Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
87. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Arsenal FC

40 45.98%
  • AC Milan

47 54.02%
Faqja 26 prej 28 FillimFillim ... 162425262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 272
    At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    Si ju bejn duret me shkrujt pas asaj humbjeje qe do ta mbani mend gjat, se ket vit skeni me champions, vitin qe vjen jeni pak larg saj, do jeni nga 2010 minimumi ose nga 2100

Arsenali esht ekip i papar,

Adebayor dhe Fabregas shum lojtar klass!

Bravo !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Adebayor shperdoroi shume raste ne te dyja ndeshjet. Eshte i vetmi lojtar qe luan vetem me fuqi fizike dhe pa mendje fare ( Drogba mundohet shume por as qe i afrohet per loje pa tru ). Lojtari i klasit do dhe pak fantazi e tru. Edhe golin qe shenoi , e shenoi se ishte 2 metra nga porta.
    Fabregas po qe eshte lojtar klasi (ka dale nga akademia e Barces. Nuk mund te ishte ndryshe).
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    /me s'eshte frikacake.

Flori s'jam dele une te mcifem. Une pelqej futbollin dhe jam realiste. Duart duan s'duan do bejne ate qe dua une se i gris fare pastaj

Sa per humbjen jemi mesuar t'i shlyejme shpejt, s'kemi nevoje per shume kohe per t'i mbajtur mend gjate. Mos humni kohe duke prit Milanin te kualifikohet nga 2010 apo 2100 po lutuni te shihni ekipet tuaja noi here ne finale para ketyre viteve.

Sa per faktin qe Arsenali ka ekip te papare, jam dakord me ty, me pelqen menyra si luajne keta djem te rinj, shpresojme te vazhdojne te luajne ne kete menyre per t'i dhene spektakel futbollit dhe kenaqesi tifozeve, pavaresisht bluzeve qe do veshin. Uroj dhe qe te jene me kembe ne toke ne ndeshjet ne vazhdim per te çuar deri ne fund kete rruge te bukur qe kane ndermarre.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Shpirt Njeriu Lexo Postimin
    ti pa lidhje ke lind shoku

Thuaj ate qe thone burrat jo sikur beje para nje jave gam gam kot me gjith shoket e tu.
    ahahahahahahahahahaha shume bukur i the.............

ku jeni o krrica,,pse humbet,, u bo ju me sha Arsenalin ja u futi sa krahu,ta mbani me shendet.

Forca Arsenal
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    ahahahahahahahahahaha shume bukur i the.............

ku jeni o krrica,,pse humbet,, u bo ju me sha Arsenalin ja u futi sa krahu,ta mbani me shendet.

Forca Arsenal
    o angel, krriç duhet te jesh ti qe nuk di as ngjyrat e arsenalit. e shkrun me kuq e blu...

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    o budall ngjyrat i kam vu kot,jo ngjyrat perfaqesuese te arsenalit thjesht me bo rreflekt,me pa budallenjt si puna jote kush din me lujt futboll.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Une dua te them dicka ne lidhje me kete ndeshje,me aq sa kam pare dhe kuptuar.

1}Mos shikoni vetem rezultatin,por flisni per futbollin qe bejne skuadrat.
    2}Lojtaret e Arsenalit jane shume te ri dhe pervec punes qe ka bere Wenger asgje me shume, AC Milan eshte skuadra e dyte qe une pelqej jane shume me experience si skuader kan shume histori dhe eshe dicka qe nuk harrohet. MOS HARRONI QE MBREME ESHTE HERE E PARE QE NJE SKUADER ANGLEZE FITON NE SAN SIRO.

Tani persa i perket ndeshjes une ja kisha friken Milanit,per arsye se ishin ne token e tyre mbajten nje barazim ne Emirates dhe kishin shume shanse,por Wenger e tha ne konference per shtypin se ne San Siro do te jete komplet nje ndeshje tjeter,gje qe e aprovoi me punen e tij.

Milan nuk lozi mire, 20 minutat e para dominoi lojen kishte nje shans nga goditja e kendit qe u largua nga Fabrekas,por pas asaj pervec nje gjuajtje te Patos nuk pash ndonje rrezik.

Arsenal tregoi qe ka shkuar ne Milan per te fituar beri nje loje shume te pelqyer nga shume veta dhe nga vete Anceloti pranoi qe loja e arsenalit beri qe lojtaret e tij te mos kene shanse te tregojne talentin e tyre.

Fabrekas beri nje loje shume te mire dhe gjuajtja e tij,as vet tha se besova qe kisha shenuar,Adebaor humbi shume shanse dhe dikush ketu me siper e tha qe loz me force eshte pak a shum e vertet dhe Wenger tha mbreme qe disa lojtare duan shume trajtim nga ana mendimeve dhe per te mos humbur shume shanse qe s`falen.

PS: Mbase Arsenali vuajtji pak dhe nga gjykimi i albitrit.
    Mos harroni se gjithcka mund te ndodhe ne futboll

Gjithe te mirat

Shpirt Njeriu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 05-03-2008 më 11:19
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    E meritoi arsenali kete kualifikim...

Si ne angli keshtu edhe ne san siro dominoi ne loje dhe ne raste.
    Besoj se mbaroi epoka e pleqve te milanit en champions league.

Shnet e pare.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinë
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Adebayor shperdoroi shume raste ne te dyja ndeshjet. Eshte i vetmi lojtar qe luan vetem me fuqi fizike dhe pa mendje fare ( Drogba mundohet shume por as qe i afrohet per loje pa tru ). Lojtari i klasit do dhe pak fantazi e tru. Edhe golin qe shenoi , e shenoi se ishte 2 metra nga porta.
    Fabregas po qe eshte lojtar klasi (ka dale nga akademia e Barces. Nuk mund te ishte ndryshe).

haaha , drogba tani nuk mund ti bie Adebayorit as deri te gjyri , Adebayor është dhe se shpejti do te jete nje nga sulmuesit me te mire ne bote , mund te me pergjigjesh pse drogba deshiron te largohet nga chelsea ? sepse tash tjeter kush kendon ne premier ligë nuk ka me buke per te ne angli , tjeter Adebayor bën sa 4 sulsuesit e juaj ronaldo , pato , gilardino . inzagi = ADEBAYOR

Fabregas pse nuk e paskan zbuluar milano por Arsenali apo ndoshta ju nuk merren me te rinjet pasi qe keni penzionerat ne ekip

PS : Arsenali dhe Barcelona kan mardhenie shume te mire njera me tjeteren , se fundi Baracelona i ka dhuruar Arsenalit edhe nje tjeter talent 15 vjeqar qe ndoshta do te behet edhe ai legjend si Fabregasi
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Kuptimi i shehadetit
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Analize e nje muslimani
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •