Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Nuk isha ne dijeni per kete diskoteke po mesa pashe dhe degjova me mbrapa eshte shume e bukur dhe ka koncerte vazhdimisht.
    Kam disa kolege pune qe kane qene dhe ju ka pelqyer shume!

Personalisht kam qene ne Ibiza dhe per kete diskoteke mbaj nje kujtim te bukur...cte te them...nje qytet me vete!Bukuri perrallore!

Ps...neper disko lejohen edhe ata qe sdine me kercy

Respekte

Ehh DiAna, une flas per disko Shqiptaresh, kjo Rinora4 mban rrekord sot per sot. PO shkova ne Zvcerr une atje vete per dy gjona: e para eshte te terheq 5 milion franga ne banken e Zyrihut edhe pastaj ti shepnzoj 10000 franga ke Rinora4, per kto dy gjona vete, per asgje tjeter

Edhe me kte te fundit dije qe po ofendon nje artist te vertete kercimi lol

Kur paske qene ne Ibiza mer?

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Jek_e_Jek Lexo Postimin
    Rinora4 ka 2 lokale ne njerin organizon mbremje per rrinin kurse ne tjetrin per familje

Per me shum webfaqjaRinora4

Une vetem nje gje e di se ne 2004/05 per nje mbremje Rinora4 ka paguar Adelina Ismajlin 9.000 euro sa jan te verteta nuk e di por keshtu eshte perfolur
    Eshte Disko qe vene afer 5000 vet jav per jav me sa kam degju une, plus qe Snoop Dog vjet ka qene ne kte disko edhe nuk besoj qe ka shku per me pak se 10 000 dollar.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Ehh DiAna, une flas per disko Shqiptaresh, kjo Rinora4 mban rrekord sot per sot. PO shkova ne Zvcerr une atje vete per dy gjona: e para eshte te terheq 5 milion franga ne banken e Zyrihut edhe pastaj ti shepnzoj 10000 franga ke Rinora4, per kto dy gjona vete, per asgje tjeter

Edhe me kte te fundit dije qe po ofendon nje artist te vertete kercimi lol

Kur paske qene ne Ibiza mer?

Ne Ibiza kam qene para 4 vjetesh te keshilloj te shkosh eshte ne te vertete bukur!

Planet Hollywood ne Paris gjithashtu eshte madheshti....

Kur te terheqesh 5 milion franga beje zemren gur Homza dhe ndaji me gjithe forumin....dhe na fto te gjitheve ne Rinora4.
    Investo pak per hir te humanizmit!

Me ate ligjin e ndalimit te duhanit e kane bere keq sepse ndalohet te pish brenda,me perpara vinte era duhan,tani te duket vetja ne salle muskulacioni nga era e djerses.

Ps....Neper disko njerezit se vene re fare kush di me kercy e kush jo,e kane mendjen ne tjeter vend...! lol
    Te rrofte talenti!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Ne Ibiza kam qene para 4 vjetesh te keshilloj te shkosh eshte ne te vertete bukur!

Planet Hollywood ne Paris gjithashtu eshte madheshti....

Kur te terheqesh 5 milion franga beje zemren gur Homza dhe ndaji me gjithe forumin....dhe na fto te gjitheve ne Rinora4.
    Investo pak per hir te humanizmit

Me ate ligjin e ndalimit te duhanit e kane bere keq sepse ndalohet te pish brenda,me perpara vinte era duhan,tani te duket vetja ne salle muskulacioni nga era e djerses.

Ps....Neper disko njerezit se vene re fare kush di me kercy e kush jo,e kane mendjen ne tjeter vend...! lol
    Te rrofte talenti!
    PO cne ti me gjith ato tema romantike, na e ke kthy forumin si Shen Valentin gjith kohen, edhe mendja ke leku qe e leku te rrin, nqs mua me don apo me vlerson me do per kush jam dhe jo per sa para kam hahahahahahahahah

Mua per cudi me vejne re sa her shkoj atje, edhe gocat me bonjn kompliment ne kercimin tim perpara se tma rras gjoks turive qe une nuk ja u marr per terrs asiher lol

per Zotin, ne Rinora4 kom per te shku se s'ben, o ne rini o ne pleqni, e kom fiksim.....edhe ti bukur si shum paske bredh neper disko ehh?

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    PO cne ti me gjith ato tema romantike, na e ke kthy forumin si Shen Valentin gjith kohen, edhe mendja ke leku qe e leku te rrin, nqs mua me don apo me vlerson me do per kush jam dhe jo per sa para kam hahahahahahahahah

Mua per cudi me vejne re sa her shkoj atje, edhe gocat me bonjn kompliment ne kercimin tim perpara se tma rras gjoks turive qe une nuk ja u marr per terrs asiher lol

per Zotin, ne Rinora4 kom per te shku se s'ben, o ne rini o ne pleqni, e kom fiksim.....edhe ti bukur si shum paske bredh neper disko ehh?

Degjo i nderuar...

Shen valentina ja ku kam...dora vete dhe aspak materialiste!

E thashe per forumin jo per mua....duhen fonde ore!

Aman shko te Rinora 4 dhe na trego pak!

Une kam leviz pak neper disko se me pelqen jeta....edhe kercimi!
    Nje dite do ftoj te gjithe miqte qe kam ne kete forum ne diskon qe kam vete....po falas dhe po ju garantoj se nuk eshte Rinora4!

Respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Degjo i nderuar...

Shen valentina ja ku kam...dora vete dhe aspak materialiste!

E thashe per forumin jo per mua....duhen fonde ore!

Aman shko te Rinora 4 dhe na trego pak!

Une kam leviz pak neper disko se me pelqen jeta....edhe kercimi!
    Nje dite do ftoj te gjithe miqte qe kam ne kete forum ne diskon qe kam vete....po falas dhe po ju garantoj se nuk eshte Rinora4!

Respekte

DiAna, kur te vish ne Londer te co lala ke i disko super fare, por jo edhe aq e madhe, por me ftyra te bukura e trupa zinxhir fare me tu perdridh ne gisht me ta marr frymen.

Edhe Rinora4, eshte nje nder diskot Shqiptare qe do vete, jan edhe ca Disco Enjoy qe eshte po aq e famshme sa ceshte kjo Rinora.

Pse re paske discko ti eh? ma gjoj i vend ne diskon tate dhe ne shkembim te jap sediljen e pare ne furgonin tim

ke qene ne naj disko tjeter te bukur ti re?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Postime
    2
    edhe pse qenka nje tem e vjeter shuuuum shuuum duke kerkuar per adresen e diskotekes rinora 4 gjeta kte temen hahah

nejse sa per namin qe ka ne evrop e ka jo me metrat e me ksi gjona por e ka namin nga dj dhe nga kengetaret boterore qe vin aty

pronaret e kesaj diskoteke jan nga Kosova me saktesisht nga gjilani dhe nja nje muaj do shkoj aty njehere si musafir dhe pastaj besoj dhe si dj nese mirremi vesh me ta loool

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •