[QUOTE=angel_ j;1781715]Ashtu bravo djale i mbare ... portokalline e kam pare, po piliveses ja heq petllen ai lloj i forti ... jo tjerave, se sot ka zbrit pilivesi ne X5, e pilivesa ka hip ne Hummer lol /QUOTE]
she she,pilivesat paskan filluar te kerkojne madhesine tanideri dje thonin ska problem
![]()
Sidoqofte me romantike se bariu dhe barilesha qe bridhnin pyjeve bashke nuk ka hihi
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Po nuk diskutohet mi goc, po nuk varet romantizmi ne gjini, eshte thjesht shpirti qe eshte brenda nesh, dhe fortesia e ndjenjes qe kemi per personin ne krahe, qe na ben te kthjeme veten tone "inside-out", ashtu sikur kthejme nje bluze.
Upgrade mer Hyj se shum prapa ke ngelshe she,pilivesat paskan filluar te kerkojne madhesine tani deri dje thonin ska problem![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 23-12-2007 më 11:26
Mëso ti drejtohesh anëtarëve!
ClaY_MorE
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 23-12-2007 më 13:49
Meqe tema eshte shume serioze,une mendoj se femrat vertet jane me romantike derisa nuk futet ne mes e ardhmja e perbashket...Aty pastaj siguria ekonomike luan rolin e saj ne uljen e romanticizmit te femres...
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 23-12-2007 më 14:09
Hyllni - kaptove shekuj te tere t'i gjesh rrenjet, po s'arrite ta shpjegoje pse femrat jane me budallaqe...i mean romantike (sot).
lol
ne nje kendveshtrim allasoj,duke pare pse lindi romanticzmi,pra si plotesim apo loje e fisnikut,ne kohe paqeje(kujtojme edhe Don Zhuanin e mesjetes) mund te themi se sot femrat duke mohuar kategorikisht cdo lloj lufte te drejte e te padrejte qofte,plotesohen me romanticizmin,kurse meshkujt (nese e vure re ne luften ne irak,per tre jave kudo degjoje vetem debate mbi luften) kompesohen ndonjehere me luften....Lufta e vazhdueshme e popullit tone mendoj se e ka ndaluar mashkullin te tregohet shume romantik e kjo tregohet edhe ne poezine popullore,qe ka shume pak kenge dashurie....
Krijoni Kontakt