Na mi napo mire kur ben gol Juventus merr ndonje kiss ti per trofe, po kur ha gol juventusi plasim shpullat aty. LooL
(shaka)
Te parit e nje ndeshje se bashku eshte romantike hihihih sepse je me te uleret bertet fundja per kete jane ndeshjet , pastaj nga darka shifni nje filem "love story" dhe filloni te qani te dy ti mbaj ate ai te mbaje ty. Kuptove ? lool
KIthhhhh honey .
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Besoj se erdhi dhe rradha ime te pergjigjem
pasi i lexova te gjith apostimet (ca ishin jasht teme po ska gje se s'ka lezet te jen te pergjitjen te gjith ke tema 100%) po jam e un pergjigjen time.
Zoti e ka krijuar femren me te ndjeshme nga ana shpirterore.I shikon gjerat me me mallengjim e me ate embelsine qe vet natyra i ka dhuruar.
I pelqen qe te ekzistojne princa, ne sjellje e jo ne leka sic mendoni ju djemte.
Nje femer piqet me shpejt se nje mashkull nga mante se mashkulli sado sado kalama mbetet e piqen me vonese.Ca gjera qe femrat i marin shum seriozisht e bejne enderra per to djemte i marin si lojra per te kaluar kohen.
Ja ku ndryshojme.(jemi shum me te larta nga djemte sepse dime t'i duam te tjeret pa hile)
nejse,kaq per tani
thnx![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga theodora* : 22-12-2007 më 14:20
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
E kush ju ka rrejt ju se jan femrat mo romantike ?
Femrat mund ta dun mo shum romanticizmin...po jo se jan mo romantike.
Ato serenatat femrat i knojshin e? ( rast banal ky )
Spercakto dot cili sex osht mo romantik.Percakto njerezit![]()
Te them te drejten, ne keto qe the ti jam dakort me te gjitha, por nuk me duket qe behet fjale per romanticitet. Keto jane thjeshte karakteristika qe i perkasin femres. Jam shume dakort me ty qe femrat jane me objektive edhe realiste mbi ate qe kane perpara syve, se sa meshkujt. Shpesh here madje femra per vete qenien e saj qe i duket vetja si princeshe (sepse edhe une jam e mendimit qe cdo femer ne veten e vet eshte princesh) iluzionon ca si teper.
Sic e thash me siper femra ne kete rast eshte egoiste: ti thua i pelqen qe te ekzistojne princa: kjo tregon qe i pelqen per veten, por jo se po ben nje veper romantike per njeriun qe do...
Nuk e di, ndoshta jam une qe nuk kam kuptuar temen, por romanticizmi jepet vetem me vepra momentane e ne raste te caktuara (shpesh apo rralle pastaj varet nga njeriu).
theodora pse e ben fakt te kryer ti qe qenkan femrat me romantike se meshkujt ???
me sa kam pare une me shume romantik jane meshkujt !!! shumicen e rasteve djemte marrin iniciativen per nje darke nen driten e qirinjve !!! meshkujt jane ata qe shumicen e rasteve organizojne udhetime romantike !!! po flas per ata meshkuj te dashuruar jo per ata qe qe nuk ia ndien !!! nejse ty te falet se je feministe e terbuar!!!
edhe femrat dine te jene romantike !!!
![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Nganjehere meshkujt dijne te jene shume romantik ammmm
dhe nganjehere harrojne krejte hhaha
ne pergjtihesi mendoj qe edhe meshkujt jane romantik.
Por edhe femrat nuk eshte mire te enderrojne shume. haha
Keshtu qe te dyte krijojne ate situaten romantike . Mendoj qe nuk eshte romantizmi i theksuar vetem te femra edhe te meshkujt shume ,.... varet.
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Krijoni Kontakt