Mendoj qe po..
Mendoj qe jo..
E di qe nuk merret vleresimi derman se deri tashti edhe une vete nuk e kam marre!
Po asgje nuk na pengon te mos besojme!
Asgje nuk na pengon te kemi endrra dhe deshira,po sbesuam ne vete,kush do besoje per ne,me thuaj?
Po ne internet krijohet lidhja mese e vertete dhe dashuria lind kur njihesh,por asnjehere nuk jemi te siguruar nga zhgenjimi derman!
Ata qe duan me zemer le te vazhdojne te duan ne kete menyre dhe kush ve seksin para le ta vere se edhe ata te gjate se kane....Nuk ngopet ariu me miza!
Dhe ata qe vene interesin para nje dite paguajne vete....une i besoj drejtesise ne kete bote,ndonese e vonuar,por ekziston!
Respekte
"Carpe Diem"
DI_ANA kur vjen drejtesia nuk e dua me une.
Vertet duhet te kemi enderra edhe deshira por brenda 1 limiti te realizueshem sepse nuk mund te fluturojme jashte Kufijve te mendjes.Prandaj e ashtuquajtura DASHURI ne internet ose jo eshte e veshtire per tu gjendur.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
llogjika , nvend vet asht, por bota rretullohet dhe eshte shum e drejt kur nje njeri e njeh jasht internetit............... ktu dalim komplet ne jeten {normale}
Por jo me e njohe ne virtual, dhe me e vazhdu me tej, sepse nuk shkon dhe % jan O me xhufke tmadhe... ktu dalim ne {udhekryq}
ktu ta kisha muabetin.
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
DI_ANA kush eshte ai i treti?????![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt