Arsenal do vazhdoj deri ne finale
Arsenal do vazhdoj deri ne finale
Mbase Milan eshte Mysafir lojen e pare, atehere Milan shkoi me tutje Arsenal do te mposhtet nga Milan.
Ne Arsenal, fitore e Milan ose Barazim, kurse ne San Siro, Kuptohet qe MILAN eshte Ekip i pa mposhtur ne Ligen e Kampioneve.
PS: Kisha nje pyete: A Luan Pato edhe ne Ligen e Kampioneve qe nga 1 Janari, apo vetem ne Seria A? a i lejohet te luaj ne Ligen e Kampioneve PATO-s?
GjIlAnAsI_cSi, Edhe per Manchester para nje viti thoshe qe Fiton Manchester por doli e kunderta, i humbe 50 Euro qe i fute n`bast. Mos Harro qe edhe me 20 Janar beja prap ate Fute Arsenal 1, jo 50 euro por futi me shume se fiton.
MILAN ESHTE VITAMIN PER CDO EKIP NE EUROPE.
Tung
Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 24-12-2007 më 10:52
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Hotel- Madrid ,Pato do luaj edhe ne champions
Un jam simpatizues i flakte i Arsenalit, por e respektoj shume Milanin si ekip.
Mirepo problemi qendron aty se kto femijte e Arsenalit jan shum te poshter PIS FMIJ , edhe snjofin respekt vetem shkelin !
Nese jan te dy ekipat ne ket form si jan sot Arsenali fiton bindshem , po do te shofim si do vije puna !
Met Mira !
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace !
Une mendoj se Arsenali do fitoj, e them kete sepse eshte i etur per kupa, jo qe jam tifoz me se i flakt i Arsenalit , por e shifni ju Milanit eshte ndryshkur si ekipë
Arsenali do shkoj gooog gooooogogoggoogogogoogogogooggogogoogogoogogoggo
Arsenali me i miriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Me vjen keq per Arsenalin qe i takoi te skualifikohet kaq shpejt nga Liga e Kampioneve. Meritonte nje short me te lehte se ky qe i ra. Milan eshte favoriti dhe si gjithmone ne Champions do beje punen e tij.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Milan Mendoi qe do te kaloj me tej
Krijoni Kontakt