja duhet te shkoj ne menyre reciproke dhe mashkulli duhet ta bej te njejten gja, jo vetem te marr e mos te jep.
E ndodh edhe tjetra qe ka raste ndoshta te dashuren apo te dashurin e therrasin shoqeria per kafe me dal ... ne rast se e shef qe me shume ka nevoj per ty me shume se qdo here tjeter leje shoqerin se ajo nuk humbet thjesht tregoju qe si ke punet...sepse dashuria eshte si nje Lule ne saksi po e ujite i ndenje gati i jep ndriqim te mjaftueshem ajo shkelqen , po i ndale ujin, ndriqimin dhe kujdesin... ajo mund te perballoj, pa uje ndriqimm dhe kujdes vetem 1 jave dhe pas 1 jave fillon , zbehet,rrudhet vyshket dhe thahet.
Keshtu eshte dhe lidhja mendoj une.
E para
Ki me shume besim tek e dashura jote , nqs jo hiq dore akoma pa u trash muhabeti -
E dyta
E dashura mund te hapi nje msn te ri dhe te jep passin e msn aktual ku flisni ( sa me te te bere qefin ) dhe piji lengun Passwortit :-D
E treta
Varet si ja ke kerkuar passwortin , ne menyre urdheruese as qe behet fjale lol.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Po pergjigjem pak si me shaka por eshte e vertet...
Pram e kom nshu Peenindmth, i kom dhan fund lidhjes tone,
Tash jemi vetem Miq asgje me shum,,, ndoshta ajo mendon se un po behem kishe nuk kthehem tek ajo, por sinqerisht ka marr fund kjo pune,,, ne E-mailin qe e ka pas, ja kam zbulu edhe nje E-mail tjeter per te cilen sum ka tregu asniher. por edhe ne shum Forume e Regjistrume te cilat vet ia kam zbulu, dhe prap ajo mu eshte arsyetu, Pse sme ke pyt. Dhe me ka thene Nqfs je i pajtimit do ti fshij te gjitha per ty,,, po jom mundu mos mu ba piss e i keq, i kom than Jooo mos e ban qatahen... mas nje kohe lindi dyshimi dhe ja ketu perfudnoi tash....
˙ ˙ʇɥsdɐɹqɯ ɹnʇظɐnɹʞɥs ǝ ǝʇǝʇɹǝʌ ǝʇɥsǝ oظʞ odɐ ǝun ǝɹıd ɯɐʞ . . .
Me sa ja kuptoj une ti ja ke kerkuar sepse je i dyshimte, nuk ke besim tek ajo, mendon se po te fsheh dicka, dhe kur fillon me dyshime dije se do te fiksohet ne tru dhe aty do te mbetet.......biles, edhe nese ajo te jep password e msn
nuk ka perse ti kerkosh password, se nuk je i martuar me te
dhe menyra se si po e ben, eshte si me deturim
une ta dhash ty, tani ma jep ti mua
dhe kur nuk ta jep, duket sikur po fsheh dicka, duket si e pabese
edhe nese ta jep, kjo nuk verteton nese eshte e pabese apo jo
perderisa nuk jane te fejuar/martuar
ska perse ti kerkoje password
edhe po mos te jene fejuar/martuar, keto pune varen nga te dyja palet
ca e japin, ca nuk e japin
dashuria permes internetit eshte e mundshme, dhe ekziston
eshte dicka qe ka ndodhur, ndodh, dhe do te vazhdoje te ndodhi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 28-12-2011 mė 17:59
We never really grow up, we only learn how to act in public.
mo zini dashuri shum larg..
mir eshte te gjeni afer.. njeri jatrin..
si ka then tasha lako..
20 qindarka te flas me ty..
30 qindarka te vij tek ty..
e 50 leka te fle me ty..
e te ham bashk nje pastasy..
.
Krijoni Kontakt