Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
32. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Fenerbahçe S.K

15 46.88%
  • Sevilla FC

17 53.13%
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Dr Rieux Lexo Postimin
    Jo mer mik, spo ja fus hic kot, verifikoji faktet. Gallata e fitoi UEFA-n ne 2000 (sezoni 1999-2000), u kualifiku ne minute te fundit si vendi i trete nga grupi i ChL (me 1-Celsi 2-Hertha, 4-Milan), pastaj eliminoi me rradhe ne UEFA, Borusian e Dortmundit, Majorken, Leeds-in (ne ndeshjen e pare ndodhi ne Stamboll incidenti fatkeq ku u vrane dy tifoze angleze) e ne finale Arsenalin me penallti. Nje vit me vone, Gallata u kualifiku nga grupi i pare me Shturm Grac, Rangers dhe Monaco si vend i dyte. Pastaj prape si vend i dyte nga grupi i dyte me Deportivo, Milan dhe PSG, e ne cerekfinale u skualifiku nga Reali. Ndeshjen me Milanin ne Stamboll e kam pa ne stadium, 2-0 me gola te Haxhit dhe Zhardel ne mos gabohem . Feneri ka thy rekordin (ndermjet ekipeve turke) per me teper pike ne grup ne mos gaboj.

PS: Jo vetem seshte hera e pare qe nje skuader turke kalon grupin e pare, po as e dyta. Gallata e kaloi grupin e pare dhe nje vit me vone, dmth ne sezonin 2001-2002. E dyta ne grupin e pare me Nanten, PSV dhe Lacion, e fundit ne grupin e dyte me Barcelonen, Liverpulin dhe Romen. Pati 5 barazime ne 5 ndeshjet e para (4 here ne avantazh ne dy ndeshje pesoi gol ne minutat shtese) , dhe u mund ne Stamboll nga Barcelona ne ndeshjen e fundit 0-1, kur nje fitore e conte ne vend te dyte. Dhe kete ndeshje e kam pare ne stadium
    Une mbaj mend qe ne ndeshjen Porto-Besiktas komentatori tha se nese BJK do te kualifikohej do te ishte skuadra e pare turke qe kalon grupin... ndoshta ka dashur te thote se BJK do te kalonte per here te pare grupin , pra per here te pare ne historine e klubit. Nejse... tifoz me Gallaten je ti qe i paske pare edhe ndeshjet ne stadium? Nqs po ngushellimet e mija per ndeshjen e fundjaves
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    urime fenerbahces
    JO SEKS PARA MARTESE

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Me erdhi mire per ate portierin e Fenerit, pasi nga ferri e coi ekipin ne parajse .
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    mu bo qejfi qe fitoj feneri po ma shum ma boni qejfin qaj portjeri se dy golat e par i mori si fmi 14 vjec e pastaj me penalti ua solli kualifikimin urime fenerit.........
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Une mbaj mend qe ne ndeshjen Porto-Besiktas komentatori tha se nese BJK do te kualifikohej do te ishte skuadra e pare turke qe kalon grupin... ndoshta ka dashur te thote se BJK do te kalonte per here te pare grupin , pra per here te pare ne historine e klubit. Nejse... tifoz me Gallaten je ti qe i paske pare edhe ndeshjet ne stadium? Nqs po ngushellimet e mija per ndeshjen e fundjaves
    Kam qene tifoz me Gallaten kur isha ne Turqi, ishte dhe koha e arte e GS atehere. Ime spara me kercet shume per futbollin ne pergjithesi, dhe ca me pak akoma per Gallaten. Sic te thashe komentatori ja ka fut kot ne ket rast, mos i beso gjithckaje qe thone komentatoret
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

cool as .... Maska e tani27
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    edinburgh
    Postime
    64
    une si nje shqipetar qe flas turqisht dhe e ndjek ligen turke cdo jave .
    jam tifoz i cmendur i besiktashit dhe urrej fenerin ne kulem them se merituan

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    une i uroj fitoren Fenerbahqes

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Jam ndje teper mire.. kur ka fitu Fenerbahçe mbram.. e kam pa at loj se ka qen shum e fort dhe me pelqen te fitojn njeher Turqit.. e i lumt se e ka myt .. edhe pse 2 gola i dhan fal per Sevillen por ne fund ja dolen .. dhe me vjen teper mire.. e per hater te Fenerbahçe mbram kam pi vodka :P hahah..

Bravo hallall se jam gzu sikur me fitu naj ekip shqiptar.

Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Tamam ndeshje championsi SEVILLIA - FENERBAHCE...Nuk e pashe te gjithe ndeshjen, vetem 30 min shtese. U habita nga fuqia qe kishin lojtaret e te dyja ekipeve pas 90 minutave loje.
    ...Them se fenerbahce e meritoi kete kualifikim.

Hajt shnet
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Urime Fenerbahçes per kualifikimin. E meritoi plotesisht pasi si ne Turqi ashtu dhe ne Spanje tregoi nje loje te bukur, te gjithe lojtaret treguan karakter ne fushe dhe ne ndeshjen e dyte nuk u demoralizuan edhe pas pesimit te dy golave teper te shpejte. Gjithashtu Portieri ka meriten me te madhe te ketij kualfikimi, i cili priti 3 penallti. Qe nga Eleminimi i Milan une do bej tifozllik per Fenerbahçe tani e tutje. Deri kur te mbaroje ky edicion i CH.L, kuptohet, se Milan eshte ekipi i zemres.

Urime!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Kuptimi i shehadetit
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Analize e nje muslimani
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •