Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39

Momentin apo perjetesine?

Duke pare nje nga sekuencat e Big Brother Albania me beri pershtypje nje diskutim i Arberit mbi konceptin qe kishte ai per nje dashuri te perjetshme.
    Si mendoni ju ... a do te ishit ne gjendje ti premtonit dikujt nje dashuri te perjetshme, duke e ditur qe as ne vet si qenie njerezore nuk jemi te tille, tek e fundit balte e pluhur do behemi te gjithe.

Nqs do e premtonit nje dashuri te tille cfare ju ben juve te mendoni se nje premtimi te tille nuk do i vij fundi ashtu sikur vet njeriut?!

Po ne rast se nuk do e benit, mendoni se dashuria do ishte me e drejte nqs perjetohej mbi bazat e nje realiteti te pashmangshem, ku fundi eshte i njejte per te gjithe?!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Teme e bukur,ndonese kete emisionin nuk e njoh fare.

Po bazohem te permbledhja e temes...momentin apo perjetesine?!

Perjetesia nuk mund te dihet,sado ta duam dhe te genjejme veten,jo gjithcka eshte ne doren tone...Do te ishte mire nje dashuri e tille,por nuk mjafton vetem ta deshirosh,duhet te besh gjithcka ne menyre reciproke qe nje gje e tille te jete e mundur!

Personalisht do zgjidhja momentin,pasi perjetesise nuk i besoj me dhe as fjaleve te bukura!
    "Carpe Diem"

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Do preferoja me mire momentin perderisa se di a ka perjetesi
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs do te doja nje njeri me gjithe fuqinee zemres ,atehere nuk mund ta limitoja veten aq sa per te jetuar momentin.

Jam e mendimit se dashuria e vertete eshte unike , nje e vetme dhe qe rron ne perjetesi.

Jemi qenie te vdekshme dhe asnje fizike nuk eshte e perjetshme por ndjenjat mendoj se po.

Nqs behet fjale per nje ndjenje kalimtare normalisht qe do shijoje momentin ,fjalet e bukura... kete do e beje per veten tende , per tu ndjere pakez mire ndoshta, por per nje ndjenje me te forte se vete vullneti yt , eshte e pamundur ta perkufizosh ne nje moment kalimtar.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Nqs do te doja nje njeri me gjithe fuqinee zemres ,atehere nuk mund ta limitoja veten aq sa per te jetuar momentin.

Jam e mendimit se dashuria e vertete eshte unike , nje e vetme dhe qe rron ne perjetesi.

Jemi qenie te vdekshme dhe asnje fizike nuk eshte e perjetshme por ndjenjat mendoj se po.
    Sa do te doja te kishe te drejte dhe te te jepja....
    Nqs se thua ti....

Nqs se.....

Nqs se.......dhe gjithmone duke thene nqs do ta doja!!!!!!
    Kujton se varet vetem nga ty?!Po sikur ai qe ti do kaq shume nje dite mos te te doje me?
    po sikur....Po sikur?!
    Do kishe me .....nqs dua?!

Kujton se ne duam aventuren? E ke njohur vuajtjen ti?Zhgenjimin?Jeto dhe uroj mos ti njohesh pa keshtu per fjale te bukura per moralitetin e ndjenjes te bej leksion gjithe diten une!
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Perjetesine.

Kur trajtohet tema ne kete menyre nenkuptohet te ekzistojne te 2 Opcionet.Zgjedh Perjetesine sepse per Momentin me vone mund te pendohesh pse nuk e bere te zgjatej.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sa do te doja te kishe te drejte dhe te te jepja....
    Nqs se thua ti....

Nqs se.....

Nqs se.......dhe gjithmone duke thene nqs do ta doja!!!!!!
    Kujton se varet vetem nga ty?!Po sikur ai qe ti do kaq shume nje dite mos te te doje me?
    po sikur....Po sikur?!
    Do kishe me .....nqs dua?!

Kujton se ne duam aventuren? E ke njohur vuajtjen ti?Zhgenjimin?Jeto dhe uroj mos ti njohesh pa keshtu per fjale te bukura per moralitetin e ndjenjes te bej leksion gjithe diten une!
    Hmm ..

Behet fjale per ndjenjat e tua ndaj tij dhe jo te atij ndaj teje. Keshtu qe mos i ngaterro gjerat kot. Normalisht qe ti dhurosh nje njeriu dashurine ne perjetesi e ben ti me zemren tende pasi ne shpirtin e mendjen e tij nuk mund te hysh dot. Ndjenjat nuk jane me telekomande.
    Perpara se te pranosh me gojen tende dhe ti hapesh cdo dyer shpirtit sigurohu qe eshte njeriu qe gjithmone ke kerkuar nga jeta dhe qe eshte vertete dashuria e jetes tende.
    Nje aventurjer/e dallohet kilometra larg .....

Nuk po bente njeri moral per ndjenjen .PO flas ashtu siē une e mendoj dhe per ate qe jam. Nuk e kam njohur as vuajtjen as zhgenjimin pasi jetes i kam penguar shume , e prej saj kerkoj te zgjedh me te miren.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin

Nje aventurjer/e dallohet kilometra larg .....

.
    Paske aftesi ti per ti njohur....sa ēudi!!!!Paske bere vaksinen mesa shof!
    Une te uroj mos ta njohesh kete po te them,pa leri ndjenjat e mia e cilin frekuentoj une,se sdi gje fare ti!Kujdes ti vete....
    Morali ishte....duaj sa te duash,po eshte shkruar per tu djegur do digjesh dhe kaq!
    Une smbaj dylbi dhe as syze dhe mbase prandaj si shof kaq larg...lum ti!

Ps....dhe ndjenjat po nuk ishin 2 ik e piji lengun dashurise ti dhe plas gjithe diten,se ben dot te jetoje!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Nuk e kisha fjalen fare per ty DI_ANA s'ke pse i merr gjerat ne menyre personale.Gjithesesi.

Flm per keshillen tende, do te perpiqen te jem gjithmone vigjilente.

Nuk eshte ndonje aftesi e rralle jo, mbajton vetem te flasesh pak e te degjosh shume ... kjo eshte "vaksina".

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me pelqen te jetoj momentin si te ishte ai i fundit , asnjeher si dihet cdo ndodh me von ...
    Perjetesia esht fjale shum e madhe dhe te rrall jan ata qe e thon ...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Celulari mė i mirė pėr momentin
    Nga Juventini nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 30-03-2024, 14:38
  2. Sa loja keni per momentin..?
    Nga km92 nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 06:09
  3. Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-09-2005, 08:07
  4. Njė vepėr e duhur nė momentin e duhur
    Nga I-amėshuar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2005, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •