Google, Hotmail. ForumiShqiptar, Yahoo mail, ne kohe te fundit kosovathanksyou.com
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Me duket se pyetja ka qene tjeter dhe eshte nderruar ose kam qene un ne gjendje te dehur, po 70 % pyetja ka qene ke faqe vizitoni te paren kur hynin ne internet explorer...
Nejse per tju pergjigj ksaj pyetjes se dyte.
Fillimisht vizitoj shtypin shqiptar dhe rumun.
gazeta-shqip.com
albania-sport.com
libertatea.ro
sport.ro
gsp.ro
calciomercato.it
Pastaj saitet e maileve .
yahoomail.com
hotmail.com
Pastaj site per qejf si p.sh
hi5.com
forumishqiptar.com
e te tjera varet sipas momentit dhe puneve qe kam.
Hajt shnet.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Forumi Shqiptar, Forumin e Top Channel, Forumin e Vote Nation, Forumin Studentor (jam i apasionuar mbas forumeve), pastaj You Tube, MySpace, Yahoo, Hotmail, dhe disa faqe lajmesh e informacionesh te ndryshme.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Faqja fillestare ne Firefox.... Google
Pyetje: Ka rob qe mos ti fus kembet te pakten nje here ne dite ne google?
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
haha,e di,e kam parasysh, ,po disa e ekazgjerojne me te ndejturit online,e di qe te behet ves,se e kam provuar vete ate,ku nje periudhe kohe isha bere si i semure rrija me ore te te tera online,deri sa thashe:''hey po me realitetin c'behet plako?lol'' dhe qe atehere mundohem t'i ballancoje te dyja,por gjithmone duke i kushtuar rendesi me sh realitetit
p.s Zgjidhja e vetme e problemit tend me virtualitetin,jam une![]()
j/k
Kalo mire
Without deviation from the norm, progress is not possible
Google,motori me i mire i kerkimt.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Me se shumti e vizitoj keto web faqe : WWW.Albashare.Net , WWW.Albasong.Com , WWW.Poroj.Com ...
... sTranger in Paradise
Un cdo dite vizitoj google-n perckak me ndihmon shum per cdo gje dhe nese kam nevoj te kerkoj dicka kerkoj ne google dhe me ndihmon jashtzakonisht shum flm per google.!
Mendo!
Krijoni Kontakt