Flori, night-man, flm per fotot , met vertet projekt i madh , shpresojm dot perfundon ne kohen e caktuar ose me heret, i nevoiten Shqiperis rrug.
Foto te shkelqyeshme.
Flori, night-man, flm per fotot , met vertet projekt i madh , shpresojm dot perfundon ne kohen e caktuar ose me heret, i nevoiten Shqiperis rrug.
Foto te shkelqyeshme.
Ky ishte tuneli, shpresoj te shikoj rrugen e vertete ne poste te tjere.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Te falenderoj per fotot Flori, me te vertet paskan ber nje punim te papam.
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Disa foto qe po punojn ne rrugen e Kukesit.
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Puna nga Rresheni ne Kalimash vazhdon shume intensive dhe ka filluar te asfaltohet, po nuk dua te zgjatem me hollesira ne kete teme pasi nuk eshte vendi i pershtatshem per ta diskutuar. Keto jane disa fotografi qe kam marre ne afersi te Rreshenit. Per mungese te theksuar kohe, nuk kam patur mundesi te bej te tjera.
![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Ty t'lumtë por s'na tregove se a mund të qarkullohet me vetura private së paku në ato pjesë ku kanë përfunduar punimet?
Sa mire qe i keni sjelle keto foto, jo vetem per te plotesuar nje kuriozitet te momentit per perfundimin e kesaj autostrade, por ato fitojne edhe nje rendesi tjeter, vleren dokumentuese qe do te kene keto foto ne te ardhmen![]()
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Krijoni Kontakt