Arsenal do ta shkatrroj Milanon ( mendimi im )
Ac Milan kualifikohet.
Skuadrat Italiane e kalojne te treja turin e dyt te C.L.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Mendoni se mund të shkatarrohet Milani në Champions?
Nuk po e bëj gjë të pamundur, por e dimë mirë se çfarë loje bën Milani për Champions.
Nëjse është e kotë të zgjatem, replikat e diskutimet po i le për ndeshjen kthyese mbase mund të jetë favorit Arsenal!
Forza MILAN
Jeta ime, mban emrin e saj..
Milani fiton. Arsenali eshte ekipi me lojatar te rinj, qe u mungon eksperienca ne Chamipions Lig. Milani eshte ujku plak per keto pune.
P.S. Kot sa e quani Arsenalin ekip anglez, me sakte quajeni ekip afrikanesh. Asnje anglez, e asnje te bardh ska ne skuader.
Life's too short to remove USB safely.
Di gjo njeri, ky çift me ke ndeshet pastaj?
Life's too short to remove USB safely.
hajt mos ta ninë shoku se vjen koha kush ka me fitu , per dallim nga ti une then se ne Arsenal luajn te gjithe racat e verdh e zez e bardh luajn edhe Anglezet edhe Afrikanët te gjithe luajn por mos harro se ne Arsenal nuk luajn veteranët që kan nga 40 vite e me shume , te rinjet e Arsenalit kan me ja kall bo**en Milanos
1.Arsenal
20.Tottenham
Un mendoj se Milan do të kfalifikohet për turin tjetër fal eksperiencës,
edhe pse Arsenali ka një skuadër shum të for dhe që luajnë një lojë shum të mir dhe të shpejtë.
FORCA MILAN
Do të dua dikë dikur,
por asnjëher si dikur dikë.
Sa te Qendroj Une(gatussoo) ne Fushë nuk ka per te kaluar askush .. Fabregsit do ia bej edhe me keq se sa C.Ronaldos qe pata lidhur me RRyp ne gjysem finale dhe nuk e pata lene me marrë Frymë...
Milan tuttje...
Arsenal Luan Futbool Tallava si te gjitha ekipet Angleze...
Krijoni Kontakt