Postuar më parë nga
BEHARI
UNE MENDOJ SE
eshte zgjedhja e secilit te besoj ose jo!!
eshte zgjedhje e secilit se ne cilen fe te besoj!
eshte zgjedhje e secilit ne se deshiron te uroje apo te vizitoj tek nje i fese tjeter!!
eshte zgjedhje e secilit nese deshiron te marre apo jo sende dhurata apo ushqime nga nje besimtar i fese tjeter!!
une i perkas besimit mysliman,uroj festat e besimeve te tjera,mbase bej dhe vizita po pata mundesi pamvarsisht se cilit besim i perkasin dhe sa i vertete mund te jete feja apo besimi i tyre!
asnjeri nuk jemi perfekt per te percaktuar se cili besim eshte me i miri,pamvarsisht se une mendoj qe besimi im islami eshte me i miri,por kjo nuk dote thote qe te mos uroj apo mos te bej vizita tek besimtaret e feve te tjera!!
me duket shume shqetsuese fakti se disa antare qe hiqen si te krishtere qe realisht nuk kan asgje te perbashket me krishterimin,pikerisht naten dhe diten e krishtelindjeve nxjerrin vrere nga goja e tyre duke banalizuar debatin, urimet, dhe bukurine e festes se tyre,njehkosisht njerez te tille te pa moral dhe te pa fe mund te thoja nuk bejne asgje tjeter vetem se flligjin vehten e tyre personalisht dhe zbehin imazhin e fese tyre qe gjoja identifikohen si te krishtere!!
te pakten 24 orshin e festes se krishtelindjeve pastrojeni gojen nga banalitetet ekstreme me qellim qe te respektoni vehten dhe fene tuaj!!
Krijoni Kontakt