Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 106
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    UNE MENDOJ SE
    eshte zgjedhja e secilit te besoj ose jo!!
    eshte zgjedhje e secilit se ne cilen fe te besoj!
    eshte zgjedhje e secilit ne se deshiron te uroje apo te vizitoj tek nje i fese tjeter!!
    eshte zgjedhje e secilit nese deshiron te marre apo jo sende dhurata apo ushqime nga nje besimtar i fese tjeter!!

une i perkas besimit mysliman,uroj festat e besimeve te tjera,mbase bej dhe vizita po pata mundesi pamvarsisht se cilit besim i perkasin dhe sa i vertete mund te jete feja apo besimi i tyre!
    asnjeri nuk jemi perfekt per te percaktuar se cili besim eshte me i miri,pamvarsisht se une mendoj qe besimi im islami eshte me i miri,por kjo nuk dote thote qe te mos uroj apo mos te bej vizita tek besimtaret e feve te tjera!!

me duket shume shqetsuese fakti se disa antare qe hiqen si te krishtere qe realisht nuk kan asgje te perbashket me krishterimin,pikerisht naten dhe diten e krishtelindjeve nxjerrin vrere nga goja e tyre duke banalizuar debatin, urimet, dhe bukurine e festes se tyre,njehkosisht njerez te tille te pa moral dhe te pa fe mund te thoja nuk bejne asgje tjeter vetem se flligjin vehten e tyre personalisht dhe zbehin imazhin e fese tyre qe gjoja identifikohen si te krishtere!!

te pakten 24 orshin e festes se krishtelindjeve pastrojeni gojen nga banalitetet ekstreme me qellim qe te respektoni vehten dhe fene tuaj!!
    muslimani e ka zemren e paster , edhe nuk bon te festohen festat meta se jan te papranuara , nese esheh ty hi ne xhehnem duhesh ta ndalish e jo ta shtysh edhe ma thell , duhesh teju tregojsh te drjten se jan ne rug te gabuar e jo te festosh edhe ti rugen e gabuar , kjo nuk don me than se ne i urejm ata sipopull ne te gjith jem shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o pejani me thuj vlla pse sben te festohen festat?????????????
    pse une i perkas ferrit sepse kam festu me njerez te fese krishtere
    mos leni nam se na e njorret bojen
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    o pejani me thuj vlla pse sben te festohen festat?????????????
    pse une i perkas ferrit sepse kam festu me njerez te fese krishtere
    mos leni nam se na e njorret bojen
    feja islame ka ligje ajo fe asht e pranume per ne akupton , jan ne rrug te gabuar , e nese asht ne rug te gabuar , nuk ban mithan mir e ke e lere edhe me ta te festosh. ne kem drejt per festa tona te ju dergojm p.sh. mish kurbani ose diq tjeter ti ftojm , e ta respektojm kojshin si masmiri , ejo mi than e ke mir se edhe ne denohem pse i kem rejt sjukem tregu rugen e drejt.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    muslimani e ka zemren e paster , edhe nuk bon te festohen festat meta se jan te papranuara , nese esheh ty hi ne xhehnem duhesh ta ndalish e jo ta shtysh edhe ma thell , duhesh teju tregojsh te drjten se jan ne rug te gabuar e jo te festosh edhe ti rugen e gabuar , kjo nuk don me than se ne i urejm ata sipopull ne te gjith jem shqiptar.
    po pikerisht nga qe jemi shqiptar dhe aq me teper kur te ndan vetem nje rruge nga banesa e tija,rritur, luajtur, shkolluar dhe punuar se bashku me detyrojne mua qe te e respektoj duke i uruar festen e krishtlindjes!ne te kundert i bie qe te jeme njeri i pa vlera!!ky eshte mendimi im!!
    besimi i tjetrit i mire apo i gabuar qofte ai nuk ndikon aspak ne qendrimet e mia religjoze!!me respekton thjesht e respektoj dhe kaq!!

nuk harroj kur isha femij dhe femijet e te krishtervet kan ecur 1 ore rruge ne kembe per bajram per te mbledhur sheqerka,oh sa me kishte qefi!!!
    edhe femijet mysliman dilnin per pashke duke marre veze te ngjyrosura!!!
    femijet jan femij dhe duhet te gezojne pamvarsisht ekstremizmave te disavet!!

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    po pikerisht nga qe jemi shqiptar dhe aq me teper kur te ndan vetem nje rruge nga banesa e tija,rritur, luajtur, shkolluar dhe punuar se bashku me detyrojne mua qe te e respektoj duke i uruar festen e krishtlindjes!ne te kundert i bie qe te jeme njeri i pa vlera!!ky eshte mendimi im!!
    besimi i tjetrit i mire apo i gabuar qofte ai nuk ndikon aspak ne qendrimet e mia religjoze!!me respekton thjesht e respektoj dhe kaq!!

nuk harroj kur isha femij dhe femijet e te krishtervet kan ecur 1 ore rruge ne kembe per bajram per te mbledhur sheqerka,oh sa me kishte qefi!!!
    VALLAHI lete vin te ne kur te dojn sikur ne shpi te vet , kjo nuk don me than qe nuk i dojm sikur persona ose i urejm, ne nuk e dojm vetem te padrejten , ne denohem te ALLAHU nese edim dhe nuk ju tregom, Allahu asht i drejt dhe e do te drejten,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

ke fol shume qarte dhe bukur
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    A duhet a sduhet ti urojm festen Krishtereve, kete tregone me fakte, me fetwa te dijetareve e jo me fjal te juaja, pa pasur qellim tju poshteroj ose diqka e till, mirpo mendoj se ju nuk jeni njerzit e duhur te jepni fetwa se qfar duhet te bejm, apo si duhet te jet Islami.

Keni uruar, apo edhe disa paskan festuar bashk me ta, ajo eshte pun e juaja dhe krejt per veti e kini. Ne e patem per detyr tju terhjekim verejtjen se cili eshte gjykimi i Islamit ne lidhje me kete e pastaj ju veproni si te doni. Ne fund do gjykohemi secili per veprat tona.

Kaq

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    VALLAHI lete vin te ne kur te dojn sikur ne shpi te vet , kjo nuk don me than qe nuk i dojm sikur persona ose i urejm, ne nuk e dojm vetem te padrejten , ne denohem te ALLAHU nese edim dhe nuk ju tregom, Allahu asht i drejt dhe e do te drejten,
    une thjesht si mysliman qe quaj vehten mendoj se:duke respektuar tjetrin dhe besimin e tija,respektoj vehten dhe besimin tim!!!
    ritheksoj dhe nje here se;asnje person dhe asnje fe cfardo qofte ajo nuk ndikojne ne qendrimin tim religjioz!!!jam mysliman dhe jam krenar per kete,por kjo nuk do te thote qe te mos respektoj njerzit apo fete e tjera perkundrazi!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    A duhet a sduhet ti urojm festen Krishtereve, kete tregone me fakte, me fetwa te dijetareve e jo me fjal te juaja, pa pasur qellim tju poshteroj ose diqka e till, mirpo mendoj se ju nuk jeni njerzit e duhur te jepni fetwa se qfar duhet te bejm, apo si duhet te jet Islami.

Keni uruar, apo edhe disa paskan festuar bashk me ta, ajo eshte pun e juaja dhe krejt per veti e kini. Ne e patem per detyr tju terhjekim verejtjen se cili eshte gjykimi i Islamit ne lidhje me kete e pastaj ju veproni si te doni. Ne fund do gjykohemi secili per veprat tona.

Kaq
    e pse une qe festova apo urova do denohem ne djall kurse ai tjetri qe ve bomben diku ai do perfundoje ne parajse
    turp se ca flisni e mendoni
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    gjithkush vendos pe veti, mendon se ban mir po nuk bon mir dhe nuk e din. hajr inshalla

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •