Shume ndeshje e forte. Mendoj se Sevilla ka me shume shanse por do jete shume e forte. Mund te vendoset dhe me penallti.
Shume ndeshje e forte. Mendoj se Sevilla ka me shume shanse por do jete shume e forte. Mund te vendoset dhe me penallti.
Ndeshja me e bukur sonte ishte Kjo Fenerbahçe SK 3 - 2 Sevilla Nje ndeshje me shum emocione R.Carlos u lendua shpresoj qe mos te jet nje Lendim i rend...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Ishte ndeshje e forte dhe shum e bukur.
Mendoj qe Fenrbache nqs ben nje loj te tille e meriton te kaloj kete faze.
Dhe Sevilla beri loj te mrekullushme.
Shum ndesje e bukur meriton noten me te larte nga ndeshjet e sotme.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Fenerbahce Sonte E Kisha Ndeshjen Me Te Sigurte.kapa 750 Euro![]()
Fenerbahçe-Sevilja
Në Turqi, Fenerbahçe ka shansin të hyjë në histori pas fitores 3-2 të arritur ndaj Seviljes. Pavarësisht se janë përballur dy skuadra jo me shumë emër, takimi ka dhuruar spektakël në harkun e 90 minutave. Turqit kanë pasur fjalën e parë, por në krahun tjetër ekipi spanjoll ka shënuar dy gola që mund të rezultojnë decizivë për ndeshjen e kthimit. Mateja Kezhman ngriti në këmbë stadiumin në minutën e 37-të, por një autogol i mbrojtësit Draçena, do të barazonte gjithçka. Fenerbahçe nuk u dorëzua dhe shënoi sërish me anë të Luganos në minutën e 57-të, para se Eskude të barazonte gjithçka për Seviljen. Goli i Semih 3 minuta para fundit, i dha fitoren Fenerbahçes.
Sui generis
Formacioni qe pritet te jet sonte.
![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Qe do fitoje sevillia as nuk e diskutoj, por rendesi ka qe te behen shume gola dhe te jete ndeshje e bukur. Jo per gje, por e kam vene 4-6 gola...
Ekipet turke gjithmone ne fushe te vet luajne me zemer per hir te tifozerise qe kan...jasht shumicen e rasteve kan humbur bindshem.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Eshte nje ndeshje teper e forte dhe e paparashikusheshme. Rezultati i ndeshjes se pare le gjithçka te hapur persa i perket kualifikimit. Mendoj se do kualifikohet ekipi qe do gaboje me pak.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Teknikisht, Fenerbahce nuk do beje histori dhe ne rast kualifikimi. Gallatasaray, sezonin 2000-2001, arriti deri ne cerekfinale te ChL, ku u eliminua nga Reali i Madridit. Per koincidence, dhe para 7 vjetesh ndeshja e pare ne Stamboll perfundoi 3-2 per turqit e Gallatasaray (qe ktheu nje deficit nga 0-2 te pjeses se pare ne 3-2 gjate pjeses se dyte), ne kthim u mund 3-0 nga kampionet e athershem ne fuqi. Turqit e Fenerbahces (turq i thencin se ne 11 e pare ka me teper braziliane se turq) do shpresojne qe koincidenca mos perseritet dhe ne ndeshjen e dyte.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Ketu jane duke u ekzekutuar penalltime qe edhe ndeshja e dyte doli 3:2.
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt