Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2002
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    10

30/11/2002 takim ne coven garden (London UK)

Te gjithe studentat qe kane deshire te takohen me date 30 nentor diten e shtune ju lutem te kontaktojne me Piloti i cili eshte dhe organizatori i ketij takimi.
    Per me teper rreth organizimit dhe takimit ne Coven garden London ju lutem dergoni PM tek Piloti ose dergoni nje e-mail ne oplondon_uk@hotmail.com
    me respekt Ylli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    5

Shoqata

Te dashur Miq,
    Se pari dua te shpreh kenaqesine qe kam kur shikoj interesimin tuaj per kete iniciative.
    Keni te drejte qe jam treguar disi i pergjumur por fatkeqesisht kam qene tmerresisht i ngarkuar me detyra gjate kesaj periudhe por gjithesesi kjo gje nuk shfajeson apatine time.
    Por ju siguroj qe kjo apati eshte e perkoheshme.
    Do te doja qe te binim dakord qe tani qe te mos ta perdorim kete iniciative si arene rivalitetesh personale, politike, fetare apo krahinore dhe qe ata qe jane te interesuar te perfshihen ta kene te qarte qe jemi ne qe duhet te kontribuojme per kete shoqate dhe jo te presim prej saj perfitime personale.
    Gjithashtu do tju lusja qe te mos perfshiheshit ne kete iniciative nese nuk keni nder mend te jeni serioz dhe e konsideroni kete organizim si nje matchmaking apo entertaining association.
    Kuptohet qe nuk do te deshironim qe kjo shoqate te behej e merzitshme dhe teper serioze, dhe qe padyshim aktivitetet shoqerore-kulturore do te jene pjese thelbesore e saj, ama kjo shoqate meriton te kete qellime me fisnike.
    Keni te drejte kur thoni qe duhet te takohemi mirepo ky takim duhet planifikuar me kujdes ne menyre qe te jete sa me gjithperfshires. Entuziazmi i tepruar e aventuror eshte i rrezikshem per prespektiven e kesaj iniciative. Domethene te mos jete nje grup ekskluziv njerezish por te kete te ftuar edhe nga pjese te tjera te Britanise. Fundja edhe pse ne Londer ka shume student, jo te gjithe studentet shqiptar jane ne Londer. Pra duhet qe ky lajm duhet te perhapet sa me gjere ne menyre qe kjo shoqate te jete me te vertete perfaqesuese e studenteve shqiptar ne Britani.
    Ata qe jane te interesuar te regjistrohen tek ky mailing list : http://groups.yahoo.com/group/studentshqiptarneBM
    ose te me dergojne nje email mua adri_nurellari@yahoo.co.uk dhe une pastaj do tju regjistroj ne kete mailing list.
    Ju lutem prezantohuni duke treguar dicka per vetveten, pasi ne vazhdim nuk duhet ti mbajme marredheniet ne anonimat.
    Do te kisha shume deshire te merrja komentet tuaja ne lidhje me ate qe kam shkruajtur me siper. Gjithashtu do tju isha mirenjohes sikur te mos mjaftoheshit vetem me disa fjale inkurajuese por edhe me dhenie ideshe apo sugjerimesh.
    Duke pritur me padurim reagimin tuaj ju uroj te gjitheve gjithe te mirat.
    Dhe cfare eshte me e rendesishme, duke pare qe festa e flamurit po afrohet dua tju uroj te gjitheve .
    Rrofte Shqiperia dhe lavdi flamurit kuq e zi
    me perzemersi
    Adri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    5
    Te dashur Miq,
    Se pari dua te shpreh kenaqesine qe kam kur shikoj interesimin tuaj per kete iniciative.
    Keni te drejte qe jam treguar disi i pergjumur por fatkeqesisht kam qene tmerresisht i ngarkuar me detyra gjate kesaj periudhe por gjithesesi kjo gje nuk shfajeson apatine time.
    Por ju siguroj qe kjo apati eshte e perkoheshme.
    Do te doja qe te binim dakord qe tani qe te mos ta perdorim kete iniciative si arene rivalitetesh personale, politike, fetare apo krahinore dhe qe ata qe jane te interesuar te perfshihen ta kene te qarte qe jemi ne qe duhet te kontribuojme per kete shoqate dhe jo te presim prej saj perfitime personale.
    Gjithashtu do tju lusja qe te mos perfshiheshit ne kete iniciative nese nuk keni nder mend te jeni serioz dhe e konsideroni kete organizim si nje matchmaking apo entertaining association.
    Kuptohet qe nuk do te deshironim qe kjo shoqate te behej e merzitshme dhe teper serioze, dhe qe padyshim aktivitetet shoqerore-kulturore do te jene pjese thelbesore e saj, ama kjo shoqate meriton te kete qellime me fisnike.
    Keni te drejte kur thoni qe duhet te takohemi mirepo ky takim duhet planifikuar me kujdes ne menyre qe te jete sa me gjithperfshires. Entuziazmi i tepruar e aventuror eshte i rrezikshem per prespektiven e kesaj iniciative. Domethene te mos jete nje grup ekskluziv njerezish por te kete te ftuar edhe nga pjese te tjera te Britanise. Fundja edhe pse ne Londer ka shume student, jo te gjithe studentet shqiptar jane ne Londer. Pra duhet qe ky lajm duhet te perhapet sa me gjere ne menyre qe kjo shoqate te jete me te vertete perfaqesuese e studenteve shqiptar ne Britani.
    Ata qe jane te interesuar te regjistrohen tek ky mailing list : http://groups.yahoo.com/group/studentshqiptarneBM
    ose te me dergojne nje email mua adri_nurellari@yahoo.co.uk dhe une pastaj do tju regjistroj ne kete mailing list.
    Ju lutem prezantohuni duke treguar dicka per vetveten, pasi ne vazhdim nuk duhet ti mbajme marredheniet ne anonimat.
    Do te kisha shume deshire te merrja komentet tuaja ne lidhje me ate qe kam shkruajtur me siper. Gjithashtu do tju isha mirenjohes sikur te mos mjaftoheshit vetem me disa fjale inkurajuese por edhe me dhenie ideshe apo sugjerimesh.
    Duke pritur me padurim reagimin tuaj ju uroj te gjitheve gjithe te mirat.
    Dhe cfare eshte me e rendesishme, duke pare qe festa e flamurit po afrohet dua tju uroj te gjitheve .
    Rrofte Shqiperia dhe lavdi flamurit kuq e zi
    me perzemersi
    Adri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2002
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    10
    Hey sikur dole nga tema fare ti !!!!!!!!!!!!!!!
    Ne kemi takim me date 30 nentor ne Coven Garden dhe kjo teme eshte e hapur tek albforumi por desha tu them qe dhe studentet e tjere qe jane ketu tek forumi shqiptar jane te mirepritur te vijne ne takim,
    Pra nese do vije ndonjeri ju lutem Kontaktoni Piloti-n per me teper
    Me respekt Ylli

Radio Shoqeria DJ Maska e Piloti
    Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260

Kjo teme eshte e Mbyllur nga une!

Kjo teme eshte e mbyllur nga une sepse data 30 nentor kaloj dhe keshtu qe takimi ka marre fund.
    Sma do mendja te kete ndonje problem se dhe ai antar qe e ka hap kete teme, ka qene me mua ate dite qe e ka hap dhe kam biseduar me te.
    Bye

P.S per me teper me kontaktoni mua

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skėnderbeu
    Nga Arbushi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  3. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  4. Harold Pinter, Nobelisti i Letersise per 2005-en
    Nga [xeni] nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-10-2005, 13:51
  5. Dark&Blue(koncertet ne Londer)
    Nga dimegeni nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-05-2004, 20:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •