Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    F_I, i imi vajti 3 vjet. E kam VAYO. Ama ka filluar te renkoje. Dmth nga momenti qe e ndez, derisa kam mundesi te hap internetin do rreth 30 min.

Lioness, per mendimin tim, hiqi ca menjane e mer nje tjeter qe mos vuash kaq shume, se eshte stres me vete dhe ngadalesia e PC. Psh une duhet ti kem thy nja 2 PC kur punoja ne nje netcafe vetem se ishin te ngadalte

Po deshe, mund te kontribuojme dhe ne anetaret per nje pc te ri per ty, se ja vlen per ty. Do kishe dhe nje kujtim te bukur nga forumi
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    F_I, i imi vajti 3 vjet. E kam VAYO. Ama ka filluar te renkoje. Dmth nga momenti qe e ndez, derisa kam mundesi te hap internetin do rreth 30 min.
    Sugga mos i bi ne qafe kot VAIO-s. I ke be ndonjehere mirembajtje... defrag...pastrim te regjistrit, te temp files, spyware...??? Optimizim te services, startup etj ?
    Mos u mundo ti vesh programet me te fundit. Puno me ato te kohes.
    Edhe i imi i ka kaluar tre vjet po vazhdon punon si diten qe e kam ble.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Sugga mos i bi ne qafe kot VAIO-s. I ke be ndonjehere mirembajtje... defrag...pastrim te regjistrit, te temp files, spyware...??? Optimizim te services, startup etj ?
    Mos u mundo ti vesh programet me te fundit. Puno me ato te kohes.
    Edhe i imi i ka kaluar tre vjet po vazhdon punon si diten qe e kam ble.
    Une vetem VAYO kam blere, dhe s'e hedh kurre poshte si firme. Por nga keto "pune shtepie" s'kam bere . Pak se dembele, lol, por s'ia them. Do t'ia jap ndonjerit qe merr vesh e t'i hyje me themeli kesaj pune .

PS: Madaber, Gezuar Festat .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •