Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577

Ç'farë do të bënit që dashuria juaj të quhej "e kompletuar"?!

Lumturia ne krahet e 'tij/saj' eshte nje iluzion i bukur dhe jo plotesisht i arritshem,sepse jo gjithmone gjithçka shkon vaji. Dhe pse na pelqen te fanatazojme sesi do te ishte ... ose çfare do ti ndryshonit lidhjes suaj qe ajo te ishte " perfekte".

Pyetja eshte : Nga se mendoni se varet lumturia ne ciftin tuaj & çfare do te benit ju qe kjo te ishte nje tip lumturie si "ne perralla" ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Lumturia ne krahet e 'tij/saj' eshte nje iluzion i bukur dhe jo plotesisht i arritshem,sepse jo gjithmone gjithçka shkon vaj.(As nuk do te shkoje ndonjehere)
    Kjo eshte edhe pergjigja ime per temen.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Lumturia ne krahet e 'tij/saj' eshte nje iluzion i bukur dhe jo plotesisht i arritshem,sepse jo gjithmone gjithçka shkon vaji. Dhe pse na pelqen te fanatazojme sesi do te ishte ... ose çfare do ti ndryshonit lidhjes suaj qe ajo te ishte " perfekte".

Pyetja eshte : Nga se mendoni se varet lumturia ne ciftin tuaj & çfare do te benit ju qe kjo te ishte nje tip lumturie si "ne perralla" ?
    Urime per temen

Lumturi si ne perralla se besoj se ka perla po per nje lumturi sa me te bukur do sakrifikoja jeten time.

Ja vlen te sakrifikosh per njeriun qe do me shume ne kete jet mendoj une
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    AlbaneZ

Nuk do te perpiqeshe aspak qe gjerat ndermjet jush te shkonin sa me mire te mundeshe ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Urime per temen

Lumturi si ne perralla se besoj se ka perla po per nje lumturi sa me te bukur do sakrifikoja jeten time.

Ja vlen te sakrifikosh per njeriun qe do me shume ne kete jet mendoj une
    Normale qe nuk ka Eko por secili da ne dore qe ti shtoj nje "magJi" jetes se tij per ta bere pakezzz perralle , sigurisht e thene kjo ne menyre figurative .

Pra çfare do te beje ti qe te arrije lumturine e deshiruar ne lindjen tende ?

Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Normale qe nuk ka Eko por secili da ne dore qe ti shtoj nje "magJi" jetes se tij per ta bere pakezzz perralle , sigurisht e thene kjo ne menyre figurative .

Pra çfare do te beje ti qe te arrije lumturine e deshiruar ne lindjen tende ?
    Perla besoj se cdo njeri qe te arrij dicka duhet te heq dore nga dicka tjeter kuptohet nqs ajo eshte dicka me e mire ose nqs ja vlen.

Kurse per dashurine atere njeriu jo vetem qe do hiqte dore nga gjithcka po do sakrifikonte dhe jeten.

Kjo eshte pergj ime
    S |< R /\ p /\ |_ |

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Lumturine o e ke o se ke!
    Ne nje lidhje secili nga ne ben te pamunduren qe gjithcka te shkoje sa me mire.
    Lumturia varet nga ndjenjat e perbashketa,respekti,mirekuptimi,e shume te tjera!
    Nqs njera nga keto mungon,lidhja nuk eshte e plote dhe sado "lumturi perallore"te duam,ose çdo lloj sakrifice te bejme,nuk ja vlen!
    Nuk eshte e programuar dashuria Perla,per te bere kete ekuacion ose tjetrin qe te gjesh zgjidhjen e teoremes!
    Dashuria eshte e dyanshme dhe qe te kete lumturi te vertete,çdo gje behet ne numrin 2!

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pervecse ti jap gjithcka kesaj dashurie , sbesoj se ka gje tjeter qe e kompleton , dhe deri tani ka funksionuar shyqyr zotit .

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin

Kurse per dashurine atere njeriu jo vetem qe do hiqte dore nga gjithcka po do sakrifikonte dhe jeten.
    Askush nga ne nuk ja vlen qe dikush te sakrifikoje jeten per hir te dashurise qe ka!
    Asnje nga ne nuk e ka te drejten te sakrifikohet!
    Dashuria nuk eshte tragjedi!
    Nje njeri duhet te doje veten ne rradhe te pare,se po se deshi ate,eshte e pamundur te doje dike tjeter,ose nqs arrin qe dikush nga ne,do tjetrin me shume se veten,eshte gabimi me i madh sepse nje sakrifice e tille nuk eshte e nevojshme dhe aspak e drejte!
    Duaj veten qe te duash tjetrin!

Respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Askush nga ne nuk ja vlen qe dikush te sakrifikoje jeten per hir te dashurise qe ka!
    Asnje nga ne nuk e ka te drejten te sakrifikohet!
    Dashuria nuk eshte tragjedi!
    Nje njeri duhet te doje veten ne rradhe te pare,se po se deshi ate,eshte e pamundur te doje dike tjeter,ose nqs arrin qe dikush nga ne,do tjetrin me shume se veten,eshte gabimi me i madh sepse nje sakrifice e tille nuk eshte e nevojshme dhe aspak e drejte!
    Duaj veten qe te duash tjetrin!

Respekte
    Respekte diana

Se kisha ne ate kuptim sakrficen e jetes se perndryshe ckuptim do kishte dashuria atere??

Sakrific ne kuptimin qe te jap gjithcka nga jeta e tij qe ka per ate dashuri
    S |< R /\ p /\ |_ |

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •