Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e NEOLK
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Vendndodhja
    vlore
    Postime
    331

Ndihmė mbi Inverterin

Disponoj nje inverter APC . ( SUA 750 XLI ).
    .Per kete inverter per te zgjatur kohen e punes ne mungese te dritave rekomandohet bateri ( Firma APC rekomandon baterine SU24XLBP DHE UXBP24). bleva baterin SU24XLBP Dhe bera montimin e baterise perkatese ne vendin e rekomanduar . VURA INVERTERIN NE PUNE SI ZAKONISHT PER TE BERE CIKLIN 24 ORE BATERIA . Konkludova qe bateria e re nuk ish karikuar . Bateria eshte e shoqeruar me nje disket , pra kuptoj qe karikimi behet nepermjet nje programi me pc . Por une dua qe inverterin ta perdor per televizorin dhe per dritat kur ikin dritat .
    A KA NDONJE MENYRE PER VENIEN NE PUNE TE INVERTERIT ME BATERIN/T RUNTIME PA NDERMJETESIN E PC.?
    PERSHENDETJE MIQESORE NEOLK

Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Vendndodhja
    vlore
    Postime
    331
    Instalova inverterin dhe progr ext te tije ne nje portabel pc .Bera lidhjen e baterise shtese ,dhe komunikimin e te dhenave me usb , me del shenimi porta nuk pergjigjet . Me sqarojne qe duet komunikim me lidhje serjale . Por kavua serjale nuk korespondojne birrat ne laptop (dy birra me pak). Me duhet te komunikoj me lidhje usb e cila ka nje zgjidhje por une nuk e kuptoj . Zgjidhja me jepet me poshte nga forumi i APC .

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    E para bateria duhet te jete e voltazhit te caktuar ,sepse ka inverter me 12volt ,por ka dhe me 24volt.Une do te rekomandoja perpara se ta instalosh baterine me invertrin ,beji baterise nje regjim ngarkimi vecmas ,pra jo me inverter.Pasi ta kesh ngarkuar mund ta instalosh bashke me invertin.Ta them kete pasi baterite qe tregetohen jane te pa karikuara dhe ne momentin e pare thithin rryma mjaft te medha nga inverteri gje qe sjell pasoja si djegie sigurese etj Karikimin e baterise mund ta besh ne serviset e elektroauteve pasi ata kane dhe nje aparat qe mat tensionin dhe amperoret e baterise
    .Ps nje keshille ,kur te instalosh invertrin ki kujdes te llogarisesh ngarkesen qe do ti japesh e cila duhet te jete rreth 75 perqind e fuqise te treguar ne targe.
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Vendndodhja
    vlore
    Postime
    331

Foto e inverterit dhe baterise

Firma Amerikane APC eshte prodhuesja me cilesore ne bote per Invertera.
    Aktualisht nuk ka perfaqesi ne Shqiperi , Maqedoni, Kosove .
    MEQENSE KETA INVERTERA JANE NGA ME CILESORET , MENDOVA QE TE PERDORJA KETE MODEL INVERTERI DHE TA SHOQEROJA ME BATERI ORIGJINALE TE KESAJ FIRME . QELLIMI I PERDORIMIT ESHTE PAKSA I RENDOMTE . DUA TI PERDOR PER TE MBAJTE NE PUNE 2-3 LLAMPA EKONOMIKE DHE NJE TELEVIZOR NDERKOH QE NUK KA DRITA NE FAMILJE . (avazi shqiptar i dritave )

KY LLOJE INVERTERI KUR PUNON ME BATERI SHTESE NJE OSE ME TEPER BATERI KERKON KOMPJUTER DHE INTERNET , NE RAST TE KUNDERT BATERIT SHTESE NUK KARIKOHEN. NDOSHTA KJO PROCEDURE ESHTE PER KARIKIMIN QE BEHET PER HERE TE PARE , QE QARKU ELEKTRONIK BEN NJOJTJEN E BATERISE INTELIGJENTE SHTESE .
    PROBLEMI ESHTE SE INTERNET KAM WIRELESS NE PC Portabel. DHE KAVUA SERIALE NUK KOMBINOJNE KUNJAT . ME KAVO USB KA NJE MENYRE POR UNE NUK KAM NJOHURIT E DUHURA PER TA KUPTUAR DHE VENE NE PUNE . KETE MENYRE MA KANE REKOMANDUAR NGA FORUMI I FIRMES APC.

http://forums.isxusergroups.com/thre...messageID=4477
    POR ATY NUK SHPJEGOHET HOLLESISHT HAP PAS HAPI RRUGA QE DUHET NDJEKUR
    NDERKOH DHE UNE NUK KAM NJOHURI TE MJAFTUESHME PER TE KUPTUAR NE GJUHEN ANGLEZE .

ME RESPEKT NEOLK
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga NEOLK : 09-01-2008 mė 19:09

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •