Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 103
    i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Glamorous Lexo Postimin
    Edhe femrat sakrifikojne shume shume per qene me nje mashkull, qe nga marredheniet me prinderit, qe duhet te genjejne qe te dalin me te dashurin, te gjejne pretekste, e justifikime... e deri tek shoqeria, sepse duke dale me partnerin e tyre sdo kene me aq kohe per shoqerine... shpesh here edhe shkollen, qe te rrijne pak me gjate me te dashurin...

mashkulli eshte me i lire ne cdo aspekt, mashkulli eshte me i pavarur sesa femra...
    mendo 10gjera qe sakrifikon e dashura jote per te qene me ty, e 10gjera qe sakrifikon ti per te qene me ate; veji ne peshore, e shih nga anon per me shume
    Po flasim per nje njeri tamam e, e jo per nje aventurier/e, por per dike qe ndjen per partnerin/en

Glamoruos, femrat kan shum kompjekse, kan shum intriga, kan shum pabesi, nuk sakrifikoje asgje ne krahasim me ne meshkujt, ato presin cdo gje qe ne djemt te jemi nismetare, te jemi protagonist ne cdo gje, te marrm hapin e pare te dytin e gjer tek hapi i fundit, ju jeni te ndrojtura nga vetvetja, edhe nje perso qe ka frk veten cdo here do zhgenjej veten dhe te tjeret rreth e rreth vetes.

une si mashkul e jetoj jeten te plot, ne cdo rast di te gjej te miren edhe pse nga nje her per te arrit teke e mira vuan shum nga e keqja.

Edhe tashi, ti qe thuan femrat jan me romantike, a mos je rrezu keq ne dashuri me naj mashkull, edhe tashi po kerkon goce? . me doket po.

Edhe per sakrificat nuk ndaj te njetin kendveshtrim me ty, nuk shofen gjonat ashtu sic thu ti, jo po ne gocat lejme detyrat pa bo se jemi me te dashurin, ju vajzat nuk hani mengjesin per te dal me te dashruit tuaj, sakrifica quhen ato qe e meshkujt bojm, sakrifica me shirt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 23-12-2007 më 14:02

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    Pershendetje te nderuara forumiste dhe te nderuar forumista.
    Me anen e kesaj teme dua te bej nje pyetje per te gjith ju qe do e lexoni.

Cila mendoni qe eshte arsyeja qe vajzat jan shum er me romantike se meshkujt?

(pergjigjen time do e merni pak me vone)

ju pershendes e po mirpres pergjigjet tuaja

Nga e nxorre kete konkluzion!? Nese une do te thoja te kunderten e kesaj qe thoni ju, atehere ke duhet te besojme.?

Dito.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Nga e nxorre kete konkluzion!? Nese une do te thoja te kunderten e kesaj qe thoni ju, atehere ke duhet te besojme.?

Dito.
    hm
    po un kam fakte
    ti ke?
    s'ke.
    Kshu qe mua do besojne.Pse te vjen inat ty?Po te ishe romantik nuk do flisje kshu
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Qekur filloj te kuptonte qe fjalet "dhi" e "laraske",nuk hynin te romantizmi!

Respekte angel_j
    Weee ja kush flet per romantizem, po ju gocat sic i thash edhe njones mrom, shum nga ju ngaterroni reumatizmmin e romantizem re

Dhi e laraske hyjne fare thjesht ne romatizem, puna eshte se ca bon me kto dyja ti, pranej

Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Meqe tema eshte shume serioze,une mendoj se femrat vertet jane me romantike derisa nuk futet ne mes e ardhmja e perbashket...Aty pastaj siguria ekonomike luan rolin e saj ne uljen e romanticizmit te femres....
    po paraja nuk eshte gjithcka more.
    Ka gjera te tjera qe nuk blien me para.
    Ja te them un ty.
    Sa kushton per ty nje buzeqeshje nga ajo qe ti ke ne zemer?
    Nuk mund te pergjigjesh se parat jan te pa vlefshme ne kete mes.

Ciao

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Sa romantizëm i bukur kur i thua personit të zemrës dhi.

Përmbajuni temës!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Sa romantizëm i bukur kur i thua personit të zemrës dhi.

!
    do plotesoj e un kete qe the ty clay
    Po,ky nuk esht romantizem.
    ne kete mes mendoj se ka te beje niveli shkollor.
    se nje njeri i kulturuar nuk do mundet te thot kete fjal tek nje femer e akoma me shum tek njeriu i zemres.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    po paraja nuk eshte gjithcka more.
    Ka gjera te tjera qe nuk blien me para.
    Ja te them un ty.
    Sa kushton per ty nje buzeqeshje nga ajo qe ti ke ne zemer?
    Nuk mund te pergjigjesh se parat jan te pa vlefshme ne kete mes.

Ciao
    Jo me keqkuptove e dashur... vjen nje moment qe eshte natyror kur shihet e ardhmja me syte e reales e jo me te dashurise se verber e ne ate moment eshte natyrore po ashtu kerkesa (shpesh e pandergjegjshme) e femres per nje jete te mire....Askush psh nuk do te bjere shume nga mireqenia e vet,me te cilen ehte mesuar...
    Mua me duket mese normale qe numri i meshkujve te pasur qe marrin femra te varfera eshte shume me i madh se numri i femrave te pasura qe lidhen me meshkuj te varfer....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Besoj se erdhi dhe rradha ime te pergjigjem
    pasi i lexova te gjith apostimet (ca ishin jasht teme po ska gje se s'ka lezet te jen te pergjitjen te gjith ke tema 100%) po jam e un pergjigjen time.

Zoti e ka krijuar femren me te ndjeshme nga ana shpirterore.I shikon gjerat me me mallengjim e me ate embelsine qe vet natyra i ka dhuruar.
    I pelqen qe te ekzistojne princa, ne sjellje e jo ne leka sic mendoni ju djemte.
    Nje femer piqet me shpejt se nje mashkull nga mante se mashkulli sado sado kalama mbetet e piqen me vonese.Ca gjera qe femrat i marin shum seriozisht e bejne enderra per to djemte i marin si lojra per te kaluar kohen.

Ja ku ndryshojme.(jemi shum me te larta nga djemte sepse dime t'i duam te tjeret pa hile)

nejse,kaq per tani

thnx

Ne kete postim shoh nje arsyetim teper te manget, thua qe zoti krijoi femren me te ndjeshme etc....., c'lidhje ka kjo me romantiken...... sepse dihet qe romantiket me te medhenj te koherave jane meshkuj dhe jo femra, referoju historise.

Thua i pelqejne te egzistojne Princer ! Kush te ka ngulitur ne mendje qe meshkujt nuk kerkojne princesha apo gjera te bukura e te ndjeshme?

Me poshte kalon ne fyerje duke konsideruar meshkujt femije edhe ne moshe te pjekur! kjo eshte disi per t'u cuditur per vete faktin sepse meshkujt jane realizuesit e endrave femerore.

Ne fund e ke vulosur duke treguar feminizmin ekstrem personal, per te cilin une nuk po bej asnje koment pasi kjo nuk ndryshon asgje tek bindja juaj mbi meshkujt.

Mendimi im personal;

Te dyja gjinite jane gjysma e njeri tjetrit dhe romantika eshte arma shkaterruese e cila i ben te dy ne nje te plote. Jo pa shkak thashe arme shkaterruese per Romantiken pasi dihet perfundimi i romantikeve, vete romantika eshte nje muzike e cila te shurdhon veshet ne nje gjatesi kohore teper te gjate, mbase te cojne dhe ne delir per budallallek. Nejse une kaq kisha PER rOMANCEN PA DASHUR TE VE ETIKETA MBI GJINITE.

Dito.

Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Ne kete postim shoh nje arsyetim teper te manget, thua qe zoti krijoi femren me te ndjeshme etc....., c'lidhje ka kjo me romantiken...... sepse dihet qe romantiket me te medhenj te koherave jane meshkuj dhe jo femra, referoju historise.

Thua i pelqejne te egzistojne Princer ! Kush te ka ngulitur ne mendje qe meshkujt nuk kerkojne princesha apo gjera te bukura e te ndjeshme?

Me poshte kalon ne fyerje duke konsideruar meshkujt femije edhe ne moshe te pjekur! kjo eshte disi per t'u cuditur per vete faktin sepse meshkujt jane realizuesit e endrave femerore.

Ne fund e ke vulosur duke treguar feminizmin ekstrem personal, per te cilin une nuk po bej asnje koment pasi kjo nuk ndryshon asgje tek bindja juaj mbi meshkujt.

Mendimi im personal;

Te dyja gjinite jane gjysma e njeri tjetrit dhe romantika eshte arma shkaterruese e cila i ben te dy ne nje te plote. Jo pa shkak thashe arme shkaterruese per Romantiken pasi dihet perfundimi i romantikeve, vete romantika eshte nje muzike e cila te shurdhon veshet ne nje gjatesi kohore teper te gjate, mbase te cojne dhe ne delir per budallallek. Nejse une kaq kisha PER rOMANCEN PA DASHUR TE VE ETIKETA MBI GJINITE.

Dito.

mir thua ti
    po je i vetmi qe i thua keto.Ke degjuar ndonje m tjeter t'i thote keto?
    se un jo akoma.
    Duke u bazuar nga jeta e perditshme,nga historit e shoqeve qe me thone etj. e hapa kete teme

pershendetje

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Një delegacion parlamentar i Kosovës po qëndron në Turqi
    Nga Drini_i_Zi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 09:01
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-11-2006, 21:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •