Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
87. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Arsenal FC

40 45.98%
  • AC Milan

47 54.02%
Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 272
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin

Milani eshte Ujk pa dhembe kjo eshte e vertete. Pas dy javesh kjo gje do te vertetohet, edhe nese nuk behet pas dy javesh prape kjo gje do verteteohet kete sezon. Tani ti nuk e di nese e ke pare ndeshjen apo jo qe thua nje gjuajtje. Nese nje ekip vetem sulmon per 85 minuta (sepse 5 minutat e para sulmoi Milani) dhe ekipi tjeter mbrohet (vetem me portier) nuk e di cfare e quan ti kete. Po une e quaj dominim total. Arsenali beri shume gjuajtje te rrezikshme te cilet u devijuan nga Kalac apo dhe nga Mbrojtesit ne goditje kendi. Per kete ke statistikat:

Gjuajtje ne porte: Arsenal 7 Milan 2
    Gjuajtje jashte porte: Arsenal 6 Milan 4
    Goditje Kendi: Arsenal 9 Milan 2
    Mbajtja e topit: Arsenal 35 min Milan 30 min

Flasin vete statistikat. Sa per informacion nje gjuajtje ne porte nga Milani e ka bere Maldini ne fillim te ndeshjes ndersa tjetren Gilardinio aty diku nga minuta e 87. Pra ky ishte "Milani i madh". Spo gjeja dot nje foto te zones ku eshte luajtur me shume ndeshja qe te shikoje me mire po per te gjithe eshte e qarte qe shumica e lojes eshte bere ne gjysemfushen e Milanit dhe perpara dhe ne zonen e rreptesise.

MUAHHH, kete ke thene edhe vjet ne nje forum tjeter. Me duket se i paske bere copy paste, po nejse. Flasim mas neshjes.

P.S. Ai ujku pa dhom e shkyu vjet Manecesterrin 3-0 ne San Siro. Imagjino po te ishte me dhom!
    Life's too short to remove USB safely.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga jack_sparow Lexo Postimin
    Hmmmm............42 the ? Sa i bien ? 1,2,3 4...42 ???????????????????????
    Hemo mos u merzitni , i ka jeta keto.. 42 vjet pak jane ,ikin sa hap e mbyll syte
    Prisni dhe 58 te tjera ,dhe ndoshta ....ndoshta do ta fitoni Championsin .
    Ku ka me bukur se sa ta fitosh cdo 100 vjet
    Po Milani sa ka pa e fitu?

0...0...0..ups e fituam vjet!

Go Milan!
    Life's too short to remove USB safely.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o nuk mbriheni ju bre sidomos ti jack_sparow bashk me Milanisten e Elbasanit me duket,thjesht kot e leshova nje fjali shiko mos acaroheni voten ja kam dhene Millanit ok hehe.
    Black_Mamba nuk acarohem kollaj une jo, s'kam arsye. Rezultatet flasin vete, Milani e tregon vete cfare jep ne fushe

Nderkohe lojtari i Arsenalit Edoardo eshte demtuar dhe rrezikon te mos luaje kunder Milanit.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga visari9 Lexo Postimin
    Adebayor ka nënshkruar kontrat te re me Arsenalin vitin qe shkoj dhe nuk besoj se do lerë Arsenalin per Milanon . Ai vete ka thënë se do qendroj ne Arsenal deri ne fund te karierës se tije dhe per derisa te jete trainer i Arsenalit Arsen Wenger asnjëri prej futbollistët qe kanë bërë emër ne Arsenal nuk do te ikë . Por sezonin e ardhshum Arsenali do kete ne sulmum edhe nje nder talentet me te mire Meksikan Carlos Vela i cili per momentin është duke lozur ne Osasuna si huazim nga Arsenali ai është vetum 18 vjeqarë dhe Wenger ka deklaruar se do ti jep mundsi te shumta per te luajtur ne kipin e parë

Ky është Carlos Vela i cili mund te jete partner i Emmanuel Adebayorit per sezonin tjeter

http://www.youtube.com/watch?v=MuIJkWbKI7U
    Ku i dihet cndodh , nje oferte mund ta tundoje Adebayorin,duke mare parasysh qe ka nje page 2 milon Euro ne vit...
    Ky Carlosi sduket keq

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po Milani sa ka pa e fitu?
    Pyetje me vend!!!
    Me mire le ti pergjigjen kundershtaret

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Eduardo ka pesuar nje demtim te keq ,qe mund ta mbaje jashte per nje kohe te gjate ,ndersa Arsenali ka dale barazim.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga jack_sparow Lexo Postimin
    Eduardo ka pesuar nje demtim te keq ,qe mund ta mbaje jashte per nje kohe te gjate ,ndersa Arsenali ka dale barazim.
    barazim??? birmingham ka luajtur qe ne minutat e para me nje lojtar mangut....
    per sa i perket eduardos, nuk eshte ndonje humbje e madhe. me milanin nuk ka kap top me kembe....

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Milan kishte kohe qe nuk perplasej me Arsenalin ne CH.L dhe ne ndeshjen e pare nuk ka dashur te rrezikoje shume sipas mendimit tim. Mendoj se ne ndeshjen e pare, duke pare qe me Arsenalin luajne shume lojtare te rinj, ka studiuar disi se me çfare stil loje luajne dhe me shume ka menduar per mbrojtjen. Besoj se ne ndeshjen e kthimit Milan do arrije te fitoje ndeshjen dhe te shkoje per me tej ne CH.L. Por, asgje nuk eshte e lehte, sepse dhe Arsenali ka talente ne formacionin e tij, pavaresisht moshes se tyre te re.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    MUAHHH, kete ke thene edhe vjet ne nje forum tjeter. Me duket se i paske bere copy paste, po nejse. Flasim mas neshjes.

P.S. Ai ujku pa dhom e shkyu vjet Manecesterrin 3-0 ne San Siro. Imagjino po te ishte me dhom!
    Te thashe pra nuk bie dy here daci ne kos.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Te thashe pra nuk bie dy here daci ne kos.
    me ju ka ra shum here daci ne kos. se ManUNITED gjithmone eshte eliminu me milan. biles nuk ka shenu as nje here ne san siro. biles gazetat anglese nuk e quajn me san siro po san zero.

i/e regjistruar Maska e titi.iforti 14
    Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357
    sot do te pershendetet nga liga e kampionve Milano
    forca GuNNers
    Arsenal champion

Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Kuptimi i shehadetit
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Analize e nje muslimani
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •