Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
87. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Arsenal FC

40 45.98%
  • AC Milan

47 54.02%
Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 272
    i/e regjistruar Maska e titi.iforti 14
    Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    nuk ka finale arsenal-barcelone jo te jeni te sigurte
    finalja eshte real madrid-schalke04
    mos fol bre palidhje mundesh me than per naj tjeter ekip, se ka plot ekipe ma te fort se schalke edhe qe skan marr kurr pjes ne Champion leagu:d ama shalke nuk ka ekip per me arrit ne finale
    nese e kaperrcen porton boll e ka, ma aney sen shkon se i dalin para ujqit
    a Real .M ka ekip te fort edhe per finale
    Ndryshuar për herë të fundit nga titi.iforti 14 : 05-03-2008 më 08:30
    Arsenal champion

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga visari9 Lexo Postimin
    flm milaniste eh me ne fund e pranuat , ku e keni eksperiencen ne ch.l ? a ishin ne fush kaka , pato dhe veterant tjere , Arsenali ju ka treguar se cka është loja e futbollit dhe ja kemi fshehur topin gjatë gjithe ndeshjes , jeni mësuar ju ne seria A duke mposhtur livrnon ne minutat shtes , edhe ne kete ndeshje ju ka ndihmuar referi qfar penalltie ishte kur mbrojtsi i milanos nderhyri ashper ndaj A.Helb-it dhe referi e ndeshkoj Hlebin por nejse ka mundur kete lojë Arsenlai ta fitoj 18 : 0

Arsenal
    O visar , po Pato nuk eshte veteran ore... mos ler nam. A ishte ne fushe Kaka' ? Ishte dhe i mori nja 2-3 here zvarre me vrap lojtaret e Arsenal. E pe kur i la targen Fabregas dhe nje mbrojtesi? Milanin shaje sa te duash , por kur flet per Kaka' e Pato kujdes se jane braziliane
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinë
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    O visar , po Pato nuk eshte veteran ore... mos ler nam. A ishte ne fushe Kaka' ? Ishte dhe i mori nja 2-3 here zvarre me vrap lojtaret e Arsenal. E pe kur i la targen Fabregas dhe nje mbrojtesi? Milanin shaje sa te duash , por kur flet per Kaka' e Pato kujdes se jane braziliane
    nuk me ke kuptuar mire nejse une nuk thash qe është veteran Pata e as Kaka , e shikova qa janë ata mbram ne ndeshje

Arsenal
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Urime Ekipit te Arsenal-it.
    Milani ku humbi ?
    Ska gje se keni vitin tjeter per C.L
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Urime Arsenalit!!!

Fabregas Lojtar klasi edhe jo Pato e kakà.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    ju qe shani milan. po ça kujtoni ju se milan do fitoje ç'do vit? vetem 5 vitet e fundit milan ka fitu sa kan fitu ne gjith historine e tyre: barcelona, inter, juve, manchester etj etj.
    milanistet mund te jene pleq, por pytni ata te rinjte e arsenalit(zero champions league) a do te donin te fitonin ne gjithe karrieren e tyre sa kan fitu pensionistat e milanit ne keto vitet e fundit. do te firmosnin pa medyshje.
    arsenal e meritoi fitoren, jam dakort. por ju tifozet e skuadrve qe permenda me pare, mos u krahasoni me milan se maksimumi i C.L qe keni fitu eshte dy(ka edhe zero, si arsenal) kurse milan ka 7. eshte diference shum e madhe....

FORZA MILAN!!!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anëtarësuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    ju qe shani milan. po ça kujtoni ju se milan do fitoje ç'do vit? vetem 5 vitet e fundit milan ka fitu sa kan fitu ne gjith historine e tyre: barcelona, inter, juve, manchester etj etj.
    milanistet mund te jene pleq, por pytni ata te rinjte e arsenalit(zero champions league) a do te donin te fitonin ne gjithe karrieren e tyre sa kan fitu pensionistat e milanit ne keto vitet e fundit. do te firmosnin pa medyshje.
    arsenal e meritoi fitoren, jam dakort. por ju tifozet e skuadrve qe permenda me pare, mos u krahasoni me milan se maksimumi i C.L qe keni fitu eshte dy(ka edhe zero, si arsenal) kurse milan ka 7. eshte diference shum e madhe....

FORZA MILAN!!!!!

Ky eshte ngushellimi i vetem per ju tash Ajo qe ka qene, dihet. Eshte thene me milona here dhe ajo nuk ndryshohet. Tash se ka Milani 7 Championsa, a duhet ekipet tjera mos te luajne futboll!? Shikoni se objektivi i rradhes eshte shume i veshtire per tu arritur, vendi i kander ne Calcio!
    we will rock you

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Beni_The_Great Lexo Postimin
    Ky eshte ngushellimi i vetem per ju tash Ajo qe ka qene, dihet. Eshte thene me milona here dhe ajo nuk ndryshohet. Tash se ka Milani 7 Championsa, a duhet ekipet tjera mos te luajne futboll!? Shikoni se objektivi i rradhes eshte shume i veshtire per tu arritur, vendi i kander ne Calcio!
    beni, un e kam fjalen per ata qe thone "milan pensionist, milan ekip kot ku e keni eksperiencen" etj. un i bera komplimentet e mia arsenalit se fitoi me merite, por eshte qesharake qe ata qe kan 40 vjet pa e fitu ket kupe, apo ata qe nuk e kan fitu kurre, te thone per nje skuader qe ka fitu gjithe kto kupa ne kto vitet e fundit, "eshte ekip kot". nuk ka ekip qe fiton gjithmone. ç'do tifoz do te donte qe ekipi i tij te bente ate qe ka bere milan ne keto 5 vite

FORZA MILAN!!!

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga visari9 Lexo Postimin
    flm milaniste eh me ne fund e pranuat , ku e keni eksperiencen ne ch.l ? a ishin ne fush kaka , pato dhe veterant tjere , Arsenali ju ka treguar se cka është loja e futbollit dhe ja kemi fshehur topin gjatë gjithe ndeshjes , jeni mësuar ju ne seria A duke mposhtur livrnon ne minutat shtes , edhe ne kete ndeshje ju ka ndihmuar referi qfar penalltie ishte kur mbrojtsi i milanos nderhyri ashper ndaj A.Helb-it dhe referi e ndeshkoj Hlebin por nejse ka mundur kete lojë Arsenlai ta fitoj 18 : 0

Arsenal
    visari9 gjerat thuhen ashtu si jane ne te vertete, s'kishte gje per te pranuar sepse une vete kam thene se Milani luajti dobet dhe e meritoi humbjen per menyren e lojes qe beri dje. Nese vazhdon te luaje serisht ashtu si dje do ta meritoje prape humbjen, duhet te zgjohen dhe te motivohen. Une nuk shoh endrra me sy hapur, e shoh realitetin ashtu si eshte. Sa per eksperiencen ne Champions League e kemi dhe do vazhdojme ta kemi, jemi ende ujqer te vjeter, por perveç eksperiences duhen edhe shume gjera te tjera per te fituar nje ndeshje, duhet shpirti i ekipit dhe motivimi. Dje ne fushe ne kishim vetem eksperiencen dhe asgje tjeter, shpirti i ekipit s'doli fare ne pah dhe motivimi mungoi plotesisht. Te vetmet qe luajten me shpirt nga ekipi i Milanit jane ato qe e bejne gjithmone, i madhi Paolo Maldini dhe Gatuso, te tjeret kot qe ishin ne fushe.
    Sa per ekipin e Arsenalit, ishte i kompletuar, tregoi se kishte ardhur ne Milano per t'u kualifikuar dhe dha ne fushe ate qe i mungoi Milanit, dha spektakel, shpirt dhe arriti ate qe mbolli me lojen e vet, fitoren. Nje bravo e forte shkon per Wenger qe ka ditur te harmonizoje nje ekip me te rinj dhe jam 100% e sigurte se ne vitet e ardhshme do degjohet te flitet shume per keta djelmosha te rinj e pa eksperience qe quhen tani.

Ps. Une prape vazhdoj te mbetem milaniste deri ne vdekje, nje humbje apo nje fitore me teper s'e ndryshon preferencen time dhe gjithmone do them qe Milani kualifikohet, se ç'do te japi milani ne fushe eshte diçka qe do ta shofim te tere, une dhe ju. Nese fitojme do gezojme, nese jo do pranojme gjerat ashtu si vine. Keshtu eshte futbolli dhe çdo loje, jo gjithmone mund te jemi fitues: ka fitore, barazime dhe humbje.
    Respekte e suksese ne Champions
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Urime fitores teje te merituar te Arsenali.Te hidhesh ne fushe me 7-8 lojtare te rin dhe te fitosh 0-2 ne sansiro eshte vertet shume.Te rinjte fituan perballe eksperiences.
    Urime urime

Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Kuptimi i shehadetit
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Analize e nje muslimani
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •