Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 103
    i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Glamorous Lexo Postimin
    Po kur arrini ta beni per vete nje femer, cfare beni me pas??? Ju iken fantazia dhe romanticiteti???
    Po kur i eksploroni ato horizontet e reja ca beni??? Thjesht me pas ndryshoni?

Femra eshte romatike, sepse femra mundohet ne cdo moment te jete sa me e realizuar, sa me e kompletuar, sa me e embel, ne menyre qe ate qe do ta ket gjithnje te vetin...
    Mundohet te plotesoje cdo boshllek, cdo detaj dhe cdo gje te shemtuar, qe ate qe do ta beje gjithmon te ndjehet i plotesuar dhe i realizuar, qe te kete ato cfare kerkon prane vetes, e jo ti gjeje ne vend tjeter...
    Mundohet qe te zbukuroje gjithcka me finesen dhe ndjenjen e saj, qe gjerat te jene gjithmon te bukura e roze ne ate lidhje...
    Mundohet te beje vepra, edhe kundra qejfit te saj, qe te mbetet ne zemren, dhe ne mendjen e atij qe do, qe te jete unike.

Femrat mundohen te jene gjithmon romantike, perfekte dhe epshndjellese per partnerin, ndersa djemte romanticitetin e kane te shterueshem (jo te perhershem) pasi jane me te ftohte (te ngurte) ne karakter, jane me kompakt...

Sic e thashene meshkujt sakrofikojme shum per te qene me nje femer, sakrifikojme dhe jemi te lumtur qe e bejme nje gje te tille, ka ca femra por jo te gjitha qe jane sikur xhaketat e ngushta qe ne meshkujt veshim ka i her edhe qe ste lojne me leviz apo me marr frym....shumica e ne djemve jan pa komplekse, shumica jone kerkojme nga nje femer gjithcka por jemi te gatshem te japim gjithcka, kurse disa prej jush jeni te gatshme te merrni gjithshka dhe te ktheni shum pak, ne ndjame te mire e te keqe me ju, kurse disa prej jush ndani te keqen me ne edhe te miren me tjere.

Them perseri, qe ka lloj lloj femrash e lloj llojmashkujsh, une nuk mund te them prerazi qe meshkujt jan me romantik se femrat, varet se cfar tipi je dhe se si i perjeto gjerat.

Mbreme isha me nje shoqe, kishte organizuar nje nate qe sdi cte them... gje me romantike skisha pare ndonjeher.
    Fantastike.

E terheq mbrapc fjalen qe kam then se femrat sjan romantike

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    Sic e thashene meshkujt sakrofikojme shum per te qene me nje femer, sakrifikojme dhe jemi te lumtur qe e bejme nje gje te tille, ka ca femra por jo te gjitha qe jane sikur xhaketat e ngushta qe ne meshkujt veshim ka i her edhe qe ste lojne me leviz apo me marr frym....shumica e ne djemve jan pa komplekse, shumica jone kerkojme nga nje femer gjithcka por jemi te gatshem te japim gjithcka, kurse disa prej jush jeni te gatshme te merrni gjithshka dhe te ktheni shum pak, ne ndjame te mire e te keqe me ju, kurse disa prej jush ndani te keqen me ne edhe te miren me tjere.

Them perseri, qe ka lloj lloj femrash e lloj llojmashkujsh, une nuk mund te them prerazi qe meshkujt jan me romantik se femrat, varet se cfar tipi je dhe se si i perjeto gjerat.
    Edhe femrat sakrifikojne shume shume per qene me nje mashkull, qe nga marredheniet me prinderit, qe duhet te genjejne qe te dalin me te dashurin, te gjejne pretekste, e justifikime... e deri tek shoqeria, sepse duke dale me partnerin e tyre sdo kene me aq kohe per shoqerine... shpesh here edhe shkollen, qe te rrijne pak me gjate me te dashurin...

mashkulli eshte me i lire ne cdo aspekt, mashkulli eshte me i pavarur sesa femra...
    mendo 10gjera qe sakrifikon e dashura jote per te qene me ty, e 10gjera qe sakrifikon ti per te qene me ate; veji ne peshore, e shih nga anon per me shume
    Po flasim per nje njeri tamam e, e jo per nje aventurier/e, por per dike qe ndjen per partnerin/en
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Po mire mo kush i vesh dhe i rrine me bukur nje pale red stilleto, te kombinuara me nje balconet po te kuqe te koleksionit "Very Sexy" nga Victoria's Secret ... kush tjeter vec vajzave .... kesaj i thon te jesh romantike

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Keto dhite e laraskat tona romantike,qekur kshu
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Keto dhite e laraskat tona romantike,qekur kshu
    Qe kur mashkulli shqiptar vendosi te "civilizohet"

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Ja grifsha,fajin cunave ja vuri me vrap...po pse mi dreq ne e kemi fajin qe ju pelqejne te fortet juve ne sa ju jemi pershtatur ....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Qekur filloj te kuptonte qe fjalet "dhi" e "laraske",nuk hynin te romantizmi!

Respekte angel_j
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ja grifsha,fajin cunave ja vuri me vrap...po pse mi dreq ne e kemi fajin qe ju pelqejne te fortet juve ne sa ju jemi pershtatur ....

E shef akoma nuk keni arritur ku jemi ne ... thjesht jeni munduar te "pershtateni"
    looool ca kupton ti me "te fortet" ketu?!

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    E mire de e mora vesh qe fjala alternative nuk lejohet se ja me vrap moterzimi femeror u hodh ne sulm po ju bindem ....

Ne do ju pershtatemi cdo bejme,sna pelqejne te huajat se e dredhin shume belin per shijet tona

P.S te fortet mi,si nuk i njihke ti...e ke pare portokalline 'Pilivesa dhe Pilivesi' ....

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Një delegacion parlamentar i Kosovës po qëndron në Turqi
    Nga Drini_i_Zi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 09:01
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-11-2006, 21:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •